Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Eh draga moja uzalud sve to kada narod to opet ne koristi i kontaju da stvarno mogu da kontrolišu sebe tokom seksa, pogotovo ovi da ih nazovem početnici.
Onda, slaba seksualna edukacija i jako malo uvođenja mladih u seksualni život. Ona sranja po školama su goli ***** a i opet na ovim prostorima su i stariji slabo edukovani o seksu.
jao a ega sam se sve naslusala
a pricala ja na tu temu sa kumom znaci tatino godiste i taman da kazem ne mogu da verujem bla bla kad mi ona krene sa pricom kako su sl zatrudneli itd davno,jer su verovali u "izvadi ga na vreme i nema sanse da zatrudnis"..msm jeeste da su starija generacija ali brate....e inace najaci su mi i sad svi ti sto su kao u fazonu MENI SE TO NIKAD NECE DESITI...

alo ako ne koristis zastitu a riba nije na piluli meni je to ravno zelji da dobijes dete...a sto je najcrnje verovatno i ima te zelje podsvesno(npr kod muskarca da sto vise oplodi zenki i rasiri svoj gen...)...msm debilana i posle kao nismo hteli:
znaci ili si zaostao u razvoju ili si svestan sta moze da se desi,a ako jesi onda zelis,il se tripujes da sta imas nekog andjela cuvara koji samo tebe cuva od beba i bolesti...mozda je to to da su ljudi u fazonu ja necu da mislim o tome,i ja sam ciri bu ciri ba izvucen u uski krug srecnika koji nikako nece da izvuku sranje...
to je ta ljudska ne zelim da mislim o posledicama vec samo o trenutnom uzivanju..
u duhu debilizma drugarica mi je pricala za neku njenu drugaricu koja je tako posle nezasticenih odnosa skakala,ponavljam skakala...to je ta mera zastite istresti iz sebe skakanjem za sv sl...