Abortus i troskovi

Stav muskaraca na forumu je :
-sto vise silikonki
-zarazenost HPV virusom je intimna stvar devojke , a zatim i muskarca
-pojeftiniti operacije ugradjivanja silikona
-javno objavljivati spisak devojki koje su uradile abortus

Po izboru i blagonamernosti gde ustedeti pare drustvu a gde dozvoliti kradju tih istih para, starovremenski muskarac moze videti stanje nacije...
I zenskog dela nacije, jer nisu ovi muskarci ovako oblikovani kontaktom sa vanzemaljcima nego sa zenama....

Samo cu da citiram...

Onda bi placao porez za nezbrinutu decu koji bi bio mnogo veci.

Ne, nego bi neodgovorne ljude trebalo voditi na prinudni rad da otplate detetu hranu, odeću i bar srednju školu. OK, hočeš da se je.beš petkom uveče, vodi računa da ne ostaneš trudna. Ti si ta koja ima matericu i koja za nju odgovara.... ovako imamo gomilu "jakih" i "nezavisnih" žena koje nemaju ni trunke odgovornosti, čak ni svesti o tome.

Ne, nego bi neodgovorne ljude trebalo voditi na prinudni rad da otplate detetu hranu, odeću i bar srednju školu. OK, hočeš da se je.beš petkom uveče, vodi računa da ne ostaneš trudna. Ti si ta koja ima matericu i koja za nju odgovara.... ovako imamo gomilu "jakih" i "nezavisnih" žena koje nemaju ni trunke odgovornosti, čak ni svesti o tome.

da, fetus je deo njenog tela zakonski, moze da ga chupa. nek plati za to ona. kao kad seide kod privatnog zubara. sta koj moj poreski obveznici moraju da placaju posledice njihovih bahanalija?

Tako je u Spaniji. Dozvoljava se abortus samo u slucajevima silovanja ili u slucajevima kada fetus nije zdrav ili je radjanje opasno po majku.

Medjutim sve ovo sto ti trazis je u totalnoj suprotnosti sa trendovim danasnje kulture gde se propagira seksualnost, a seks predstavlja i vid zabave i uzivanja u zivotu.

A zbog tolikog pozivanja na odgovornost neko bi te nazvao i fasistom.

Ja sam generalno protiv bilo kakvih zabrana, ali sam za to da ljudi sami odaberu prave izbore i da se drustvo razvija na zdrav i prav nacin.

A pogledaj post koji je postavio @Umri_muski iznad.
Hocemo silikonke i to sto vise njih i one su popularne, dobijaju medijsku paznju itd., sto automatski povlaci da ce potraznja i ulaganje u tu granu tehnologije i "medicine":navodnik: se povecati te ce i troskovi izrade biti jeftiniji zbog efekta koje stvara konkurencija i efekta ekonomija obima itd.
Ne vodimo previse racuna ni o o STD bolestima.
Ali zato mnogi muskarci bi svaku koja je izvrsila abortus stavili na stub srama.

A jedno povlaci drugo, drugo trece i sve je to deo jednog ciklusa i sveukupno dolazimo u lose i nezravo stanje nacije i fizicki i psihicki.

- - - - - - - - - -

Sizofreno ponasanje, trazimo qurve svetice, ne brinemo o zdravlju... Ti nezeljunu trudnocu posmatras iskljucivo kroz prizmu neodgovornosti, ali je sustina da je to i socijalni, ali i potencijalno zdravstveni problem.

Tako je u Spaniji. Dozvoljava se abortus samo u slucajevima silovanja ili u slucajevima kada fetus nije zdrav ili je radjanje opasno po majku.

Medjutim sve ovo sto ti trazis je u totalnoj suprotnosti sa trendovim danasnje kulture gde se propagira seksualnost, a seks predstavlja i vid zabave i uzivanja u zivotu.

A zbog tolikog pozivanja na odgovornost neko bi te nazvao i fasistom.

Ja sam generalno protiv bilo kakvih zabrana, ali sam za to da ljudi sami odaberu prave izbore i da se drustvo razvija na zdrav i prav nacin.

A pogledaj post koji je postavio @Umri_muski iznad.
Hocemo silikonke i to sto vise njih i one su popularne, dobijaju medijsku paznju itd., sto automatski povlaci da ce potraznja i ulaganje u tu granu tehnologije i "medicine":navodnik: se povecati te ce i troskovi izrade biti jeftiniji zbog efekta koje stvara konkurencija i efekta ekonomija obima itd.
Ne vodimo previse racuna ni o o STD bolestima.
Ali zato mnogi muskarci bi svaku koja je izvrsila abortus stavili na stub srama.

A jedno povlaci drugo, drugo trece i sve je to deo jednog ciklusa i sveukupno dolazimo u lose i nezravo stanje nacije i fizicki i psihicki.

- - - - - - - - - -

Sizofreno ponasanje, trazimo qurve svetice, ne brinemo o zdravlju... Ti nezeljunu trudnocu posmatras iskljucivo kroz prizmu neodgovornosti, ali je sustina da je to i socijalni, ali i potencijalno zdravstveni problem.

Nemam baš ništa protiv tog vida zabave ali mora postojati odgovornost za sopstvene postupke... pa nek me zovu fašistom i ako sam na krajnje levoj strani... Ne možeš kao polno zrela osoba da ideš okolo praviš gluposti pa onda neko drugi da rešava tvoje probleme. Napraviću poređenje sa kupovinom kučića za rođendan. Zanimljiv je dok je mali, čupav i sladak. Kad za par meseci postane 5 puta veći i svima skače po glavi jer ga drže u 4 zida izbace ga na ulicu pa onda neko drugi plaća za to.
Tako je i sa ovim, lepo im dok se zaskaču a posle drugi da plaća njihove greške. Tako se nikada neće naučiti odgovornosti i celog života će očekivati da neko drugi rešava probleme koje su sami sebi stvorili.

Da li mislite da je u redu da u zmelji od 7.5 miliona sa oko 200 000 abortusa treba da se ciscenja placaju iz budzeta?
budzet mu dodje nesto kao privatni sektor gde gro muskaraca radi + krediti i doznake iz inostanstva.

zasto da muskarci placaju za ubijanje sopstvene dece?

moje je misljenje da abortus treba da bude naplacivan pravo iz zenskog novcanika.

najs nachin da se poboljsa natalitet. posle joj oduzmes staratelstvo (ja uspeo) i baj baj, nema chedomorstva.

200 000 abortusa......

i jel je fakat - sovinizam?
kad je srbija postala afrika?

o kakvom ti natalitetu pricas.ako hocete promene u zemlji promenite sebe i pomazite zajednici vaspitajte decu da ne budu razmazena gramziva samoziva stoka....
dzaba povecanje proizvodnje ako ce sve jabuke da budu trule...

a po meni ako ce neko da radi abortus ako se oboje slazu onda treba oboje da placaju a ako se musko ne slaze onda on ne mora da placa...a ako necete decu i polne bolesti ima jedan divan izum...

Nemam baš ništa protiv tog vida zabave ali mora postojati odgovornost za sopstvene postupke... pa nek me zovu fašistom i ako sam na krajnje levoj strani... Ne možeš kao polno zrela osoba da ideš okolo praviš gluposti pa onda neko drugi da rešava tvoje probleme. Napraviću poređenje sa kupovinom kučića za rođendan. Zanimljiv je dok je mali, čupav i sladak. Kad za par meseci postane 5 puta veći i svima skače po glavi jer ga drže u 4 zida izbace ga na ulicu pa onda neko drugi plaća za to.
Tako je i sa ovim, lepo im dok se zaskaču a posle drugi da plaća njihove greške. Tako se nikada neće naučiti odgovornosti i celog života će očekivati da neko drugi rešava probleme koje su sami sebi stvorili.
Abortus nije nimalo naivna stvar da bi se skinuo sa budzeta i naravno da sam protiv toga kao i protiv zabrane istog.
Nemoj misliti da je abortus prijatno iskustvo za bilo koga da bi 1000 evra promenilo odnos normalnih ljudi prema tome.

Abortus nije nimalo naivna stvar da bi se skinuo sa budzeta i naravno da sam protiv toga kao i protiv zabrane istog.
Nemoj misliti da je abortus prijatno iskustvo za bilo koga da bi 1000 evra promenilo odnos normalnih ljudi prema tome.

Onda si saucesnik a to povlaci ogromne konsekvence.

Primitivci da bi izasli iz tog nivoa moraju shvatiti da je sloboda = odgovornost.

Šta me briga kakvo je iskustvo, zar bi to trebalo da opravda njihove bahanalije? Svako treba da snosi odgovornost za svoja dela. Ovako bez odgovornosti svi rade šta hoće jer će društvo da plati za njihove majmunarije.

Kako mogu biti gori problemi ako bi se zabranilo cedomorstvo?
Pa ti nisi ni svestan koliki je to greh i da ceo narod moze da satre.

Sta mislis kada bi prestala zabrana na ubistvo , da li bi bilo bolje ili gore?
Milane, nisi svestan o cemu pises.

Šta me briga kakvo je iskustvo, zar bi to trebalo da opravda njihove bahanalije? Svako treba da snosi odgovornost za svoja dela. Ovako bez odgovornosti svi rade šta hoće jer će društvo da plati za njihove majmunarije.
I ti si kao komunista?:per::lol:

Znaci batina je iz raja izasla. Pogresno je da na abortus gledas samo kao na izdavanja iz budzeta. Ne verujem da je to znacajna suma u odnosu na sta se dobija, ali opet veliki broj abortusa jeste problem koji drugacije treba da se resava.
Kvalitetnim pilulama za kontracepciju na primer.

Milane, nisi svestan o cemu pises.

I ti si kao komunista?:per::lol:

Zar kod nas postoji komunistička partija?

Znaci batina je iz raja izasla. Pogresno je da na abortus gledas samo kao na izdavanja iz budzeta. Ne verujem da je to znacajna suma u odnosu na sta se dobija, ali opet veliki broj abortusa jeste problem koji drugacije treba da se resava.
Kvalitetnim pilulama za kontracepciju na primer.

Mislio sam da sam bio dovoljno jasan kada sam dao svoje mišljenje. Stvar je u preuzmanju odgovornosti za svoje postupke. Diskutabilno je da li je abortus etička stvar uopšte, osim ako postoji opasnost po život žene, Kada se odlučuje da li je da skupina ćelija u stomaku ljudsko biće? Msm mi i sada dok sedimo pred monitorom nismo ništa drugo do skup ćelija.
Pored toga postoji opasnost po reproduktivno zdravlje i zdravlje generalno.

- - - - - - - - - -

"Moje telo moja stvar" je jedna od najvećih budalaština koje je moderno društvo stvorilo. Kad si trudna to su dva tela a ne jedno. I što nisi vodila računa o svom telu kad si se fircala na zadnjem sedištu? Da li je zaista to malo neodgovorne zabave vredno čupanja čoveka u začeću iz utrobe?

Pa bas zbog toga sto postoji opasnost po reproduktivno zdravlje i treba da bude besplatan i legalan da ne bi radili po nekim jeftinim i nelegalnim ordinacijama.
I bas zbog toga sto oni koji se odlucuju za abortus najcesce nisu u dobroj situaciji da budu roditelji i gaje dete se i odlucuju za to.
Ako bi se totalno zabranio, a navike ostale iste dobili bismo gomilu socijalnih slucajeva i izvodjenje abortusa na crno tako da bi ta batina o kojoj pricas stvorila kontraefekat.
Umesto da resi problem u drustvu napravila bi mnogo, mnogo veci

U takvoj situaciji ti ne valja argument potrebe preuzimanja odgovornosti. Jer nema ko bi mogao da preuzme odgovornost, a onda bi dosle posledice toga koje bi bile katastrofalne. Pucanje sebi u nogu.

Ljudi moraju da shvate da njihova deca nisu njihova svojina , te da im mogu oduzeti zivot ako to hoce.

Posledice su strasne. Snosi ih ne samo onaj koji to cini , nego i svi oni koji ih podrzavaju u tome.

Poslednja izmena:
Pa bas zbog toga sto postoji opasnost po reproduktivno zdravlje i treba da bude besplatan i legalan da ne bi radili po nekim jeftinim i nelegalnim ordinacijama.
I bas zbog toga sto oni koji se odlucuju za abortus najcesce nisu u dobroj situaciji da budu roditelji i gaje dete se i odlucuju za to.
Ako bi se totalno zabranio, a navike ostale iste dobili bismo gomilu socijalnih slucajeva i izvodjenje abortusa na crno tako da bi ta batina o kojoj pricas stvorila kontraefekat.
Umesto da resi problem u drustvu napravila bi mnogo, mnogo veci

U takvoj situaciji ti ne valja argument potrebe preuzimanja odgovornosti. Jer nema ko bi mogao da preuzme odgovornost, a onda bi dosle posledice toga koje bi bile katastrofalne. Pucanje sebi u nogu.

Ne znam.... kako je ranije bilo. Ako si se igrao u senu pa namestio dete morao si da prihvatiš odgovornost. Trenutno stanje ne da ne bi trebalo da bude prihvatljivo nego je nenormalno. Kao u kasapnici, seci vadi.

Javno iznosenje podataka koja je zena i kad abortirala i posle toga arhiviranje sredilo bi vrlo brzo zene koje se sumanuto torbaju i ponasaju neodgovorno
Gnjiloguze bi se vrlo brzo dovele u red a ukoliko su sposobne da placaju svaki abortus po 1000 evra barem bi drzava imala neke koristi od tih opajdara.

Mnoge zene umiru godinama u najvecim mukama od raka materice.
Valja se informisati od onih koji su to doziveli kao ocevici.

Teska i polagana bolest, u kojoj bolesnica moli Boga da joj prekrati teske muke...a bolest traje godinama.

Poslednja izmena:
o kakvom ti natalitetu pricas.ako hocete promene u zemlji promenite sebe i pomazite zajednici vaspitajte decu da ne budu razmazena gramziva samoziva stoka....
dzaba povecanje proizvodnje ako ce sve jabuke da budu trule...

a po meni ako ce neko da radi abortus ako se oboje slazu onda treba oboje da placaju a ako se musko ne slaze onda on ne mora da placa...a ako necete decu i polne bolesti ima jedan divan izum...

Eh draga moja uzalud sve to kada narod to opet ne koristi i kontaju da stvarno mogu da kontrolišu sebe tokom seksa, pogotovo ovi da ih nazovem početnici.

Onda, slaba seksualna edukacija i jako malo uvođenja mladih u seksualni život. Ona sranja po školama su goli ***** a i opet na ovim prostorima su i stariji slabo edukovani o seksu.

Back