Čega se prisećaš??? Onoga tvoga SF romana u kojem mlada neiskusna devojka od 17 god. bude silovana od strane svog tate, dok su oboje pod uticajem droge. Dete začeto na taj način se razvija deformisano, pa onda toj jadnici treba dozvoliti da abortira.
Što se mene tiče ako je stvarno takav slučaj, treba im dozvoliti abortus i oboje ih sterilisati (i poslati na odvikavanje od narkomanije).
p.s. mnogo gledaš naučnu fantastiku na TV.
Pa dobro da li si normalan? ako nisi,proctaj epo ponovo shat sam napisala.
NISAM TO NAPISALA SHTO IZVRCESH!
nego ti nemash argumente { normalne,ebz svadjae } da mid ash je rih nemash. Ja sam pomenula,niti imash inteligenciju da uopshte razumesh shta sam napisala,zato i dajesh tako porvshne odgovore.
1. hipoteticku sitauciju gde devojka od 17 zatrudni { NISAM POMENULA DA JE SILUJE OTAC KAD VEC NE ZNASH DA CITASH } , i pomenula sam,kako mi je nepradvno shto svi napadnu takav slucaj u smuslu '' ko joj ke kriv trebala je da zna'' kao da ne znaju i sami da je zivot nepredvidiv i kao dasu oni savrsheni i uvek u svakoj situaciji znaju shta treba da se uradi.
idem sad ponovo da iskopam post.
Tvoj jedini agrument je vredjanje. Ugledaj se malo na 1976. On zastupa stav koji ja ne volim,jer sam suprotan tabor,ali to radi na normalan nachin,nikog ne preti da ga treba ubiti jer hoce da abortira,ili ko shto je rekla neka da su to ''spihopate '' vec zastupa svoje misljenje i daje argumente bez da ikog isprovocira.
Dok vi ostali sve shton ponavljate ko pijani na tebi '' ubiiiiiice,ubiiiiiistva,smmmmmmmmrt,'' i onda se usudjujes meni da kazes da nisma tolerantna? Shto? Shto grubo raspravljam sa tobom,jel zato nisam tolerantna? Ni ne mogu biti kada raspravljam sa nekim ko ne moze normalno da izlaze svoje stavove vec mora sve obrnuto i pogresno da shvati.