@tema
Razloga za abortus ima onoliko koliko ima zena na svetu....Neki su incest, preveliko siromashtvo { uzmimo neku zenu iz geta u Brazilu,ili u Africi } i trenutna nemogucnost da se tom detetu pruzi normalan zivot,jer majka ne moze ni sebe da udzrzava,da bi prezivela,kamoli dete...I sad ce se naci uvek neko pametan i zajedljivo reci '' pa shta je onda i zatrudnela kad je to znala ''. Ljudi nisu roboti,znate. Nije sve tako lepo kao ovde na forumu gde su svi blagodareni da imaju odgovore na sva pitanja,gde svi pametujemo i odmah uvek znamo shta treba da se uradi i ko je gde u zivotu pogresio i gde ce ti ljudi, svi onako,shirokih shvatanja, empatichni i pametni do mojega davati uputsva za upotrebu sopstvenog zivota..A pitam se ako to sve znamo,shto su onda tako polurane teme 'Rupa'' , i one o osveti,besu,ljubomori,......
Zivot je nepredvidiv. I treba imati razumevanja za tu nepredvidivost. Desi se da devojka od 17 zatrudni. I.shta sad? ocete je na kolac sad nabiti,kad kako je nije sramota,nije znala apsolutno sve kao i vi,savrshene odgovore? Ajde da vi idete u radnju pa da vas upuca neki manijak,i da iskrvarite na smrt,pa cemo mi otvoriti sutra temu na konto toga koliko ste glupi shto ste se nashli u toj radnji kad zaboga,trebali ste da znate da radnja radi do 19,a ne u 19:04,te da nisto toliko glupi i nesmotreni bili i da ste doshli u sedam,a ne cetiri minuta kasnije,ne bi dobili metak u celo. Ovako je vasha krivica.Mislim,znate one stare stvari da joj pokazete, kako su se zvale,ljudskost znate,saosecanje,empatija prema drugom nepoznatom bicu i sposobnost da budesh ljudsko bice, i da ne stanesh ispred njega sa'' nja nja nja trebala si da znash nja nja nja vidish kako sam ja pametna i sve to znam nja nja nja zato ja necu zavrshiti u takvom sranju kao ti nja nja nja nasladjujem se hihihihi kako si sad sjebala zivot drago mi je shto nisam ti hihihihihi '' a sve pod maskom '' ali ja tebe saaaaaaaaavetujem
''Ljudi isto tako osudjuju i narkomane '' trebao si da znash ko ti je kriv'' jer je uvek je lakse biti besednik nad necijim zivotom posebno ako ima neke ''krupne greshke''