Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 41.446
Za klince i klinceze je Telenor a za nas VIP. Mi stariji ređe šaljemo sms i mms, nas prvenstveno zanima priča dok mlađi samo kuckaju....
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko u tom paketu 650 ima besplatnih minuta ka ostalim fiksnim i mobilnim mrezama ?
Koliko u tom paketu 650 ima besplatnih minuta ka ostalim fiksnim i mobilnim mrezama ?
Ono što ovaj tarifni paket čini posebno atraktivnim je mogućnost da kupite i mobilne telefone iz aktuelne ponude po povlašćenim cenama, uz ugovornu obavezu od samo 6 meseci.
Razgovori se tarifiraju na svakih 60 sekundi, a PDV i porez na upotrebu mobilnog telefona nisu uračunati u pretplatu.
MTS Postpaid 065
Koristio sam ga pre 4 godine. Racuni koje sam dobijao mesecno nisu imali veze sa onim sto je bilo u stvarnosti - i kada bih malo koristio telefon, dobijao bih veci racun za 50ak dinara od pretplate. Pri tome nikad nisam (po njihovom racunu) iskoristio sve besplatne minute niti sms, nema poziva i sms ka inostranstvu ali uvek stoji GPRS prenos podataka (koji nisam u to vreme koristio). Poucen iskustvom, u totalu ugasim GPRS na telefonu, ali racuni opet stizu isti. U poslovnici su mi rekli da mi je verovatno "pokvaren telefon" ... OK, sacekam istek obracunskog perioda i ugasim telefon (korisitim drugi sa prepaidom). Posle mesec dana stize racun - GPRS 20 dinara ...
Prodam stari telefon, odem u Nemacku poslovno i kupim na promociji Motorola Razr 2 v8. Vratim se u Srbiju, ubacim MTS karticu, ugasim GPRS na motoroli i gle cuda - opet GRPS od 50din na kraju meseca. Pogasim ama bas sve na telefonu sto sam mogao pogasiti, stavim striktno mrezu, koji tip konekcije, ma sve podesim rucno. Ovog puta odem u Nemacku na odmor, bio 10-ak dana, malo krstario Dunavom i primio samo 1 jedini poziv iz Srbije - Nikome cak ni SMS nisam poslao. Vratim se u Srbiju - racun za telefon 4400 dinara. Ej! Cetiri ipo hiljada!
Opet odem u korisnicki centar da im se naj.... majke, i trazim listing. Listing izlazi na 15 strana (da, 15 strana) a na listingu pise da sam svakih 10-ak minuta koristio GPRS mrezu na 0.1 ili 0.2 sekunde, i pri tome preuzeo 0.001kb informacija!!! Kako sam tada razumeo, i tih 0.001kb koje nisam koristio (ali po njima jesam) se racuna kao 1kb u romingu. Cak sam koristio GPRS i onda kada mi je telefon upao u kofu sa vodom, pa je bio ugasen celu noc dok se susio bez baterije ! Mislim stvarno .... Objasnjenje korisnickog servisa je bilo - neispravan telefon .... Ma da, vazi.
Odem da raskinem ugovor sa njima, cekam sat vremena dok se nesposobni "savetnici" odluce da pocnu da rade, i onda pocnu da me pitaju hiljadu pitanja zasto hocu da zatvorim racun .... Mislim se ....
To je sve bilo pre 4 godine. Pre 7 dana mi postar donosi preporuceno pismo od suda. Zgranut, otvaram da pogledam, a tamo pise: Zbog neplacena 4 racuna od pre 4 godine, Sud je naredio zaplenu imovine u korist MTS-a. I ta 4 navodno neplacena racuna zakacena uz sudsku odluku u ukupnoj vrednosti od 1600 dinara .... Kazem navodno neplacena jer SAM SVAKI RACUN UREDNO PLACAO, inace mi ne bi ni dali da ugasim broj, zar ne? Pozovem ja i to ih pitam, da pregledaju evidenciju, sve se oni sloze samnom, ali ipak ta 4 racuna nisu placena. Ako imam dokaz da su placena, da im odnesem ..... Hm da .... Ja cuvam racune od mobilnog 4 godine .... Kad sam glup i lud, i treba da im platim opet.
Ne volite VIP - Dobrodosli u MTS, imajte prijatelje.
Sad sam na VIP postpaid-u, i ma sta ovde na forumu pricali o njemu, ja mogu samo reci hvale da kazem. Svaki mesec mi stize kompletan listing na kucnu adresu i sve je cisto kao suza. Koristim ga vec 2 godine bez problema, a ako i sa njima bude bio problem, e onda ....
malo sam gledao cifre i ovo govorim cisto sa matematicke strane
kako za 500 din kad paket od 60 minuta kosta 390 din? (i telenor i vip imaju cene bez poreza)