Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.675
Jooooj, ja samo postavljam pitanja na ovom pdf- u, a niko mi ne odgovara...
I pratim sve šta se ovde dešava, i taman pomislim da sam rešila da postanem VIP postpejd korisnik, jer u ponudi imaju jedan fenomenalan telefon koji dugo želim, pojavi se neko ko kaže da potkradaju, ili imaju loš signal, ili im fali nešto treće...Lepo nisam pametna da li da se zarobim, ili da ostane ono -ko uzme, kajaće se, ko ne uzme, kajaće se...
A telefon koji imam mi se pokvario, i preko mi je potreban nov. Pa sam mislila što da dajem živu lovu, bolje da uzmem neki iz ponude u postpejd paketu, ali sada ne znam šta da radim...Kome ovde da verujem?
P.S. Inače sam postpejd u Telenoru, i nisam baš srećna što bih menjala mrežu, ali su mi u Telenoru mnogo skupi telefoni, pa sam mislila da se prebacim na VIP.Kako da odlučim šta da radim???

A telefon koji imam mi se pokvario, i preko mi je potreban nov. Pa sam mislila što da dajem živu lovu, bolje da uzmem neki iz ponude u postpejd paketu, ali sada ne znam šta da radim...Kome ovde da verujem?
P.S. Inače sam postpejd u Telenoru, i nisam baš srećna što bih menjala mrežu, ali su mi u Telenoru mnogo skupi telefoni, pa sam mislila da se prebacim na VIP.Kako da odlučim šta da radim???