gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Ako ti je minut razgovora 5.9 din + uspostava veze 3.9 din + 10 % poreza na mobilni tel + 18 % PDV onda ti minut razgovora dodje nesto oko 13 din tako da za 650 din pod uslovom da konstantno pricas i ne prekidas vezu mozes da pricas 40 i kusur minuta. Da ponovim DA NE PREKIDAS VEZU. A ako pricas minut-dva sto vecina nas koristi onda je to mnogo mnogo manje.
Sad ti mene odnosno nas ubedi da je to povoljno a sam si rekao da pogledamo paket 650.
Ove ostale ponude ne smem ni da pogledam. Klepetanje samo-tako
Uz tarifni paket Specijal 650 svakog meseca dobijate i bonus od 650 SMS poruka, kao i 65 megabajta internet saobraćaja u nacionalnoj mreži. Pri slanju SMS poruka, prvo ćete trošiti bonus od 650 poruka. Po potrošenom bonusu, SMS poruke će se naplaćivati umanjenjem raspoloživog iznosa vaše mesečne pretplate. Isti redosled naplate važi i za GPRS saobraćaj u nacionalnoj mreži.
Special 650 Cena*
Iznos mesečne pretplate 650 din
Kredit 650 din **
Besplatni SMS 650
Besplatni data saobraćaj 65 MB
Minut razgovora ka svim mrežama 5,9 din
Uspostava veze 3,9 din
Nacionalni SMS 1,5 din
Razgovori se tarifiraju na svakih 60 sekundi.
* PDV i porez na upotrebu mobilnog telefona nisu uračunati u cenu.
** za nacionalni voice, sms, mms i data saobraćaj.
Sve ostale cene u okviru Specijal 650 tarifnog paketa iste su kao u prepaidu.
Za 650 dinara dobijaš BESPLATNIH 650 SMS-ova + 65 MB internet saobraćaja razgovor za vrednost od 650 dinara....Jeli malo 650 besplatnih SMS-ova..Pogledaj u vip-u kolika je cijena SMS-a i poredi uspostavu veze, pa kada sve uzmes u obzir donesi zakljucak...
Naravno, pitanje je šta ti ustvari najvise koristiš, ali, Telenor za sve nudi odgovarajući tarifni paket, što prepaid, sto postpaid. Ja lično, imam postpaid tarifu PRENESI i KOMBINUJ tarifu (2 broja) i nikada ne bih promenio mrežu, zato što posedujem i mts-ov broj i vidim kolika je razlika u kvalitetu usluga koje ovi operateri nude..