gema
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
http://www.ayusa-online.com/srp/school.php zna li neko o ovom programu AYUSA International?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio u Budimpesti na testovima za tu gimnaziju, nisam prosao ali moj drug jeste. Kaze mi da je nastava busan ****, prijemni mi je bio iz tri dela:
1.matematika (pola sata)
2.srpski - citas neka 2 texta i odgovaras na 19 pitanja (pola sata) a tekstovi su predugacki
3.intervju sa neka 3 smaraca
Ograniceno ti je sve, imas odredjeno vreme za ucenje , ovi sa v. dobrim uspehom uce sami odredjeno vreme, a ovi sa nizim uce sa profesorom, jedino sa odlicnim uspehom mozes da izlazis u grad i to tek 2-3 godina do 22h, tako da ti toplo ne preporucujem, a i moras malo da budes budzovan, tj roditelji moraju dati budu advokati, doktori itd...
@gema Al' smo perverzniiiii... I u potpisu, i u statusu...xD
precenjena , ali ziva istina, mada ne znam kakve to veze ima sa ovom temom

Nema veze sa temom, ali mi ovde cesto skrenemo sa teme...![]()

ma ne zbog skolarine, nego da bi upao, tj u tu skolu ide samo elita
kako li si tek sad primetila? mislim mozemo da se nadjemo negde da proveris moj potpis....![]()

kako li si tek sad primetila? mislim mozemo da se nadjemo negde da proveris moj potpis....![]()

Pa jos nije uskrs!![]()
Pa neko od roditelja mora da ti bude doktor,advokat....?To i nije toliki problem......
Jedno pitanje:Zasto ne otvorite posebnu temu za ugovaranje date,i deo za tu gimnaziju,a ovde ostavite A-Smylovce da pisu o tome....????
da ali , mora da se zna za njega , znas koliko ja znam njih sto su advokati il doktori, al kakvi.....
pa kod mene nigde ne pise uskrs u potpisu, za uskrs sam obicnoi sa familijom, mozemo i vanredno
Jedno pitanje:Zasto ne otvorite posebnu temu za ugovaranje date,i deo za tu gimnaziju,a ovde ostavite A-Smylovce da pisu o tome....????

Ma ne smeta meni,a i da mi smeta nije bitno.Nego kazem to zato,sto mi moze promaci ako neko napise nesto bitno o A-Smyle,.......Ae, necemo vise da se zezamo, ljute se forumasi...
Jedno pitanje : Zar nije bolje da bar neko pise na temi, nego da tema stoji tako bezveze? Nikome malo sale nije skodilo, al' ae ako ti toliko smeta nema veze, necemo se saliti...
PS. I debilno zvuci "za ugovaranje date" mogla si napisati na srpskom "za ugovaranje sastanaka" ili ako bas hoces da ubacis nesto na engleskom "za ugovaranje date-ova" ...![]()
Slazem se sa Lil_devil93......Bolje je da se na temi pise i o gimnaziji u Budimpesti nego da "zvrji' prazna.......Ipak je i ta gimnazija "skolovanje u inostranstvu"........

Ma ne smeta meni,a i da mi smeta nije bitno.Nego kazem to zato,sto mi moze promaci ako neko napise nesto bitno o A-Smyle,.......
Ma ne smeta meni,a i da mi smeta nije bitno.Nego kazem to zato,sto mi moze promaci ako neko napise nesto bitno o A-Smyle,.......
Ima li neko rodjake u Americi i ako ima napistite kakvi su i u kom delu Amerike zive.