a ko sme :pPp od vas da prizna...

E...ja sam brojao do 17,a poslije sam se malo izgubio pa sam prestao da brojim!
Oralni sex sam imao sa 4 cure.
Tu i tamo sa par njih petting i to je to!
Ni sa jednom nije bilo druge vrste sex-a! 89-to sam god.(tj. 17 god.),a nisam spavao ni s jednom,pa zar to nije žalosno!?! A imao sam 2 stopostotne prilike i obadvije sam upropastio...necu sada da duzim i da pricam na koji nacin...ZALOSNO!!! :(

Tony89:
E...ja sam brojao do 17,a poslije sam se malo izgubio pa sam prestao da brojim!
Oralni sex sam imao sa 4 cure.
Tu i tamo sa par njih petting i to je to!
Ni sa jednom nije bilo druge vrste sex-a! 89-to sam god.(tj. 17 god.),a nisam spavao ni s jednom,pa zar to nije žalosno!?! A imao sam 2 stopostotne prilike i obadvije sam upropastio...necu sada da duzim i da pricam na koji nacin...ZALOSNO!!! :(

Uposte nije zalosno. Kada bude bice. Bolje nego da ni ne znas ni s kim ni zasto...

Niko do sada nije postavio temu u smislu "ko je sa koliko riba, tj. devojka frajera, u zivotu i sa koliko svojih godina" :D Ako jeste, mene tada jos nije bilo na forumu, pa zato ne znam, a vi me ispravite. Cisto da vidimo ko je koliko iskren i hrabar da tako nesto otvoreno kaze. Ili bih mozda trebalo da postavim anketu, ono kao od 0 do 5; od 6 do 10 itd. ;)
Ali evo cisto da pocnem prvi: imam 28 god. i kres.nuo sam 11 riba. Mislim da to i nije neki uspeh, ali sta da se radi, uglavnom duge veze. Dakle narode opustite se, pa da vidimo ko sta ima da kaze. 8-)

A el se sve racuna, i ono jednom uso i izaso?
hehehmn.gif

Samo mi to kazi, pa da prebrojim... :mrgreen:

Back