a ko sme :pPp od vas da prizna...

Bad_Wolf:
Cime se ponosis?

- sto si imala samo jednog sexulanog partnera?
- sto si se udala?
- sto si se udala za svog jedinog sexualnog partnera?

I stagod da odgovoris - sta je tu za ponos?
Njoj je to vazno i ponosna je sto je tako i uradila. Nije rekla da mi treba da se stidimo sto i mi nismo tako postupili. Da je rekla tako nesto morali bi da se svadjamo s njom, a ovako nema potrebe. :|

blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da ce biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmicenju tipa ciji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji nacin i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:

dakle znaci: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znaci <a href="http://forum.krstarica.com/?page=sex">sex</a>, do kraja, ne ono malo muvali se...)
Nedovoljno, a kolko tacno, necu da kazem, jer bih ionako mnooogo izlagao!

Happy-ca:
Ja samo jednog i sad sam se za njega i udala.Ponosim se time!

...и ја бих се поносио тиме...мислим да сам имао само једну девојку...озбиљно...

...јер то значи да сам тотално одлепио за њом и да је много волим и да ме испуњава потпуно у свему и да ми ни једна друга није потребна за било шта...идеал...

blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:

dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)
Gazdarica:
A, ako je bio samo oralni sex do kraja, broje li se i takvi...??? :lol: :lol: :lol:

Zamalo da vas stignem obe u cifri...
Ipak ste bolje...
Ako i treba!

Jedna za drugom
Takav život je moj
Nisam ljubio stvarno
Važan bio je broj

I u stvari
Srce spava
Sve do časa
KAD SE JAVI PRAVA!

S tobom je nešto drugo