neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Imao sam žena
ne zna im se broj!
(Miroslav Ilić)
ne zna im se broj!
(Miroslav Ilić)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, njega prebacim u iducu godinu pa bude cio... :razz:Aleksej_BASO:Ajde onaj jedan ali sta je sa onim jadnikom sto mora da se prepolovi... Nadam se da mu uzmes donji deo
PS Jel to kada podelis sa ukupnim borjem godina hehe!
Happy-ca:Ja samo jednog i sad sam se za njega i udala.Ponosim se time!
Tja, opet ne bih neke stigla... :xAleksej_BASO:Hahaha ma znam ali kotaj da je 1,5 za svaku godinu zivota..![]()
Gazdarica:Tja, opet ne bih neke stigla... :x
Ma, malo se bedacim samo zbog jedne jedine osobe... Mnogo me shije...Bad_Wolf:Nemoj da se bedachish zbog toga...![]()
Njoj je to vazno i ponosna je sto je tako i uradila. Nije rekla da mi treba da se stidimo sto i mi nismo tako postupili. Da je rekla tako nesto morali bi da se svadjamo s njom, a ovako nema potrebe. :|Bad_Wolf:Cime se ponosis?
- sto si imala samo jednog sexulanog partnera?
- sto si se udala?
- sto si se udala za svog jedinog sexualnog partnera?
I stagod da odgovoris - sta je tu za ponos?
Nedovoljno, a kolko tacno, necu da kazem, jer bih ionako mnooogo izlagao!blondi:elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da ce biti zanimljivo 8)
pošto smo forumaši poznati po takmicenju tipa ciji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji nacin i svi sve znamo i bla bla...
ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:
dakle znaci: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znaci <a href="http://forum.krstarica.com/?page=sex">sex</a>, do kraja, ne ono malo muvali se...)
Bad_Wolf:Cime se ponosis?
- sto si imala samo jednog sexulanog partnera?
- sto si se udala?
- sto si se udala za svog jedinog sexualnog partnera?
I stagod da odgovoris - sta je tu za ponos?
blondi:elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)
pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...
ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:
dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)
Gazdarica:A, ako je bio samo oralni sex do kraja, broje li se i takvi...???![]()
![]()
![]()
Oktobar1864:to se desava jednom u millllion slucajeva.
velibor_b:kad bih rekaoda sam poslije 30 prestao da brojim,ispalo bi da lazem...
ali se licno ja postidim kad vidim ove likove sto su ispod cifre od 10....
mozda sam ja nimfoman.manijak.... ko to zna?
bitno je da jue svima bilo lijepo, svi zadovoljni....