a ko sme :pPp od vas da prizna...

Devilishgirl:
nije srce, nisam to radila da bih nagurala broj..sve su to bile vezice gde je zaljubljenost bila obostrana i ozbiljna :)
btw. ne radim to po ulazima, haustorima, wcima ...

Cuj nego nije mi jasno kako neko mzoe da se tandari iz zaljubljenosto 20ak puta ili 7 puta u godinu dana.... :shock: :shock: :shock:

Slobodno recite da sam primitivan i sve sto ide uz to ali za mene je to FUXA!

blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:

dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)

zini da ti kazem :twisted:

Devilishgirl:
ne, to nije tako, nego te tata tako nauchio..sine, svaka koja je imala vishe od jednog je qrva..mene ne interesuju tudje definicije nekog pojma i tudja percepcija, ako ti neshto bash toliko nije jasno pogledaj u rechniku :)

Nije me to tata naucio, rastao sam bez oca, ali da ne ulazimo u te detalje.

Sve sto kazem o zenama naucile su me zene.

Naravno da te ne interesuje tudje misljenje, to je odbrambeni mehanizam. Ali mozes ti da pises sta god hoces takvih kao ti sam ja video i upoznao dosta tako da fore ne prolaze.

Ma samo ti uzivaj u zivotu puni plucima, i tesi se da je to sve OK ;)

Back