A
Aleksej_BASO
Gost
Nacelnik:Primjecujem da zenske smanjuju, a muskarci povecavaju. Ja sam desanku slozio 5 puta isti dan.
Hehe samo 5x?
Ja sam jednom 12x

Ali to kada sam bio mladji...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nacelnik:Primjecujem da zenske smanjuju, a muskarci povecavaju. Ja sam desanku slozio 5 puta isti dan.
i ja sam trojicu imala za 6 god. sexualnog iskustva, a oko 7 komada za poslednjih godinu dana..lujka:trojica...malo jel da?
nije srce, nisam to radila da bih nagurala broj..sve su to bile vezice gde je zaljubljenost bila obostrana i ozbiljnaAleksej_BASO:Istandare se po nekim haustorima, ulazima, WCima, samo da bi nagurale broj, da mogu da dodji na forum da se hvale..... :shock:
Devilishgirl:nije srce, nisam to radila da bih nagurala broj..sve su to bile vezice gde je zaljubljenost bila obostrana i ozbiljna
btw. ne radim to po ulazima, haustorima, wcima ...
Devilishgirl:vredjanje na sexualnoj osnovi ccc..
shto si ogranichen
dodje period u zivotu kad zelish da menjash jelo..
Prosjecan...Devilishgirl:daleko od toga
kako nazivash mushkarca koji to isto uradi..za godinu dana 7komada ?
Devilishgirl:daleko od toga
This is women’s world, believe it or not.Aleksej_BASO:Apsolvirali smo da to nije isto....
This is a mans world... :|
Devilishgirl:i ja sam trojicu imala za 6 god. sexualnog iskustva, a oko 7 komada za poslednjih godinu dana..
on bi ga nazvao "nedostiznim"Devilishgirl:daleko od toga
to je bre neshto shto izvire iznutraNacelnik:Bas ti je te godine islo od rupe, sorry, ruke.![]()
uhh okrutnoHarpija:on bi ga nazvao "nedostiznim"![]()
blondi:elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)
pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...
ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:
dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)
Devilishgirl:ne, to nije tako, nego te tata tako nauchio..sine, svaka koja je imala vishe od jednog je qrva..mene ne interesuju tudje definicije nekog pojma i tudja percepcija, ako ti neshto bash toliko nije jasno pogledaj u rechniku![]()