seljanin_tadija
Zainteresovan član
- Poruka
- 114
Ma,drzi se ti fotelje...nesto ne vidim priliv gradjanstva iz urbanih sredina u nasa ruralna podruchija...jedino kad ponestane "zdrave hrane"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Carica si............:-D :-D :-DNatasaNatasa:Ja evo baš pokušavam da se setim koja je brojka kod mene u pitanju .... 3 puta sam brojala i 3 puta pogrešila ... a moja brojka je oko 15. Sad mene zanima, kako si ti uspeo da se svedeš na 250jesi li ti to onako odoka izračunao ili stvarno pamtiš svih 250 žena -što je po meni nebulozno.![]()
Druga stvar, zašto forsirati brojku ... valjda je važnije iskustvo od samog broja??? Možda svih tih tvojih 250 ne vredi koliko 5 dobrih ... šta znam ....
Kola, gajbu i djakuzi nisi morao da pominješ .... ima ljudi koji ništa od toga ne maju a je.bu svako veče i brojka je daleko iznad 250.
Eto, to ti je moje mišljenje.
Zavisilujka:trojica...malo jel da?
seljanin_tadija:Znachi,ovako...250 pottochara/38-15god(ako si zaista bio jebach u najavi ,kao sto tvrdis)=250potochara/23god=10,8....potocara po godini jebachkog staza,iz cega proizilazi sledece...12meseci\10.8potocara=1.1potocara mesecno
whitenicky:imao sam mnogo devojaka i nemam svesku u koju pishem recke jer nisam u tom fazonu ...... pa do sada sam spavao sa 15ak forumashica sasvim dovoljno)))))))
Gazdarica:Hm, ne mora da znaci... Moj ex je smanjivao svoj broj...![]()