a ko sme :pPp od vas da prizna...

blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :
Evo ovako Blondi, mi se već provociramo na drugoj temi, ali stvari stoje ovako;
Spvao sam sa ukupno 7 žena, za sve ove godine, godinama. Veze su mi uvek trajale dugo.
Prosek odnosa po godinimi se smanjivao od 2 put dnevno, pa do sada dva ili tri puta nedeljno.
I danas ih sve poštujem i rado sećam, izuzev što volim sadašnju.
Onanišem od 7.god. mislim da mi je u jednom periodu to bilo potrebno i do tri puta dnevno, rekord 7 puta. Danas svremena na vreme.
Dužina 16cm. Obim 13cm. Prav i čvrst, ne bi ga menjao nikada, jer me nikada nije ni izdao. Maštovit i nežan i grub u krevetu.
Da li vam srce još šta želi?!?

Georgio:
blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :
Evo ovako Blondi, mi se već provociramo na drugoj temi, ali stvari stoje ovako;
Spvao sam sa ukupno 7 žena, za sve ove godine, godinama. Veze su mi uvek trajale dugo.
Prosek odnosa po godinimi se smanjivao od 2 put dnevno, pa do sada dva ili tri puta nedeljno.
I danas ih sve poštujem i rado sećam, izuzev što volim sadašnju.
Onanišem od 7.god. mislim da mi je u jednom periodu to bilo potrebno i do tri puta dnevno, rekord 7 puta. Danas svremena na vreme.
Dužina 16cm. Obim 13cm. Prav i čvrst, ne bi ga menjao nikada, jer me nikada nije ni izdao. Maštovit i nežan i grub u krevetu.
Da li vam srce još šta želi?!?
hvala za iscrpnu statistiku, nije trebalo ali je poucno :mrgreen:

Jedna prijateljica mi je ovih dana u gostima... Sinoc smo bas pricali o broju partnera... U prvi mah, nabrojala ih je 14, uz komentar da sam mnogo gora od nje... U toku veceri obe smo se sjetile jos nekih njenih partnera... Kad smo stigle do broja 23, nije htjela vise da broji... :lol:

blondi:

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:

dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)

Jel se racuna sex sa lesevima? I pojedinim delovima tela?

U tom slucaju 14,5 + 1/6

Back