VrloUglyChick
Obećava
- Poruka
- 71
ili se kazhe udadoh ? hmmmm
shta god
rekla sam da i stavila tachq na promusqitetna vremena 
shta god
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VrloUglyChick:ili se kazhe udadoh ? hmmmm
shta godrekla sam da i stavila tachq na promusqitetna vremena
![]()
blondi:elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)
pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...
ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:
dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)
tvrdoglava:hvala na definiciji
ti si neki vickast tip

sa tobom čovek nesem da se zapriča nikakoGazdarica:Jedna prijateljica mi je ovih dana u gostima... Sinoc smo bas pricali o broju partnera... U prvi mah, nabrojala ih je 14, uz komentar da sam mnogo gora od nje... U toku veceri obe smo se sjetile jos nekih njenih partnera... Kad smo stigle do broja 23, nije htjela vise da broji...![]()
pa samntha znaš onu staru posle je.... nema kajanjaSamantha Jouns:hhahahahahaahaha a ja se vec pokajala sto sam napisala broj 16![]()

nego??????antonio:nema na čemu i drugi put...vickast, ma ne, nisam![]()
eh šta udaja/žendidba napravi od čoveka skroz propadneVrloUglyChick:ja prestala da brojim mushkitje , josh davne 2000vishe od 50 je bilo tada :/ jbg pa mi bio smor , a htela da idem i kod psihitja :/ sretja pa nisam
zhena 4 , tako da ih chesto ni ne pominjem . Sretja pa se udah , inache ko zna kakvim bih sad ciframa raspolagala :/

kako kod da si napisla slaže se i ovako si pisala u desetercuVrloUglyChick:ili se kazhe udadoh ? hmmmm
shta godrekla sam da i stavila tachq na promusqitetna vremena
![]()
poslala sam ti jos fazona ali su prebaceni na sexy humor pa ako te ne mrzi pogledaj :-Pantonio:imam osećaj za filing![]()
sto bi rekla plavusa u meni koja bi to bila emocija? 8)antonio:nas dvoje vezuje specifična emocija![]()
tvrdoglava:sto bi rekla plavusa u meni koja bi to bila emocija? 8)

el ih ima toliko ?snoshaj efendija:E, *******.Sad ce 150 forumasa da popizdi...
Nego, kako je muzic-puzic?![]()
ops:eto sad nevalja ni tako, što mu daješ da toliko dugo spavaVrloUglyChick::shock: el ih ima toliko ?
Ma muzh je do mudijoo , pxexexexexexexe radi 20 sati , a ebe 2 , pobeleo od nepavanjaops:

Mille Dragic:Бројке су за статистичаре.