blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
pogledaj datum tog posta ili u prevodu "nekad bilo, sad se pripoveda" 8)McMillan:Nemaš, imaš samo avatar, a sliku ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledaj datum tog posta ili u prevodu "nekad bilo, sad se pripoveda" 8)McMillan:Nemaš, imaš samo avatar, a sliku ne.

Pa sad, kad vec spominjes, moj prvi kunilingus u zivotu, bijase u ulazu moje zgrade...Aleksej_BASO:Jel u ulazu zgrade?![]()
Sto mi obrisa temu, jel to tvoja bila, hahahahah???

Gazdarica:Jos pitas, ***** jedna...![]()

Samantha Jouns:A ovde na forumu mi je bas jakooo bitno ko sta misli i ovako se svi foliramo i lazemo jedni druge....moz's misliti...
Gazdarica:Nije valjda da ti mislis da postoji svijet i izvan foruma...?![]()
sinnke:Ako si to sto ti gazdarica kaze kod mene uvek imas mesta.
Samantha Jouns:E ne ne ne...ti si rekao da devojke nista ne rade u sexu ,...a posto ja nisam takva ne bi se nas dvoje slagali...
avesic:jel ovde važe odgovori ???? .... pa onako ako važi ,,, oko trideset ,,, ----- ali mislim da promena partnera u braku treba da se računa na kvadrat jer ipak ,,hmmm treba odraditi to ,,,, ,,, (u planu još jedan ove godine ,,,,pašće mali))))) idem sada unatraške da vidim vaše brojke
avesic:ma vidiš da nisam u vinklu ,,,, yebga moram radim ,,,,pozdrav paćeniku ,,hahahahahahaha ,,,sad piši šta hoćeš ja više nisam prisutna ---mada gvirnuću
aisaj:D v a....
Vragolasta Amfibija:...8...