diskretan_ns
Početnik
- Poruka
- 12
ops:
ops:
ops: Iskreno,nisam siguran jel tacno 27 ili 28,ma svejedno,to je to.
ops:
ops:
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:
ops:
ops: Iskreno,nisam siguran jel tacno 27 ili 28,ma svejedno,to je to.
ops:
ops:
ops:
oxi:jel se rachuna i juche i danas a?AA???A?
:wink:soba23:Au,kakva tema...![]()
![]()
![]()
Ja sam imala dvojicu do sad.
oxi:soba23:Au,kakva tema...![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaa
kako to mislish?
bundeva:otkad o ovom nismo razglabaliii![]()
soba23:oxi:soba23:Au,kakva tema...![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaa
kako to mislish?
4 godine u regularnoj vezi,godinu u neregularnoj i eto .Dvojica.
oxi:soba23:oxi:soba23:Au,kakva tema...![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaa
kako to mislish?
paaa...kad se udajesh a?
Taman pomislis - fino dete, a ono, iza nje - 5 godina sexanja!!! Bolje si prosla od mnogih, kvantitativno iskusnijih. :wink:soba23:4 godine u regularnoj vezi,godinu u neregularnoj i eto .Dvojica.oxi:aaaaaaaaaasoba23:Au,kakva tema...![]()
![]()
![]()
kako to mislish?
Zgrazavati???hanibal77:ako kazem je l cete da se zgrazavate?
soba23:oxi:soba23:oxi:soba23:Au,kakva tema...![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaa
kako to mislish?
paaa...kad se udajesh a?
Kad nadoknadim sve izgubljeno...
Mozda i jeste pogledala, i ostala tako samouverena! Nemoj suditi prerano, mozda te stvarno iznenadi... 8)Gazdarica:Zgrazavati???hanibal77:ako kazem je l cete da se zgrazavate?
Jesi li pogledala cifre s pocetka ovog topica???
ops: Auuuu,pa kako si to postigla,a? Ja sam bila samo sa petoricom :wink: :wink:hanibal77:moja je trocifrena ako racunam i one loseops:
ajde sad moralisti
hanibal77:tako sto sam za jedan weekend prevarila decka iz osvete svaki dan sa razlicitim...na primer.znam da je glupo i decje ali to je nekad bilo.vec 4 god sam samo sa muzem ali ranije sam bila stvarno promiskuitetna.nisam htela da nesto propustim.a sem toga dugo sam zivela u italiji gde su muskarci tako sarmantni i gde se zivi samo za telesnu ljubav!!!eto.jos me niko ne pljuje?
ops: 
Nedovoljno. Reci jos nesto, mozda nas uhvati inspiracija :?hanibal77:tako sto sam za jedan weekend prevarila decka iz osvete svaki dan sa razlicitim...na primer.znam da je glupo i decje ali to je nekad bilo.vec 4 god sam samo sa muzem ali ranije sam bila stvarno promiskuitetna.nisam htela da nesto propustim.a sem toga dugo sam zivela u italiji gde su muskarci tako sarmantni i gde se zivi samo za telesnu ljubav!!!eto.jos me niko ne pljuje?