Vec sam bila napisala odgovor pa me napala serija virusa ko iz puskomitraljeza ali ponovicu ukratko >
Lažeš da nisi razumeo šta sam napisala ali 'ajde ukratko ću :
Vidi Mito , najlakše je kakiti preko monitora i biti
neblagonaklon ( citiram , mada mi se ne dopada izraz) prema aktuelnoj vlasti.
Da je to nešto bitno i značajno , već bi je sto puta do sada i srušili, zamenili, pokažnjavali i povešali na sred Terazija ...što bih od srca podržala i podržavam.
Kad god se dešavao neki bunt, štrajk, miting , ti si
visio ovde na Krsti , mada po tvome stanuješ u sred centra , a nemali broj puta su te čak i
žuti zahebavali za to.
Pa ne biva to tako , ne može...po pisanju se vidi da si mlad , možda čak i srednjoškolac još ( ili se bar neko doVati tastature tog godišta povremeno, a pod nekim od tvojih nik-ova) , ako želiš, hoćeš i smeta ti , vlast se ne ruši sedenjem u fotelji u udobnom domu , zaštićen i obezbeđen.
Meni lično smeta i vlast i šatro opozicija na našem politikantskom nebu , čak ova šatro opozicija i više jer od vlasti ništa nisam i ne očekujem , ali šatro opozicija primera grobara bajčetinskog mi je najkrivlja za poslednje 3 godine jer su oni zahebali narod , samo oni i niko više.
Pa i Koštunica , realno ,
a njega i najkrivim jer sam mu u jednom periodu i jedinom koliko - toliko verovala.
I da...Ja jesam odlazila na mitinge : prvi je bio kada su šiptari poubijali onu nevinu nam dečicu na KiM-u i drugi i poslednji kada su vlasti UBILE nesrećnog Ranka Panića.
Tada sam se nagutala suzavca za tri života , tada sam sebi dozvolila da me provincijalna stoka iz vlasti maltretira i tada sam iz centra do svoje kuće putovala preko zemuna skoro pa punih 10 sati ...i nikada više me niko neće zavesti nekim sličnim cirkusom jer sam posle toga shvatila da je grobar iz blatnjave bajčetine još tada radio u dosluhu sa žutarama na vlasti čiji je verni sluga i kurirčić i dan danas.