7. јули - Дан када је Србин пуцао на Србе, треба ли то славити?

Треба ли славити 7. јул?

• Да

• Не

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
КАКВЕ ВЕЗЕ ИМА ОВА ТЕМА СА ДРАЖОМ?????
МОЛИМ ЗА ОДГОВОР?

pa tema je da li treba slaviti ljude koji su PUCALI NA SRBE....

Nije heroj Zikica bio jedini Srbin koji je pucao na Srbe, samo sam malo prosirio temu...

Poslednja izmena od moderatora:
Treba li ih i danas ...likvidirati?

Jesi li ti za to?

Pa da osytanu samo oni PRAVOVERNI, kao ti, Vracarac, Macak i Teodosije?

da VI budete Srbija?

Tesko Srbiji dok ima decu kao sto ste vi...:hahaha:

Ratovace ne sa celim svetom, vec sa celom ...galaksijom...

Смао са антисрбима... То што си ти мазохиста, то већ нешто дуго...

Немој мене да називате погрдним именима, је.б.ем ли вам сунце . . .

Ово је прави грб Републик Србије
view_image.php

Све остало је фалш ...

П.С. eremita, ,,патриото'' , у ком делу текста сам ја вређао ,,твоју'' државу ?

Али реално ГРБ НЕМАЊИЋА тј:БЕЛИ ОРАО НИКАДА И НИ У ЈЕДНОЈ КОМБИНАЦИЈИ НЕ МОЖЕ БИТИ НАЦИСТИЧКИ и нећу да дозволим да ми данас кењ*ју они који метанишу пред тим истим Немцима просећи и захваљујући се за сваку кинту......

Недић НИЈЕ БИО НАЦИСТА.......

Nemoj da dozvolis!

Banuj ga odmah sto ne misli kao ti!

Samo Sloga Srbina Spasava!

Treba li ih i danas ...likvidirati?
Jesi li ti za to?
Pa da osytanu samo oni PRAVOVERNI, kao ti, Vracarac, Macak i Teodosije?
da VI budete Srbija?
Tesko Srbiji dok ima decu kao sto ste vi...:hahaha:
Ratovace ne sa celim svetom, vec sa celom ...galaksijom...

Данас их ТРЕБА ИЗВЕСТИ ПРЕД СУД - као што су то урадиле све земље бившег комунистичког блока, треба их ЗАБРАНИТИ КАО ЗЛОЧИНАЧКИ ПОКРЕТ...као што су то неке земље већ урадиле...
Да ли се треба ОСВЕТИТИ за злочине - не знам...

АНТИСРБИ свакако не могу бити СРбија - а да ли ћемо ратовати или не, то је наша ствар а не ствар емиграције...

Али реално ГРБ НЕМАЊИЋА тј:БЕЛИ ОРАО НИКАДА И НИ У ЈЕДНОЈ КОМБИНАЦИЈИ НЕ МОЖЕ БИТИ НАЦИСТИЧКИ и нећу да дозволим да ми данас кењ*ју они који метанишу пред тим истим Немцима просећи и захваљујући се за сваку кинту......

Недић НИЈЕ БИО НАЦИСТА.......

Онај грб истина користе српски нацисти, и тиме га смо компромитују. Прави Србин није ни комунста ни фашиста.

Али је био квинслинг, што се у српском народу неопршта...

Ево га један хипстер. А то да волиш све људе без обзира на вјероисповјест показујеш тако што мризиш Србе. Нико ти не брани буди шта хоћеш геј, фашист, комуниста али немој да будеш антисрбин.
Све док буде било глупих националиста, биће и ратова и крви и земља никад неће моћи да буде боља...
И ја сам Србин, и то много већи него што можеш да замислиш, али не ширим мржњу према другима него ЉУБАВ ПРЕМА ДОМОВИНИ !
:bye:

Немој мене да називате погрдним именима, је.б.ем ли вам сунце . . .

Ово је прави грб Републик Србије

Све остало је фалш ...

П.С. eremita, ,,патриото'' , у ком делу текста сам ја вређао ,,твоју'' државу ?

Вређао си МОЈУ државу и ГРБ НЕМАЊИЋА постављањем смрдљивог АНТИФА плаката... БЕЛИ ОРАО ни у једном контексту НЕ МОЖЕ БИТИ НАЦИСТИЧКИ НИТИ ЈЕ НЕДИЋ БИО НАЦИСТА.... глупости......

Zikica Jovanovic je HEROJ koji je digao ustanak PROTIV IZDAJNIKA I KOLABORACIONISTA SA NEMCIMA!

Како?
Прангијањем на вашару на коме није било немаца?

Него, шта мислиш, да ли би Жикица данас подржавао НАТО?

Све док буде било глупих националиста, биће и ратова и крви и земља никад неће моћи да буде боља...
И ја сам Србин, и то много већи него што можеш да замислиш, али не ширим мржњу према другима него ЉУБАВ ПРЕМА ДОМОВИНИ !
:bye:

А гјде ја то ширм мржњу према другима? Свако има право да воли и не воли некога... И Борис каже да је патриота као и Чеда, па опет то нису. :bye:

А гјде ја то ширм мржњу према другима? Свако има право да воли и не воли некога... И Борис каже да је патриота као и Чеда, па опет то нису. :bye:

Рекао си ми ово ,,(...) геј, фашист, комуниста али немој да будеш антисрбин.''
То је за мене увреда . . .

Zikica Jovanovic je HEROJ koji je digao ustanak PROTIV IZDAJNIKA I KOLABORACIONISTA SA NEMCIMA!

To je maloumnik koga se čak i josip broz odricao...običan zločinac koji je sa svojim istomišljenicima klao i pljačkao ljude u tom kraju...Žandarme je ubio da ih opljačka,Bogdanu Lončaru je uzeo sat i novčanik,o tome je pisala pokojna Bogdanova udovica koja je živela u Šapcu i mislim da je umrla 2003-e...
Dođi na vašar u Belu Crkvu pa reci da je kriminalac Žikica bio heroj ako smeš...

Ахаха... најзад си ИСКРЕН... сам си написао ДА ЈЕ КОМУНИСТИЧКИ ПОКРЕТ ПРОТИВ СРБА ... а не АНТИФАШИСТИЧКИ ПОКРЕТ...

To je maloumnik koga se čak i josip broz odricao...običan zločinac koji je sa svojim istomišljenicima klao i pljačkao ljude u tom kraju...Žandarme je ubio da ih opljačka,Bogdanu Lončaru je uzeo sat i novčanik,o tome je pisala pokojna Bogdanova udovica koja je živela u Šapcu i mislim da je umrla 2003-e...
Dođi na vašar u Belu Crkvu pa reci da je kriminalac Žikica bio heroj ako smeš...

Uf, sto je tamo hrabar svet...

Gde su bili ti junaci POLA VEKA koji danas tvrde da Zikica nije bio heroj nego lopov?

Krili su se u istij rupi gde i mladic?

Рекао си ми ово ,,(...) геј, фашист, комуниста али немој да будеш антисрбин.''
То је за мене увреда . . .

Рекао сам да можеш да будеш то. Али је тебе изглда увријдило то шта сам ти реко немој бити антисрбин.:D

Ахаха... најзад си ИСКРЕН... сам си написао ДА ЈЕ КОМУНИСТИЧКИ ПОКРЕТ ПРОТИВ СРБА ... а не АНТИФАШИСТИЧКИ ПОКРЕТ...

Komunisticki pokret je bio protiv IZDAJNIKA svih nacija.

Samo je bio ipak slab: nije se obracunao sa svima kako je trebao da ucini.

Uf, sto je tamo hrabar svet...

Gde su bili ti junaci POLA VEKA koji danas tvrde da Zikica nije bio heroj nego lopov?

Krili su se u istij rupi gde i mladic?

Немој се нервирати блајби.

Него, шта те спречава да се држиш теме?
Шта те тера да пљуцкаш и да вређаш?
У чему је твој проблем?
Хајде, сабери се већ једно,...молим те!

П.С.
И реци да ли би Жикица данас подржавао НАТО?

Komunisticki pokret je bio protiv IZDAJNIKA svih nacija.

Samo je bio ipak slab: nije se obracunao sa svima kako je trebao da ucini.

Дакле теби је било мало убистава Блајби?
А да ти ипак ниси нациста?
Комуниста који подржава НАТО а побегао из своје земље, нема појма о чему прича, жели крв на све стране, нервира се, тужака.....можда ипак да свратиш до мене?
Можда ти могу помоћи?

Немој се нервирати блајби.

Него, шта те спречава да се држиш теме?
Шта те тера да пљуцкаш и да вређаш?
У чему је твој проблем?
Хајде, сабери се већ једно,...молим те!

П.С.
И реци да ли би Жикица данас подржавао НАТО?

Ne znam da li bi danas podrazvao NATO.

Mozda bi, a mozda i ne bi.

Ko to moze da zna?

Дакле теби је било мало убистава Блајби?
А да ти ипак ниси нациста?
Комуниста који подржава НАТО а побегао из своје земље, нема појма о чему прича, жели крв на све стране, нервира се, тужака.....можда ипак да свратиш до мене?
Можда ти могу помоћи?

Joj kako si jadan, kako se napinjes, a ne vredi ni ni SVA VLAST koju imas na forumu....:bljak:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back