7. јули - Дан када је Србин пуцао на Србе, треба ли то славити?

Треба ли славити 7. јул?

• Да

• Не

• Не знам

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam da li bi danas podrazvao NATO.

Mozda bi, a mozda i ne bi.

Ko to moze da zna?

Прави комуниста би то знао....комунисти не могу подржавати НАТО...НАТО могу да подржавају само лажни комунисти, љигавци и бескичмњаци који нису способни да мисле својом главом и којима је комунизам само део имиџа а не искрено уверење.

Све док буде било глупих националиста, биће и ратова и крви и земља никад неће моћи да буде боља...
И ја сам Србин, и то много већи него што можеш да замислиш, али не ширим мржњу према другима него ЉУБАВ ПРЕМА ДОМОВИНИ !
:bye:

Којој ДОМОВИНИ??? Ваљда ОТАЏБИНИ??? :mrgreen:

Ти си "велики Србин" а против си НАЦИОНАЛИСТА??? Зар не мислиш да ту нешто не штима??? И колико Србин ТРЕБА ДА БУДЕ МАЛИ да не би био ВЕЛИКИ???
Зар не мислиш да у целој ЕУ-пројекту НЕШТО ОЗБИЉНО НЕ ШТИМА... и да ту нема ни трунке логике... ЕУ се као бајаги БОРИ ПРОТИВ ГРАНИЦА - ЖЕЛИ УНИЈУ... а овамо је иста та ЕУ уназад 20 годин ИЦРТАЛА ХИЉАДЕ КИЛОМЕТАРА НОВИХ ГРАНИЦА ИЗМИШЉЕНИХ НАЦИЈА ЗА НОВЕ КВАЗИ-ДРЖАВЕ на територији бивше СФРЈ... нешто се не уклапа, зар не...

Joj kako si jadan, kako se napinjes, a ne vredi ni ni SVA VLAST koju imas na forumu....:bljak:

Сва власт на форуму!!!!!
Блајби, стварно годиш мом егу...а да наговорим модерацију да те части сладоледом?

Дакле теби је било мало убистава Блајби?
А да ти ипак ниси нациста?
Комуниста који подржава НАТО а побегао из своје земље, нема појма о чему прича, жели крв на све стране, нервира се, тужака.....можда ипак да свратиш до мене?
Можда ти могу помоћи?

Опрости, сам си кукао да они у које се лажно заклињеш (комунисти) нису побили довољно....блајби...попиј топло млекце, одмори и размисли..није ти баш добро.

Joj kako si jadan, kako se napinjes, a ne vredi ni ni SVA VLAST koju imas na forumu....:bljak:

Да ти ниси Муслиман? Пошто они кад им понсестане аргумената, почну да говоре: како си јадан, једи го***, коњу један...

Ti si INTELEKTUALNO INFERIORNA osoba.

Nemam vremena za tebe.

Пре пар секунди си имао.....Да ипак није у питању губитак нерава и аргумената ...другим речима незнање једне неуравнотежене особе?

П.С.
Да ли си ме већ тужио модерацији или да то сам учиним у твоје име?
Све и терапеутске сврхе.

Да ти ниси Муслиман? Пошто они кад им понсестане аргумената, почну да говоре: како си јадан, једи го***, коњу један...

Није муслиман....да је муслиман имао би макар мало "шлифа" и мудрости.............

Poslednja izmena od moderatora:
Komunisticki pokret je bio protiv IZDAJNIKA svih nacija.

Samo je bio ipak slab: nije se obracunao sa svima kako je trebao da ucini.

Ахам... толико сте били "слаби" ДА СТЕ СТИГЛИ САМО ДА УДАРИТЕ НА СРБЕ, је л'???:evil::evil::evil: И како онда - тако и данас, је л'???

Пази, ја немам ништа против ДА СЕ УТВРДИ ДАТУМ УСТАНКА И ДА СЕ ТАЈ ДАТУМ СЛАВИ... али дај да видимо КОЈИ ЈЕ ТО ДАТУМ??? Наведи КАДА СУ ТО И ГДЕ ПРИПАДНИЦИ НОБ-а УДАРИЛИ НА ФАШИСТИЧКОГ ОКУПАТОРА??? Наравно, не рачунам оно када упаднете и из заседе убијете једног Немца и збришее ко пич*ице у шуму, а онда Немци стрељају 100 Срба-цивила... него

дај датум ???
:lol:

Зашто тај Жикица (Жикица име за одраслог човека)шпанац није пуцао на неке немце, или усташе који су или окупатори или џелати већ на два обчна жандара који су "претекли" из времена краљевине и који ни на који начин нису били ни окупатори ни сарадници окупатора?

E,da ima sad nekog Zikice,Zike,Mike,pa da pripuca makar i na dva zandara....Je l ti sad jasno?

Зашто тај Жикица (Жикица име за одраслог човека)шпанац није пуцао на неке немце, или усташе који су или окупатори или џелати већ на два обчна жандара који су "претекли" из времена краљевине и који ни на који начин нису били ни окупатори ни сарадници окупатора?

E,da ima sad nekog Zikice,Zike,Mike,pa da pripuca makar i na dva zandara....Je l ti sad jasno?

А шта је ту почетак борбе против фашизма?

:ok: Bravo, kratko i jasno u jednoj rečenici , :klap:

....a kome i posle ovoga nije jasno , džaba mu i diplome i "diplome" , može samo da se okiti njima , što verujem i čini.:sad2:

antifaplakatxp6.jpg

Ово је пре свега један од старих српских симбола који је коришћен за време Недићеве владе. Нема већег издајничког олоша данас од анти-фа!

А шта је ту почетак борбе против фашизма?

Ово је питање свих питања - али немамо одговора... ја сам лепо питао овог Блајбија да НАВЕДЕ ДАТУМ:

http://forum.krstarica.com/showthre...то-славити?p=18280540&viewfull=1#post18280540

а он одмах збрисао са теме...:lol::lol::lol: ту нешто није у реду... изгледа да НЕМАЈУ НЕКИ ВАЉАН ДАТУМ.......:hahaha::hahaha::hahaha:

Uh , izgubi mi se odgovor na temu :

Naravno da ovaj značajni datum treba obežiti i obeležavaće se čim se već jednom sa naše politikantske scene sklone svi ovi jalovi neradnici i uništitelji naroda u Srbiji , a dobri poznavaoci kako napuniti svoje džepove i svojih bližnjih, partijskih/stranačkih do rodbinskih ...svi od Koštunice , vuka manitoga do ovoga...ovoga...ma ovoga najsmešnijeg među tragičarima :evil:

Ово је питање свих питања - али немамо одговора... ја сам лепо питао овог Блајбија да НАВЕДЕ ДАТУМ:

http://forum.krstarica.com/showthre...то-славити?p=18280540&viewfull=1#post18280540

а он одмах збрисао са теме...:lol::lol::lol: ту нешто није у реду... изгледа да НЕМАЈУ НЕКИ ВАЉАН ДАТУМ.......:hahaha::hahaha::hahaha:

Samo postoji JEDAN DATUM USTANKA PROTIV OKUPATORA.

Onda kada je Zikica Jovanovic Spanac pucao na PREDSTAVNIKE FASISTICKE KVISLINSKE VLASTI u Srbiji.

To nikom NORMALNOM nije nejasno.

Ostalima - jeste.

Samo postoji JEDAN DATUM USTANKA PROTIV OKUPATORA.

Onda kada je Zikica Jovanovic Spanac pucao na PREDSTAVNIKE FASISTICKE KVISLINSKE VLASTI u Srbiji.

To nikom NORMALNOM nije nejasno.

Ostalima - jeste.

А је л' теби јасно пропала комуњаро ДА СРБИЈА НИКАДА - АЛИ НИКАДА НЕЋЕ СЛАВИТИ ДАН КАДА ЈЕ СРБИН УДАРИО НА СРБИНА ----*ебо ли те Броз у ту празну главурду..........:evil::evil::evil::evil::evil:

Жандар Краљевине Југославије НИЈЕ, НИТИ ЈЕ МОГАО БИТИ ПРЕДСТАВНИК ОКУПАТОРА.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back