50 cent

• Začetnik teme Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
trick-trick:
e..imash album..?.ili negde odakle da skinem....imam sound of revenge,M M part 2 i M M part 3....houu i ovaj...d:
ISKRENO,SKROZ ZAM ZABORAVIO DA JE IZASHAO.....:(
nemam ceo.. imam 8 pesama.. al sam na dial up-u tako da to tebi nece mLogo da znaci :-D zezam se... skini bre limewire, besplatan je program a nema sta ne mozes da nadjes preko njega od muzike, barem sto se strane tice ;)

pa ono...prvi utisak nije dobar uopshte....Chamilionaire je baja za 50-ja bar trenutno....mislim brate,dokle ce vishe da smaraju sa istim smrdljivim shablonom....''get rich or due tryin''se vishe nikad nece ponoviti,i to mislim generalno za ceo Hip Hop svet....

Makijavelli:
pa ono...prvi utisak nije dobar uopshte....Chamilionaire je baja za 50-ja bar trenutno....mislim brate,dokle ce vishe da smaraju sa istim smrdljivim shablonom....''get rich or due tryin''se vishe nikad nece ponoviti,i to mislim generalno za ceo Hip Hop svet....
najvise mi se svidja kako su mu spustili jadakiss i styles p

"Get rich or die tryin" was a classic
Now you rich and you tryin' to die you's a dumb bastard

:lol:

mislim a najsmeshnije,neka gangsta pesma sa ovim akonom,shta on koj ****** mafijasha glumi,onda pesma sa rob thickijem,a tek ovo sa dzastinom,to je to....on vishe nije reper zvanichno.....

Back