>>>nikola<<<:TI PEDERU NEMOJ DA SERES JER SE NE RAZUMES NI MALO U HIP HOP POGLEDAJ SAMO KAKVA TI JE SLIKA GEJEVSKA....PU PEDERU
Ti pošto se razumeš u hip-hop... reci mi šta slušaš!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
>>>nikola<<<:TI PEDERU NEMOJ DA SERES JER SE NE RAZUMES NI MALO U HIP HOP POGLEDAJ SAMO KAKVA TI JE SLIKA GEJEVSKA....PU PEDERU
e..imash album..?.ili negde odakle da skinem....imam sound of revenge,M M part 2 i M M part 3....houu i ovaj...d:pacer:50 je proslost (na moju veliku radost) 18. septembar, izlazi Ultimate Victory
CHAMILLITARY MAN !!

PIRU:Ajde nemoj da se foliras tu. Mnogo sam alergican a takve ljude. Vidis da covek ima 14 godina pa ga napadas samo da ispao faca! Vauuu... ti si tako kul....
pa naravno,tako chovek ojacha....bira samo borbe za koje zna da ce dobiti....udri po glupim klincima!!!!PIRU:Ajde nemoj da se foliras tu. Mnogo sam alergican a takve ljude. Vidis da covek ima 14 godina pa ga napadas samo da ispao faca! Vauuu... ti si tako kul....
nemam ceo.. imam 8 pesama.. al sam na dial up-u tako da to tebi nece mLogo da znaci :-D zezam se... skini bre limewire, besplatan je program a nema sta ne mozes da nadjes preko njega od muzike, barem sto se strane ticetrick-trick:e..imash album..?.ili negde odakle da skinem....imam sound of revenge,M M part 2 i M M part 3....houu i ovaj...d:
ISKRENO,SKROZ ZAM ZABORAVIO DA JE IZASHAO.....![]()
PIRU:Pa da, tako je najlakse. Tebi thruo.
e sad slusham 50-ja....skinuh i ''curtis''albumpacer:haha i ja sam se isto tako malopre zaneo![]()
najvise mi se svidja kako su mu spustili jadakiss i styles pMakijavelli:pa ono...prvi utisak nije dobar uopshte....Chamilionaire je baja za 50-ja bar trenutno....mislim brate,dokle ce vishe da smaraju sa istim smrdljivim shablonom....''get rich or due tryin''se vishe nikad nece ponoviti,i to mislim generalno za ceo Hip Hop svet....

pacer:najvise mi se svidja kako su mu spustili jadakiss i styles p
"Get rich or die tryin" was a classic
Now you rich and you tryin' to die you's a dumb bastard
![]()
...pa definitivnoooo...yeah!:KO ODVE VOLI 50 CENT-A I ZASTO? KOME SE SVIDJA NJEGOVA PESMA "IN THE CLUB"?