Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
JaH_G|rL:Ja ga preterano nesto i ne gotivim,ali moram priznati da mi se njegova pesma "in da club" svidja.. ima dobar bassa sto se tice ove nove pesme(spota) ocajan mi je...
Moje misljenje!
a jel znas zbog cega niko nije cuo za njega???kada je trebao da mu izdje nikad bolji underground album upucali su ga 9 puta i nijedna diskografska kuca nije nije htela mu izda album.nema srece lik,inace sta re stvari su mu do jaja, one gde proziva onog fegeta ja rula...nikad boljeblackground:Ma koji bre 50 cent...
Izdao je brdo albuma pre ovoga i ko je cuo za njega? Niko.
E, onda je Eminem odveo Fiftija kod tate Dr. Dre-a i onda on postaje zvezda.
To je otprilike kao kad neki ovdasnji majmun vidi pevaljku sa velikim sisama u kafani pored magistrale pa je odvede na Pink, da par soma maraka i ona postane zvezda. Isto *, samo na visem nivou.
Hrk, PLJUC!!!!
pozdrav pravim ljudima
Slazem se sa tobom,mada je meni omiljena Candy Shop!e. girl:Sve the best!Super.
"In da club","21 Questions" sve pesme su mu ok.
Poz.
I ja se slazem sa tobom,ali ne znam zbog cega meni se najvise dopada pesma Candy Shop,mozda zbog basa-nemam pojma!Sta ti mislis o tome?e. girl:Sve the best!Super.
"In da club","21 Questions" sve pesme su mu ok.
Poz.
A na sta se ti palis?dekart:blago se vama na sta se palite......
2pac tek pali. :grin:dekart:blago se vama na sta se palite......