- Poruka
- 3.762
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e jbg,nisam znao....ja sam skinuo samo jedan deo mrzelo me da skidam,fajl 5 min,90 mb...Nera93:HVALA PUNO ALI SKORO SVIM FAJLOVIMA JE ISTEKAO ROK ILI STA VEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/I/I@Ī@:flirty nije vise sucker ? ne verujem dok ne cujem
bolesna od ljubavi:do sada pesme koje sam cula sa novog albuma ni jedna mi se ne svidja
thruo:Ja josh nisam chuo ni jednu pesmu... ali mi se nijedna ne svidja!
:shock: :shock: :shock: :shock: ovo od tebe nisam ochekivala :shock: :shock: :shock: [DrMaNiJaK:pa ti si bre definitivno ali definitivno lud dečko!!!!!!!![]()
![]()
znam....you niggaz neeed luuuuuuuuuuuuv![]()
p.s.fiftijev album je golo vnugo...
toliko.zažalio sam što sam čak cimao dečka da skine album...nije ni toliko vredno.bitovi-nula,priča-ispod celzijusa,-flow-katafastrofalan.
sve u svemu-(zaključite sami)
]a daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj opusti se..... znaš da ja volim ženski polni organsaki8050::shock: :shock: :shock: :shock: ovo od tebe nisam ochekivala :shock: :shock: :shock: [![]()
![]()
]
btw ne volim fiftija uopshte 8-)
:razz:X-factor AM 007:Dobar je on ovako, ima neke pesme koje su stvarno dobre, ali neke su ipak loshe!!!
Sve jedno meni se svidja ceo G-unit, jer imaju nesto svoje sto drugi nemaju, ali pesme su im onako . . .. .. . .. . .. . srednje zalosno!!!