*maidenka*
Aktivan član
- Poruka
- 1.060
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pa ja koristim p2p,samo treba da podesish kako treba i imacesh max brzinu....slobodno pitaj,imash u profilu adresu za msn messenger pa ako ga imash ubaci me tamo negde pa cu ti objasnim shta i kako....ja sam naskidao gigabajte i gigabajte muzike preko torrenata...trick-trick:e nesh mi ne ide preko ovij p2p..maki,daj link za album...;D
2 tema po redu? pogledaj datum kad je otvorena ova tema- 2003.. ako ti se ne svidjaju teme o njima ne otvaraj ih..ni ja ne kukam sto ima dve teme o metaliKi
50 Cent je bas xtra i jedan je od mojih omiljenih.... Neki likovi pricaju komercijala, nikad nisam cuo za njega... NEPISMENOST.... In da club je xtra pesma ali omiljene su mi just a lil bit (i remix iste), straight to the bank, Ill whip ya head boy, fully loaded clip a pogotovo mi se dopada pesma GET UP sa novog albuma, ali album izlazi 2009. Xtra je i sto ima one ''gangsta'' pesme a i pesme za igranje ( cuo sam neke njegove u diskoteci). I EMINEM je xtra, ali niko to nece da prizna jer kao on je belac a oni crnje izmislili rep.........
...obrati se lekaru za pomoc...