trick-trick
Ističe se
- Poruka
- 2.919
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bar sam to mogao da zakljucimMakijavelli:a jel game kolko sam ja video izbacio nov album sa nekom drugom kucom.....ne radi sa aftermath-om vishe.....i by the way game je daleko bolji reper od 50-ja po meni.....

A ako ti kazem da sam sve te zesce syebane bendove vec cula par puta na VIVI?Oces mi kazes da nemam pojma?Da krenem...ta Flyleaf je nafurana klinkica koja je umislila da je neka opaka metalka..i ona nije rock..cula sam joj pesmu i vece sranje u zivotu cula nisam!!Killerpilze...satro punk..pevac je sladak,al su opet zesce njesra..zesce!To slusaju deca u vrticju..Bullet for my valentine je isto metal..nisu rock.svidja mi se par njihovih pesama i pevac mi je soo cute..svidja mi se sto su im uzori Mettalica i Maideni..al opet normalno kad imaju svi po 25 god.Liza il kako god je neuspela kopija Avril..umesto sto gledas po celi dan VIVU,bolje kupi cd SoAdA,Nightwisha,Metallice,Ramonsa,Maidena..i td.to su dobre grupe,a ne neka Liza i co.Zayebi nemacke bendove..to dok si klinka.mislim ne znam koliko ti je god..SOAD RULES!!!!!avril_darker:stvarno...
si cuo za Flyleaf, Killerpilze, Sky, Lustra, Die Happy Bullet for my valentine, liza li i jos neke nove rock bendove?
ne svadjam se samo pitam da vidim dal je neko cuo...

Djordja:A ako ti kazem da sam sve te zesce syebane bendove vec cula par puta na VIVI?Oces mi kazes da nemam pojma?Da krenem...ta Flyleaf je nafurana klinkica koja je umislila da je neka opaka metalka..i ona nije rock..cula sam joj pesmu i vece sranje u zivotu cula nisam!!Killerpilze...satro punk..pevac je sladak,al su opet zesce njesra..zesce!To slusaju deca u vrticju..Bullet for my valentine je isto metal..nisu rock.svidja mi se par njihovih pesama i pevac mi je soo cute..svidja mi se sto su im uzori Mettalica i Maideni..al opet normalno kad imaju svi po 25 god.Liza il kako god je neuspela kopija Avril..umesto sto gledas po celi dan VIVU,bolje kupi cd SoAdA,Nightwisha,Metallice,Ramonsa,Maidena..i td.to su dobre grupe,a ne neka Liza i co.Zayebi nemacke bendove..to dok si klinka.mislim ne znam koliko ti je god..SOAD RULES!!!!!![]()
boze!Tebi ne vredi objasnjavati neke stvari..ali ces videti da ces sutra ko i ja da se smejes jer si slusala syebanu Avril.ja sam s tim periodom zavrsila jos u cetvrtom..a ti si sedmi i dalje si zaludjenik takvih sranja..avril_darker:prvo...Lacey iz Flyleafa nije klinka ima 31 godinu,ne sviraju neki teski metal to je i sama rekla
KillerPilze nisu punk vec rock...mozes ti svirati 30 nota brzo ali to ipak nije punk....
BFMV jeste metal....kad kazem rock mislimna sve tipove i vrste rocka a tu spada metal punk itd...
Liza Li kopira avril mada ima bolji glas od nje i jeste neuspesna kopija ali pesme su joj super...VIVU ne gledam ceo dan vec samo ponekad kad mi je dosadno....
imam CD od nightwisha...super su nisu nimalo losi a nemam 1 vec jedno 5-6 CDova
nemacki bendovi su cool sem THa
kako hoces.....Djordja:boze!Tebi ne vredi objasnjavati neke stvari..ali ces videti da ces sutra ko i ja da se smejes jer si slusala syebanu Avril.ja sam s tim periodom zavrsila jos u cetvrtom..a ti si sedmi i dalje si zaludjenik takvih sranja..![]()
![]()
..ali radi sta hoces
Djordja:vratimo se na 50ja...moja drugarica je njegov zesci,zesci zaludjenik!!!!Gde imaju u BGu a se kupe majice sa njegovim likom???
ako ti tako kazesavril_darker:ey ljudi izvinite ali moram da skrenem temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
moze li neko da veruje da je ovo Avril....
koje cudoviste covece...ma ne niiiiiiiiiiiiiiiije tacno nije nije nije nije i NIJE ***** ti sve u picku materinu.....
WATTA F.U.C.K????????
trick-trick:ako ti tako kazes
prvo nemoj da kenjas da sam ti rekla da si glupa jer to nije istina...ja nemam obicaj da vredjam,a pogotovo na nekom forumu,a za Avril..i sama si upravo rekla da je fenserka..kad si okacila ovu sliku..i oladi sa uvredama..i nisam raspolozena da se raspravljam..peace 8-)avril_darker:kako hoces.....
tvoja stvar...
pazi ovo jos ce meni neko da kaze da sam glupa a nezna ni sta je punk..
e ljudi jel iso neko danas na onu live svirku u BG-u???
ja cu sutra ....
a ovo za tebe...sta bre koj ***** vise da mi neko objasnjava...ti ces meni...
trick-trick:nek proba da nadje ,,G-UNIT CLOTHING -WOMEN"mozda bi je zanimalo