50 cent

• Začetnik teme Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Makijavelli:
e vidi se da slushash avril,ja kad sam chuo kakve mentolske tekstove pishe hteo sam da se userem.....hehe.....a da bih ti prichao o 50-ju i istini o njegovom zhivotu trebalo bi da znash bar neshto o gettu i americhkim projektima...al jebbiga sa vama glupim klincima koji sve primate zdravo za gotovo nema svrhe uopshte upushtati se u polemiku....

da slusam Avril...imas nesto protiv?
50 kreten je sranje zivo zna se da mnogo sere o svom ''teskom zivotu''
ma da nije **** mislis da bi ga neko slusao....
50 krewten nije za postovanje ,mogu da postujem prave repere poput Eminema ili 2paca koji nisu mnogo kenjali o svom zivotu...ha
a i kad bi uporedili avril sa 50 kretenom..avril bi opet bila carica

nasla si skim ces da poredis.pa eminem repuje i 2-pac je repovao najvise osvom zivotu,usvari
o problemima crnaca.
a 50...get rich or die trying...on repuje o onm prvom.he is a motherfucking P.I.M.P.

avril_darker:
da slusam Avril...imas nesto protiv?
50 kreten je sranje zivo zna se da mnogo sere o svom ''teskom zivotu''
ma da nije **** mislis da bi ga neko slusao....
50 krewten nije za postovanje ,mogu da postujem prave repere poput Eminema ili 2paca koji nisu mnogo kenjali o svom zivotu...ha
a i kad bi uporedili avril sa 50 kretenom..avril bi opet bila carica
a jel neshvatash mala devojchice,da nije u redu da sa tolikim neznanjem pokushavash da mi protivrechish.....mislim ok,naravno da slushash avril to ide paralelno s`onime kako i koliko si u stanju da razmishljash uopshte,ja nikad ne bih ni ochekivao da tebi nametnem hip hop uopshte jer nikada ne bi ni bila u stanju da ga shvatish,ali o5,ako o nechemu neznash nishta nemoj da komentarishesh uopshte,jer cu se ja vratiti ovde i svaki put cu ti dokazati da nemash pojma o chemu prichash,zato poshtedi sebe ponizhenja i mene nerviranja......

All the stuff I say in my rhymes I say because of how I grew up. So instead of going to a pyschiatrist, I got a kids' group that deals with the problems a younger generation is going through.
Tupac Shakur

Makijavelli:
a jel neshvatash mala devojchice,da nije u redu da sa tolikim neznanjem pokushavash da mi protivrechish.....mislim ok,naravno da slushash avril to ide paralelno s`onime kako i koliko si u stanju da razmishljash uopshte,ja nikad ne bih ni ochekivao da tebi nametnem hip hop uopshte jer nikada ne bi ni bila u stanju da ga shvatish,ali o5,ako o nechemu neznash nishta nemoj da komentarishesh uopshte,jer cu se ja vratiti ovde i svaki put cu ti dokazati da nemash pojma o chemu prichash,zato poshtedi sebe ponizhenja i mene nerviranja......

zebavaj me ti....
ja neznam nista o HH a ni ti neznas nista o Rocku
prvo poslusaj pesme kao sto su
Fully Alive , Who knows, I always Get What I Want,Numb,**** it all,Wait and Bleed<Your Worst nightmare,Freak out,Who's your daddy, Bring back the 70's
i ostale dobre rock pesme pa se javi....

btw hoces da kazes da je Avril glupa?
glup si ti sto ne shvatas pravo znacenje njenih pesma....

avril_darker:
zebavaj me ti....
Fully Alive , Who knows, I always Get What I Want,Numb,**** it all,Wait and Bleed<Your Worst nightmare,Freak out,Who's your daddy, Bring back the 70's

e a shto je najgore,znam daleko vishe o roku nego shto cesh ti ikada znati..... 8-)

avril_darker:
zebavaj me ti....

a koje je to pravo značenje njenih pesama? Da mi je znati... dečja zika...
Numb rock pesma.... :roll: k'o da si rekla da je Betoven bacao baš dobre rime...

Back