50 cent

• Začetnik teme Začetnik teme ooo...yeah!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
+SpookyGirl+:
a koje je to pravo značenje njenih pesama? Da mi je znati... dečja zika...
Numb rock pesma.... :roll: k'o da si rekla da je Betoven bacao baš dobre rime...

hehe ovo za betovena je dobro...
deo pesme numb jeste rock i posteno me mrzi da raspravljam sad o tome..

uh jao...evo ti nesto
NEMOZES DA SHVATIS AVRILINE PESME ZBOG JEDNOG RAZLOGA - NISI ZENSKO

bas me mrzi da ti jos objasnjavam

:Idol::
avril je dete sa starkama.....

i mikrofonom....

dete sa 22 godine, 3 albuma,puuuno fanova, puuuno jebenih antifanove...sta je boli ***** nije vazno sta se prica vazno je da se prica,super deckom,extra kucom u LA,super pesmama.extra imidzom,bolesnim ponasanjem(e ovo sam morala da kazem :D ), super glasom,malim rastom(to je tacno),a da kao sto kazes starkama i mikrofonom....nemoj da izostavis elekricnu...btw pozeljan je dekolte do *****.....

:D :D :D

znam znam nisam normalna.... :D

avril_darker:
hehe ovo za betovena je dobro...
deo pesme numb jeste rock i posteno me mrzi da raspravljam sad o tome..

uh jao...evo ti nesto
NEMOZES DA SHVATIS AVRILINE PESME ZBOG JEDNOG RAZLOGA - NISI ZENSKO

bas me mrzi da ti jos objasnjavam

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mozda je ovo 'Girl' odaje...!? Ali pazi, to je samo moje skromno misljenje...

zoranpetrovic84:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mozda je ovo 'Girl' odaje...!? Ali pazi, to je samo moje skromno misljenje...
25jb22v.gif
25jb22v.gif
25jb22v.gif
25jb22v.gif
joj, čoveče, ubi me.... :lol: :lol: :lol:

avril_darker:
:D
pa sta ds kazem vise

..........................................................................................................
..........................................................................................................
.........................................................................................................
...........................................................................................................
.........................................................................................................

Makijavelli:
niko nije nashu inteligenciju poredio sa tvojom na osnovu starosne razlike......shta ima da se ne shvati ne razumem....

pricam nesto o Avrilinim pesmama....
mislim da bi bolje shvatili neku pesmu od Flyleafa
ko ima limewire nek skinje neku njihovu pesmu npr Fully Alive ili I'm So Sick
sjajni su...ali ako ih slusate vise od 2 puta shvaticete sta znace textovi pesme...
bas kao i sto 50 opisuje svoj zivot u svojim pesmama to radi i Lacey(pevacica flyleafa)
samo sto se ovde radi o metalu...

imate u bravou nesto o 40 centu i the gameu...nesto kao 50 nece da se pomiri sa njim ili tako nesto....

avril_darker:
pricam nesto o Avrilinim pesmama....
mislim da bi bolje shvatili neku pesmu od Flyleafa
ko ima limewire nek skinje neku njihovu pesmu npr Fully Alive ili I'm So Sick
sjajni su...ali ako ih slusate vise od 2 puta shvaticete sta znace textovi pesme...
bas kao i sto 50 opisuje svoj zivot u svojim pesmama to radi i Lacey(pevacica flyleafa)
samo sto se ovde radi o metalu...

imate u bravou nesto o 40 centu i the gameu...nesto kao 50 nece da se pomiri sa njim ili tako nesto....
fifty my napisao 5-6 pesama,i finansirao album,ubacio ga u G-unit,a kad je game-u izasao album,game je rekao,,ne treba meni nicija pomoc'' :twisted: :twisted:

trick-trick:
fifty my napisao 5-6 pesama,i finansirao album,ubacio ga u G-unit,a kad je game-u izasao album,game je rekao,,ne treba meni nicija pomoc'' :twisted: :twisted:

pa ni meni nije jasno sto se svadjaju....
prvo snimaju zajedno spot a posle nesto seru...
ovo 40 nisam namerno napisala...promasila sam broj :D

avril_darker:
pa ni meni nije jasno sto se svadjaju....
prvo snimaju zajedno spot a posle nesto seru...
ovo 40 nisam namerno napisala...promasila sam broj :D
pa posvadjali su se nakon sto je album izasao.jos jedan razlog za svadju,g-unit ima svoju modnu liniju,a game je reklamirao sean john(diddijevu)

Back