+SpookyGirl+
Veoma poznat
- Poruka
- 11.387
a da, zaboravih se na momenat.......Djordja:e spooky pogresila si to je bila Dragana Mirkovic..opasna hoperka,nema sta![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da, zaboravih se na momenat.......Djordja:e spooky pogresila si to je bila Dragana Mirkovic..opasna hoperka,nema sta![]()
+SpookyGirl+:k'o da moraš da se ograničiš samo na jednu vrstu muzike![]()
Makijavelli:e a shto je najgore,znam daleko vishe o roku nego shto cesh ti ikada znati..... 8-)
+SpookyGirl+:a koje je to pravo značenje njenih pesama? Da mi je znati... dečja zika...
Numb rock pesma....k'o da si rekla da je Betoven bacao baš dobre rime...
:Idol::avril je dete sa starkama.....
i mikrofonom....
avril_darker:hehe ovo za betovena je dobro...
deo pesme numb jeste rock i posteno me mrzi da raspravljam sad o tome..
uh jao...evo ti nesto
NEMOZES DA SHVATIS AVRILINE PESME ZBOG JEDNOG RAZLOGA - NISI ZENSKO
bas me mrzi da ti jos objasnjavam
zoranpetrovic84:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda je ovo 'Girl' odaje...!? Ali pazi, to je samo moje skromno misljenje...
Tankian:eto,zashto sam ja odluchio da odmah odustanem od svadje sa klinkom.....![]()
Makijavelli:ma budala bre druzhe shto se nervirash uopshte.....
zoranpetrovic84:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda je ovo 'Girl' odaje...!? Ali pazi, to je samo moje skromno misljenje...

avril_darker:![]()
pa sta ds kazem vise
niko nije nashu inteligenciju poredio sa tvojom na osnovu starosne razlike......shta ima da se ne shvati ne razumem....avril_darker:sto se vi tolko palite....
to sto sam mladja od vas ne znaci da ste pametniji...vidim da neki od vas i dalje ne shvataju neke stvari![]()
Makijavelli:niko nije nashu inteligenciju poredio sa tvojom na osnovu starosne razlike......shta ima da se ne shvati ne razumem....
fifty my napisao 5-6 pesama,i finansirao album,ubacio ga u G-unit,a kad je game-u izasao album,game je rekao,,ne treba meni nicija pomoc''avril_darker:pricam nesto o Avrilinim pesmama....
mislim da bi bolje shvatili neku pesmu od Flyleafa
ko ima limewire nek skinje neku njihovu pesmu npr Fully Alive ili I'm So Sick
sjajni su...ali ako ih slusate vise od 2 puta shvaticete sta znace textovi pesme...
bas kao i sto 50 opisuje svoj zivot u svojim pesmama to radi i Lacey(pevacica flyleafa)
samo sto se ovde radi o metalu...
imate u bravou nesto o 40 centu i the gameu...nesto kao 50 nece da se pomiri sa njim ili tako nesto....
trick-trick:fifty my napisao 5-6 pesama,i finansirao album,ubacio ga u G-unit,a kad je game-u izasao album,game je rekao,,ne treba meni nicija pomoc''![]()
![]()
pa posvadjali su se nakon sto je album izasao.jos jedan razlog za svadju,g-unit ima svoju modnu liniju,a game je reklamirao sean john(diddijevu)avril_darker:pa ni meni nije jasno sto se svadjaju....
prvo snimaju zajedno spot a posle nesto seru...
ovo 40 nisam namerno napisala...promasila sam broj![]()
trick-trick:pa posvadjali su se nakon sto je album izasao.jos jedan razlog za svadju,g-unit ima svoju modnu liniju,a game je reklamirao sean john(diddijevu)