pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
ulje
brasno
secer
visnje
prasak za pecivo
al ti odloocila da se udas za mene ili ne .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ulje
brasno
secer
visnje
prasak za pecivo
al ti odloocila da se udas za mene ili ne .

ono sto su mi rekli jeste da cene moju jednostavnost postojanja, nezahtevnost, sto me je lako usreciti, lakocu u komunikaciji i spontanost.Kojih 5 kvaliteta mozete da nabrojite, za koje mislite da su kvaliteti koje bi najvise vrednovao suprotan pol kod vas? (nije hvaljenje jer sam postavio pitanje, tako da nema izgovora poput, "neka druga strana to vidi")

dajem mu i kad treba i kad ne treba
 dajem mu i kad treba i kad ne treba ))) osim prvog i cetvrtog ostalo je glupost ali je cinjenica da im je to bilo bitno....
))) osim prvog i cetvrtog ostalo je glupost ali je cinjenica da im je to bilo bitno....ono sto su mi rekli jeste da cene moju jednostavnost postojanja, nezahtevnost, sto me je lako usreciti, lakocu u komunikaciji i spontanost.
a mozda ima nesto i u sisicama sta znas
 )))))))
))))))) To ove sa većim brusevima imaju 4 pa nadalje
 To ove sa većim brusevima imaju 4 pa nadalje 
glup, jadan, smoren, dosadan. nikakav
Nema sad dodavanja, to je onda već 6. Nego lepo pozajmi meni tu skromnost.da dodam skroman
plata, kola, sluzbena putovanja, rano idem u krevet i ne hrcem
Kojih 5 kvaliteta mozete da nabrojite, za koje mislite da su kvaliteti koje bi najvise vrednovao suprotan pol kod vas? (nije hvaljenje jer sam postavio pitanje, tako da nema izgovora poput, "neka druga strana to vidi")

Pa ne moras da se ebes samo sa (o)sudjenim

Nema sad dodavanja, to je onda već 6. Nego lepo pozajmi meni tu skromnost.

ne dam ti... cime onda ja da se vadim kod riba?

a sta ces ti meni zauzvrat da das?

a sta nudis?
Pa ako si nešto potraživao, dakle hoćeš razmenu, nećeš da mi pokloniš, onda lepo pitam šta bi želeo? Zamisli da ti ponudim kolekciju kutijica koju imam ili cipelice na platformu, ananas koji sad grickam ili omiljeni mi parfem?