- Poruka
- 68.864
Kojih 5 kvaliteta mozete da nabrojite, za koje mislite da su kvaliteti koje bi najvise vrednovao suprotan pol kod vas? (nije hvaljenje jer sam postavio pitanje, tako da nema izgovora poput, "neka druga strana to vidi")
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shtrikam peglam usisavam kuvam chitamknjige
...
Pusis li???
Kojih 5 kvaliteta mozete da nabrojite, za koje mislite da su kvaliteti koje bi najvise vrednovao suprotan pol kod vas? (nije hvaljenje jer sam postavio pitanje, tako da nema izgovora poput, "neka druga strana to vidi")
lijep
pametan
skroman
miran
samozatajan
dam im da gutaju iebem u 3 rupice dobro i nikad nisu gladne etoKojih 5 kvaliteta mozete da nabrojite, za koje mislite da su kvaliteti koje bi najvise vrednovao suprotan pol kod vas? (nije hvaljenje jer sam postavio pitanje, tako da nema izgovora poput, "neka druga strana to vidi")
jezichava
moodra
vrijedna
puna ko brod
sisata
jezichava
moodra
vrijedna
puna ko brod
sisata
ču i ja pitam gluposti, naravno da jesi
ja se ispričavam!
pokušqajmo ponovo
nabreklo pulsirajuće spolovolo mere dobre podlaktice opasano dobro razgranatom mrežom prostranih krvnih sudova
uzas, to nije za hvalu to treba da sakrijes i po mogucstvu da odes po neku hirursku pomoc
ne, nemoguće jer je meni sva pamet i razum u njemu te me on u stvari kontroliše u potpunosti