gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
negde postoji raskorak, sta jos ima u njemu tako velikom, kolicina pameti i razuma nije dovoljna da ga popuni, ima velikih praznina?
![]()
ima ima, al logično treba mesta za belančevinu koja kulja periodično
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
negde postoji raskorak, sta jos ima u njemu tako velikom, kolicina pameti i razuma nije dovoljna da ga popuni, ima velikih praznina?
![]()
kuham ,perem,lastim,sutim i dajem kad god zatriba.
a nako realno - dobra sam (mada mu to apsolutno nista ne mora znaciti), mila sam, za akciju sam,nisam tutlek i znam kuhati grah
ima ima, al logično treba mesta za belančevinu koja kulja periodično
a nekako ti ne stoji ta prostota, sigurno nisi takav u realu ovde se lozikas, oseca se usiljena vestacka prostota
a nekako ti ne stoji ta prostota, sigurno nisi takav u realu ovde se lozikas, oseca se usiljena vestacka prostota
tis debil
lijep
pametan
skroman
miran
samozatajan

rece debilcina
a jesi li ti pseće pokorna?
ne ja sam opozit pa ko velim minis i plus, tvoje ulegnuće moje uzdignuće i tako to, das uklopimo ko pazl sastavimo i osvojimo nagradu

ne, reče car kralj laf mange, za tebe doktor lobotomije ako ustreba a cenim da oće
slusaj ti zrno maka i manje od toga,decko idi leci se
ja sam gledao film od direktorice, lik joj stavio povodac od psa i ona dole cetvoronoske po podu ide i laje. sto je najgore, zena radi u kancelariji do moje.
)))
missim vidjam je svakodnevno, ocu da prsnem od smijeha, dodje mi da krenem govoriti av av kad prodje)))
missim vidjam je svakodnevno, ocu da prsnem od smijeha, dodje mi da krenem govoriti av av kad prodje)))

VRH VRHOVA... citiranje samog sebe![]()
)))