gost 287528
Elita
- Poruka
- 20.347
Paaaaaaaaaaa nisam košarkašicaMala ali dinamitna?

Koji cm ispod 170, a više od 160.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaaaaaaaaaa nisam košarkašicaMala ali dinamitna?

Paaaaaaaaaaa nisam košarkašica
Koji cm ispod 170, a više od 160.

Da bi izvršili razmenu, ja moram znati šta te okvirno zanima, pa da se fokusiram na tu oblast.da bi izvrsili razmenu ja moram da znam sta ti imas u ponudi

citavih 10cm, pa gde te covek navata, na kojoj visini

POKLONIO SI MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uzmi skromnost... ne treba mi vise
 i sad je više nemaš.
 i sad je više nemaš.

Kojih 5 kvaliteta mozete da nabrojite, za koje mislite da su kvaliteti koje bi najvise vrednovao suprotan pol kod vas? (nije hvaljenje jer sam postavio pitanje, tako da nema izgovora poput, "neka druga strana to vidi")

Volim svoju djecu vise nego ikoga
Volim da ugadjam svom muskarcu
Volim da ugadjam sebi
Nece mu faliti orgazam ni kad su mi "oni" dani
Nasmijana sam
znam brusiti,busiti i provuc stol kroz mali otvor

Pa ti samo i flertuješ sa cicama ovde, Ričeeeeeeeee je mene darovao i ja sam sad skromna i nemam nameru sa tobom da flertujem švalerčino jedan, eto.Ae da se ne mesam Rikiju, ali vetj bih krenuo u flert
ne pricaj mi vise... molim te

POKLONIO SI MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti si Riče divaaaaaaaaaan!
Eto to znači da si iskoristio svoju skromnost poslednji put, tako što si mi je DAROVAOi sad je više nemaš.

divan sam, blago meni, a upravo sam ostao bez jedine osobine koja je nesto vredela
Pa ti samo i flertuješ sa cicama ovde, Ričeeeeeeeee je mene darovao i ja sam sad skromna i nemam nameru sa tobom da flertujem švalerčino jedan, eto.

Vas dve kod mene na baushtel sutra u 07:00

pa jes al jedina je vredela nesto

Jes ti normalan? A ono pod 3

Neam nista protiv, dok se ima novca... ugadjaj sise koliko ti dusa iste,
a kada se slavina zavrne, odmah djasva... sve ste takve