5 kvaliteta

Ja cu da napisem mane koje su mi recene po stoti put:
-kad se tusiram,usvinjim kupatilo a i imam obicaj da setam bos sa mokrim nogama,pa ostanu fleke na parketu
-kad odem u wc,previse dugo se zadrzim:lol:
-pusim u wc-u i ne otresem pepeljaru
-prljav ves bacim u kantu ali na vrhu,tako da gosti uvek mogu videti sta nosim(dobro,to cu vremenom da popravim kod sebe)
-non stop se cuje mobilni da je stigla poruka(iskljucivo kad sam u wc-u),ali ja jedino tada imam vremena da ortacima saljem sms-ove:rumenko:
-imam obicaj da se dovikujem sa prozora iz wc-a sa komsijom,uvek se bas tad raspricamo,samo sto on prica normalno a ja previse glasno.

To vam je samo za wc:rumenko:

U kuhinji sam pravi virtouz,ali o tome cu drugi put:zaljubljena:

Kojih 5 kvaliteta mozete da nabrojite, za koje mislite da su kvaliteti koje bi najvise vrednovao suprotan pol kod vas? (nije hvaljenje jer sam postavio pitanje, tako da nema izgovora poput, "neka druga strana to vidi")
ono sto su mi rekli jeste da cene moju jednostavnost postojanja, nezahtevnost, sto me je lako usreciti, lakocu u komunikaciji i spontanost.
a mozda ima nesto i u sisicama sta znas :rumenko:

:mrgreen: dajem mu i kad treba i kad ne treba
imam velike sise
solidna sam domacica
odlicna majka
situirana

:)))) osim prvog i cetvrtog ostalo je glupost ali je cinjenica da im je to bilo bitno....

kkkkkkkkkkk valitetno pusenje karanjee sexi boginja hahahahaha jebaljka jahaljka jebizovna skrozzzzz bludnaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sex u svim pzamaaaaaa nezasitaaaa

Kojih 5 kvaliteta mozete da nabrojite, za koje mislite da su kvaliteti koje bi najvise vrednovao suprotan pol kod vas? (nije hvaljenje jer sam postavio pitanje, tako da nema izgovora poput, "neka druga strana to vidi")

Sta god smatram za kvalitete mogu postati mane ako ON nije onaj sto mi sudjen. A ako jeste, nece razdvajati vrline i mane. Nego ce me citavu uzeti.

Te duzine i velicine i znam smotati sarmu i dajem kad god i gdje god i vaka sam naka sam...nebitno.

Aj cao :bye:

jebesh kvalitete, sta ima njih da nabraja bilo ko, sem ako nece da se proda, pa budzi sebi cenu...
lako ce se kvaliteti i vrline uklopiti, ja ne brinem, al' mane sine, mane, ako se one i nedostaci ne poklope, nista onda, nema od toga nista...

Back