30 god a nevina...

• Začetnik teme Začetnik teme avala
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nina_lion:
Zasto svi ljubomorno cuvate svoje zene a tudje bi rado pozajmili na kratko?
zato sto su primitivci licemerni.

i cudna mi je cela ova prica,ja sam upoznala do sada samo jednog muskarca koji je hteo da zeni nevinu devojku a kurvao se sa strane,ali on je iz nekog sela i sa jako cudnom shvatanjima o zivotu uopste,i jako posesivna osoba tako da njega ne racunam kao relevantnog niti merodavnog.

avala:
Samo sam hteo da pitam da li je neko naleteo na gospodjicu od 30god. koja je nevina?
Vrlo je prijatna osoba i uopste nije skrndelj (kako bi rekao moj drugar), naprotiv lepa je.
Malo je starija od mene ali mi to ne smeta (a ni njoj).

I sta sad ja da radim!!! Kako sad probiti bedem koji se gradio 30 godina?

Savet zenske populacije je vise nego dobrodosao.

Prepusti to nekom sa čvrstim stojkom. Da se ne izbrukaš.

Hellen:
Па добро. Твој живот твоја ствар.
Само, треба да прихватиш да је врло мало људи који тако размишљају, тако да су ти велике шансе да останеш неудата и невина до пензије...и даље.... Па ако је то оно што желиш од живота....ок, твој избор!

Po ovome - treba se truditi biti sto prosecniji, pa makar to bilo u suprotnosti sa onim sto jesi, jer - svako iskakanje se kaznjava.
Drugacija/i si? Ostaces sam/a u svom crvljivom zivotu jer otkud ti bezobrazluka da ides protiv onog sto vecina proklamuje?
Hajmo svi u stroj, da se isto i oblacimo i pricamo i mislimo, jer - tako cemo se osigurati da ne ostanemo u manjini vec dobijemo sve sto i sleduje u jednom normalnom zivotu. A sta je to normalno? Ono sto vecina hoce? Hm...

Mislim, napala si momka koji je takodje ovo prokomentarisao, a... kroz post iskace: samo ovo sto ja kazem istina je ziva i nema druge istine sem moje.

Чуј, ти сада НЕ ЧИТАШ ШТА ПИШЕ, ти УЧИТАВАШ СВОЈЕ ТУМАЧЕЊЕ!!!
А то су две врло различите ствари!

Заборавила си,рецимо, да болдујеш:
Твој живот твоја ствар.

Хоћеш рећи да није тачно да је данас мало људи који тако размишљају???
Хоћеш рећи да ће имати много прилике да нађе таквог човека каквог она прижељкује? Колики је проценат таквих данас?

Треба ли да је тапшемо по рамену и да лажемо:''Твој избор је општедруштвено прихваћен, СВИ мушкарци чезну да с еожене невиним девојкама, тако ћеш најлакше наћи мужа!''....????

Или да јој предочимо све варијанте и последице, па нек сама изабере?

KiZo:
Konacno! I ja da sretnem devojku, koju trazim vec 2 godine ovde.Ja sam vrlo ozbiljan i posten decko,hoces li da se dopisujemo?
Najbitnije mi je-ako si nevina i spremna da zivis na selu, mozemo da budemo zajedno!
Koje si godiste i sta radis u zivotu,pa eto nije da nema onih koje traze drugacije,a i volela bih da zivim na selu.

Nuclear%20Blast.jpg

avala:
Samo sam hteo da pitam da li je neko naleteo na gospodjicu od 30god. koja je nevina?
Vrlo je prijatna osoba i uopste nije skrndelj (kako bi rekao moj drugar), naprotiv lepa je.
Malo je starija od mene ali mi to ne smeta (a ni njoj).

I sta sad ja da radim!!! Kako sad probiti bedem koji se gradio 30 godina?

Savet zenske populacije je vise nego dobrodosao.

To shto ti smatras lepim bog zna shta je...Chitaj Znaru garant

marimar:
pa necu da se zezam,staromodnih sam shvatanja,a vodjenje ljubavi treba da bude sa onim sa kojim mozes da zivis,imas decu,delis sve pa i to.sigurno gresim ali tako je.
Hvala ti na iskrenosti devojcice, svaka cast mame mi...eto to ti je karakter.Ti lepo ni jednu ribu ne osudjujes sto je radila sto je radila ali imas svoje misljenje i stav.
Kazes nije lako...naravno da nije zivot je to, ne nalaze se dobri ljudi tek tako.

MAGDALENICA:
Ali pre te tegle si jeo iz druge?!
Pa sad hoces novu nenacetu.
E pa kad tako razmisljas vrati se na prvu,nijedna tegla ti se vise ne da.

Ma daje, samo ne otvarana tegla pa malo zapekao poklopac...

PS: nisam ja trazio bas takvu nego iskrslo. A nekim osobama ovde smetaju komentari gde se nevinost devojke i dalje smatra vrlinom!
To je njen izbor a ti si svojim putem krenula pa nastavi njime. Da vas nema bio bih vrlo tuzan do sad.

Pa ne ja misim da je ovde islam ipak ostavio veeeeliki trag.....mislim nevinost kod zena pre udaje traze jos samo turci i poneki srbi.....ili to nema veze sa nacijom nego s tim da li zivis u srednjem veku ili ne!

Back