T
trachara
Gost
pa ne mogu da verujem da do 28 nije osetila apsolutno nista ni sa jednim deckom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
28 g i 30 -velikas je razlika,..Chubbchubb:Moguce...
Imam prijateljicu koja je sa 28 imala prvi sex, da ne kazem "izgubila" nevinost...
A devojka je stvarno SUPER OK... i uradila to sa nekim bezveznjakovicem (sa kojim kasnije nije vise htela da bude) jer joj to sto je 'nevina" predstavljalo teret :shock:
avala:Samo sam hteo da pitam da li je neko naleteo na gospodjicu od 30god. koja je nevina?
Vrlo je prijatna osoba i uopste nije skrndelj (kako bi rekao moj drugar), naprotiv lepa je.
Malo je starija od mene ali mi to ne smeta (a ni njoj).
I sta sad ja da radim!!! Kako sad probiti bedem koji se gradio 30 godina?
Savet zenske populacije je vise nego dobrodosao.
...al` si se razzestila....alexb:E stvarno ga pretjeraste! Riba nevina pa šta! Koliko ima muškaraca koji nemaju pojma šta je sex... ... Jednom je vidio ženu uživo bez odjeće i odmah je *ebač... Klasična muška šuplja! Nije sex; raširi joj noge i štemaj!
Možda jeste nevina a možda i nije, a možda su njeni partneri(za ne povijerovati) bili diskretni pa šira javnost nije upoznata sa detaljima o njenog sexualnog života... to je njena stvar!
E sad... Samanta ti je dobro rekla... kod ovih od 30 ne prolaze iste fore kao kod onih od 20 i 15.
Kad mi zapjeni k'o zadnji krkan i kad me gleda ko mačor slaninu, samo se oblizuje sa sve frazom "šta fali, i tvoje i moje će crvi pojesti, kad-tad"! NE DAM papcima! Pa makar sex ne imala nikada više!

...kako je to romantichno....Silent Bob:Liebe, poceo sam da pisem taj post pre nego sto si postavila svoj.
Sorry onda!Silent Bob:Liebe, poceo sam da pisem taj post pre nego sto si postavila svoj.
kopirantu jedanintra:Da malo razvedrimo situaciju:
Dama obavlja dnevni shopping u lokalnoj trgovini.
Kupila je: dvije litre mlijeka sa 2% masnoce, kutiju jaja, litru soka od narance, glavicu salate, kutiju kave od jednog kilograma i pola kile mesa.
Dok je istovarala kupljene stvari iz kosare i stavljala ih na pokretnu traku, jedan pijanac je stajao odmah iza nje i pazljivo je promatrao.
Dok je blagajnica ukucavala cijene na blagajni, pijanac diskretno primjeti,
- "Bit ce da nisi udana."
Zena se malo iznenadi ovom izjavom, zaintrigirana intuicijom jednog pijanca, jer zaista je bila neudana. Okrenu se i pogleda svih sestoro stvari na traci, ali nije primjetila nista neobicno, nista sto bi moglo odati njeno bracno stanje. Kad ju je konacno znatizelja nadvladala,kaze:
- "Znate sta, potpuno ste u pravu. Ali kako ste to mogli znati sa takvom sigurnoscu?"
Pijanac:
- "Ma ruzna si, eto."

alexb:Ma daj .... riba nevina u 30 i to je 18 svetsko čudo! E pa nije!
Vrlo rijetko pišem na forumu.. ali neki komentari na ovoj temi su stvarno bljak .
Bobe nije mi jasno zašto se baš ti osjećaš prozvanim????
Djevojčice, ako nešto ne probaš znači ne može ni da ti se svidi... A ako ti se nešto ne sviđa tj ne znaš kako je to imati sex, onda ti vrlo malo i nedostaje... Ja konkretno nisam probala da se kupam u mlijeku... kažu da je extra! Navela sam banalan primjer.. Ako to djevojka, već, nije uradila do sada bilo bi baš bezze da to uradi samo da bi udaril recku tj da bi se oslobodila te etikete "NEVINA".trachara:ja mislim da ako se iko ovde osetio prozvanim, onda si to ti.![]()
pa znas sta? nije bas da je sasvim normalno da devojka od svojih 20 i nesto, pa nadalje nema bas nikakvih potreba...
a ako ih ima, a nije u stanju da nadje osobu sa kojom ce to da podeli...tim gore!
alexb:Djevojčice, ako nešto ne probaš znači ne može ni da ti se svidi... A ako ti se nešto ne sviđa tj ne znaš kako je to imati sex, onda ti vrlo malo i nedostaje... Ja konkretno nisam probala da se kupam u mlijeku... kažu da je extra! Navela sam banalan primjer.. Ako to djevojka, već, nije uradila do sada bilo bi baš bezze da to uradi samo da bi udaril recku tj da bi se oslobodila te etikete "NEVINA".
A sada ovo drugo... stvarno mi nije jasno kome je sada,u ovom oslobođenom tabua, svijetu problem naći nekog za "zadovoljenje potreba"???? Čini mi se da si pogrešno shvatila moj post... Nisam ja okarekterisala baš sve muškarce kao papke! Zato sam se i začudila Bob-ovoj reakciji.
Hmmm pa može biti svašta... Može biti da se okrenula faxu.. pa posle karijeri... Imala sam jednu koleginicu na faxu koja je izgledala sasvim ok ali nije imala momka do 4 god ... zašto? Nije izlazila, nije se družila sa ostalima, kafe folovi golovi... Samo knjiga i gotovo! E vidiš ona je sad u 30-oj doktor nauka! Ima momka, koji joj je btw bio prvi .trachara:za "devojcice"!![]()
pa, sex se ne "proba" valjda iz radoznalosti?!
da bi uopste vodila ljubav sa nekim, treba da oseti potrebu, neku reakciju na dodir, na poljubac...
ja se sam pitam da li je moguce, da nju do 30. godine nijedan peting nije nalozio da je rekla " ma daj bre, mnogo mi je lepo, hocu jos!"
a svi šapuću da je nevina! A sa muškarcem je niko nije vidjeo ja mislim nikada, sem sa bratom ocem ili rođakom pa... . Fiiiiiiiiijjjjjuuuuuuu :shock: Ja da znam neku takvu ja bih je ljubomorno cuvao za sebe... Hranio bih je samo cokoladom i bombonima dok ne poraste...Silent Bob:Ja znam jednu koja ima 13 godina i mislim da je nevina...