Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Dragi moj, sve ti je u praksi i organizaciji... Naravno da radim... I stignem sve da odradim, a jos i da budem ovdje i na jos nekim drugim mjestima na netu... :wink:
Devilish Dog:Sta mislite o >>homosexualcima<<?
Ja ih mrzim a vi ?
Njuskalo:giovanni:OK, prvi MORONU, kad si vec resio da polemises, neka ti bude. Cak i pre tvog prosvetiteljskog nastupa sam znao definicije svih vas skotova i vasih devijantnih ponasanja. Bez obzira na to sto ne startujete decu (nadam se, za vase dobro) vi svakako pogubno uticete na formiranje njihove licnosti. Vama, degenericima, koji svoju pedersko filozofiju naturate kao prirodnu i kao humanu tekovinu, i koji svoje mentalne poremecaje poturate kao ljudska prava, treba zabraniti svaku slobodu govora i javnog delovanja. Vi ste, bre, tumor na izmatu ljudske vrste, pa jos imate obraza da se borite za svoja prava. Idi idiote u planinu pa sa medvedima vodi ljubav !?!
Imam bolju ideju: hoces da se nadjemo da naucis kako moze da se uziva dok te neko kara u dupe? Mozda ces u tom slucaju duboko u sebi osetiti razlog da promenis svoje stavove. Iz moje perspektive to dodje isto - ne vidim neku veliku razliku izmedju medveda i tebe.
A, ljudska prava cemo uvesti u ovu zemlju, ne vredi da se protivis. I gej brakove i usvajanje dece. I Gay Pride u centru Beograda, cisto da jednom godisnje podsetimo likove kao sto si ti na to kako treba da se ponasaju.
Jednog dana ces ovo sto si napisao moci samo anonimno i na internetu da kazes, jer ces u suprotonom zagalviti kod sudije sa tuzbom za diskriminaciju LGBT populacije. Pa 30 dana ciscenja svinjca u Padinjaku i tako to. Dobro bi ti stajalo uz karakter.
Znaci, mozes da sednes na zemlju i places. Ili da kenjas na forumu - ista stvar.
Kiss
![]()
Anonymous:Njuskalo:giovanni:OK, prvi MORONU, kad si vec resio da polemises, neka ti bude. Cak i pre tvog prosvetiteljskog nastupa sam znao definicije svih vas skotova i vasih devijantnih ponasanja. Bez obzira na to sto ne startujete decu (nadam se, za vase dobro) vi svakako pogubno uticete na formiranje njihove licnosti. Vama, degenericima, koji svoju pedersko filozofiju naturate kao prirodnu i kao humanu tekovinu, i koji svoje mentalne poremecaje poturate kao ljudska prava, treba zabraniti svaku slobodu govora i javnog delovanja. Vi ste, bre, tumor na izmatu ljudske vrste, pa jos imate obraza da se borite za svoja prava. Idi idiote u planinu pa sa medvedima vodi ljubav !?!
Imam bolju ideju: hoces da se nadjemo da naucis kako moze da se uziva dok te neko kara u dupe? Mozda ces u tom slucaju duboko u sebi osetiti razlog da promenis svoje stavove. Iz moje perspektive to dodje isto - ne vidim neku veliku razliku izmedju medveda i tebe.
A, ljudska prava cemo uvesti u ovu zemlju, ne vredi da se protivis. I gej brakove i usvajanje dece. I Gay Pride u centru Beograda, cisto da jednom godisnje podsetimo likove kao sto si ti na to kako treba da se ponasaju.
Jednog dana ces ovo sto si napisao moci samo anonimno i na internetu da kazes, jer ces u suprotonom zagalviti kod sudije sa tuzbom za diskriminaciju LGBT populacije. Pa 30 dana ciscenja svinjca u Padinjaku i tako to. Dobro bi ti stajalo uz karakter.
Znaci, mozes da sednes na zemlju i places. Ili da kenjas na forumu - ista stvar.
Kiss
![]()
Ne, bedo, ja imam najbolju ideju. Posto sam humanista i ti toliko uzivas u karanju u bulju, verujem da bi bilo jako lepo celu tu vasu GEY PRIDE (PONOS ?!?) gomilu nabiti na kolce u centru Beograda.
Ne znam zasto se pozivas na ljudska prava kad se to uopste i ne odnosi na vas. A ako jednog dana (daleko bilo) to vase krdo zakoni priznaju kao nekakvu populaciju, zasigurno cete zavrsiti u torovima sa ostalom stokom. Naravno, ako dotle ne izumrete (he he he..). I imacete svoju sezonu lova kao i ostala plemenita zivina. Pa i zivotinje imaju neka prava, zar nisi i sam to rekao.
P.S. Prirodno, za muskarca je manje zlo sedeti na zemlji i plakati, nego na * i pevati!
Njuskalo:Uvredio si me kada si napisao sledece:
Zmaj:Bravo Beovulf i djovani
Knjiga se zove "Beda psihijatrije" pa koga interesuje i pismen je neka cita, a ne sakuplja informacije sa bbc-a i ostalih propagandnih masina (100 puta ponovi laz i postace istina).
Svako istrazivanje koje se sprovodi u medicini se PLACA, da bi se izvukao profit. Kaze nokia evo pare,
da se dokaze kako simensovi telefoni ne valjaju, zrace itd., a zatim simens kaze, evo jos vise para da se dokaze kako nokija izaziva smrt laboratorijskih miseva
i tako u krug. Isto je i sa tim pederima.
Ako to je to prihvatljivo sto nije zoofilija, nekrofilija itd. Tu se ne ugrozavaju ljudska prava.
Jer si:
1. naveo arbitaran i nerelevantan izvor (SZO je ipak vrhovni arbitar kada je medicina u pitanju)
2. insinuirao si da sam nepismen
3. insinuirao si da sakupljam i plasiram neistine
4. unapred si odbacio kao relevantno bilo kakvo istrazivanje - znaci unapred ne priznajes bilo kakav naucni stav
5. stavio si u istu ravan homoseksualnost sa zoofilijom i nekrofilijom.
Primenio si isti postupak "sirenja istine" koji su primenjivali Gebels, Staljin, Broz, Milosevic i Seselj. Tako da TVOJA argumentacija je ona koja nema cinjenice na koju bi se oslonila, tako da u narednoj poruci uvodis:
6. Insinuaciju da ja nemam argumenata, iako ja sve vreme potezem samo jedan - stav SZO.
Uz to si u prvi plan isturio druge diskutante jer nemas petlju da sam udjesu diskusiju sa mnom. Kukavicki.
Gazdarica:U osjetljivim temama kao sto je ova, tesko je odrediti granicu do koje diskutanti mogu da idu...
Vecina forumasa pobunila kada sam htjela da uvedem malo strozija pravila na forumu, i upravo stoga ne brisem ni poruke koje svakako da nisu primjerene ovom mjestu... Ocito da prilikom trazenja vece sloboda izrazavanja na forumu, nisu mislili i na njenu ruzniju stranu, koja se upravo na ovoj temi ocituje...
giovanni:P.P.S. Eto, od sve muke zaboravih da se prijavim
zmaj:Sto se tice stava SZO, i on se kupuje parama.
Stav SZO je da nema virusa velikih boginja nigde na svetu, a pitaj Donalda Ramsfelda ili potrazi na sajtu NTtimes da li nema.
Takodje sam si naveo podatak, da je homoseksualnost IZBRISANA iz liste poremecaja (nekoliko poruka ranije). Da li po istom principu mogu da se brisu i druge bolesti i koji je to kriterijum, i ko ga i zasto proglasava?
Da li to znaci (kad je po tebi taj stav SZO jedini relevantan) da su homoseksualci do 1991 bili bolseni, a onda ozdravili (zasto se onda i ostale bolesti ne lece na taj nacin?) ili stav SZO ipak nije relevantan?
zmaj:Obicno na forumima postoje sekcije gde korisnici mogu da se medjusobno vredjaju, ali su jasno oznacene.
Mislim da slican princip moze i ovde da se primeni.
Nikoga ne treba vredajti niti pretiti.
Ali pravilo treba da se odnosi na sve. I treba da bude
strogo inace je besmisleno.
Gazdarica:Vidis zmaj, prvi ti pozdravljas giovannija (ili kako mu se vec nick pise) koji u svojoj posljednjoj poruci pise o nabijanju na kolac...
S druge strane, za Nico je upravo ta njegova poruka razlog da trazi intervenciju moderatora...
Cini mi se da kod vecine ljudi odredjivanje toga sta je uvredljivo, a sta ne, zavisi od toga da li se slazu ili ne slazu sa stavovima osobe koja je uvrede iznijela...
Kako bilo, ukoliko se uvrede nastave, ova tema bice zakljucana...
Nico:Ok, mogu da shvatim da im je tesko da misle samostalno, da su preplaseni od novog i nepoznatog, da su isfrustrirani...sve je to ljudski...ali, neka se ne brinu. Bice, jednog dana, Gay Pride i u Beogradu, a neki od njih ce mozda tada blagonaklono gledati na sve to.
kosmopolit:izvini njuskalo , mozda nemam prava da se mesam ali ipak ...
ne treba se povoditi za nekim ...
ako ti je vec neko "lupio samar" , zasto mu onda nisi okrenuo i drugi obraz ,
tada bi on verovatno shvatio![]()
![]()
Nico:Njuskalo, svaka ti cast na ulozenom trudu i energiji u prosvecivanju homofobicne populacije, ali izgleda da su rezultati nikakvi...Predrasude se jako tesko iskorenjuju, a sudeci po ovdasnjem nivou svesti, taj ce proces jos dugo trajati. Neko je ovde izjavio kako mrzi Cigane jer, zaboga, oni su ovakvi i onakvi...da ne pominjem takodje veoma rasirenu mizoginiju, kako kod muskaraca tako i kod zena...i da pitas te ljude, imaju li bilo kakovo obrazlozenje za svoje stavove, na osnovu cega su dosli do njih, oni bi samo nastavili da ponavljaju isto, kao sto se non stop desava...ako im das neku relevantnu i istinitu informaciju koja je u suprotnosti sa njihovim stavom, odmah krecu sa paranojom tipa "to vam je truli zapad napunio glavu". Ok, mogu da shvatim da im je tesko da misle samostalno, da su preplaseni od novog i nepoznatog, da su isfrustrirani...sve je to ljudski...ali, neka se ne brinu. Bice, jednog dana, Gay Pride i u Beogradu, a neki od njih ce mozda tada blagonaklono gledati na sve to.
zmaj:1. Da, stav SZO se kupuje kao i bilo sta drugo (recimo da u Iraku ima hemijskog i bioloskog oruzija), kad nekome to treba
2. Mislim da meni niko nije nalupao seriju samara.
Mozda neko voli tako da misli o sebi ali to je vec njegova stvar.
3. Zene i dan danas nemaju pravo glasa u vecem delu sveta (da li je to dobro ili lose nije predmet diskusije)
4. Ako je proglasavanje zlocinom homoseksualizma
bio teror vecine nad manjinom i sad smo svi jednaki,
kakva se onda specijalna prava traze. Da neko na osnovu toga dobije neke povlastice i specijalna prava?
Gde je tu onda jednakost?
Inace, kazu da su homofobicni ljudi u stvari latentni homoseksualci.. Pa fino maskiraju svoj strah da ne postanu takvi..itd..Gazdarica:Apsolutno nemam nista protiv homosexualaca... Neka svako spava sa onim s kim zeli...
Zasto bi mene opterecivalo ako neki muskarac prima, ili trpa drugom muskarcu spolovilo...??? :shock:
Zaista ne mogu da razumijem homofobiju... :?