Nico:Stvarno je JADNO koliko na ovom forumu ima primitivizma, gluposti, ogranicenosti i svakakvih fobija...i jos se svi vlasnici pomenutih osobina nalaze pozvani da pljuju po drugima, vredjaju i drze lekcije iz svega i svacega, od medicine do morala....homoseksualnost je stara koliko i ljudska vrsta, samo sto ste vi toliko neobrazovani da cak ni to ne znate i pricate o tome kao da je neka moderna devijacija...sta vas briga sta ljudi rade sa svojim zivotom, pa makar bila i vasa rodjena deca u pitanju, sve dok time ne ugrozavaju nikoga...imam nekoliko gay prijatelja koji su divni, normalni i mogu samo da zalim sto su rodjeni u ovoj zabiti pa najcesce moraju da kriju svoje opredeljenje. A sto se tice usvajanja dece, zar mislite da je za neko dete bolje da zivi u domu nego u porodici, sa ljudima koji bi ga voleli i brinuli se o njemu, bez obzira da li su gay ili straight? Mozda i vase dete dodje jednog dana i prizna da voli sopstveni pol, i pored "idilicne" hetero porodice u kojoj odrasta...
Dragi moji (ne)prijatelji homoseksualci svake vrste i njihovi simpatizeri,
U principu ja sebe smatram humanistom, ali ne mogu da ostanem indiferentan prema ovolikoj kolicini ljudske gluposti koju Vi tako ponosno bljujete po svima nama. Verovatno ste nakon svih ovih godina mraka koje su, nadam se, za nama, potpuno izgubili razum i svaki kontakt sa realnoscu. Zar stvarno verujete da su ****** tekovina civilizacije i vrhunac ljudske evolucije. Zar mislite da je normalno i prirodno da jedan muskarac trpa drugom svoj POLNI organ u otvor koji je prirodno namenjen za izbacivanje otpada iz ljudskog tela. POLNI se upravo tako i zove jer odlikuje i cini razliku izmedju muskarca i zene. POLNI organi postoje i oblikovani su tako da sjedine SUPROTNE polove; svakako ne da bi tamo neki umobolnici jedni drugima dzarali po debelom crevu. Takodje, krastavac je namenjen pravljenju salate, ne uzajamnom zadovoljavanju seksualnih potreba dveju ili vise zena. Za to postoje muskarci. Jednako osudjujem i muskarce i zene homoseksualce. Mozda sam samo malo tolerantniji prema zenama, jer one i dalje imaju sansu da budu majke i podare novi zivot.
Dalje, odgovarajuci na Vas argument, citiram: “homoseksualnost je stara koliko i ljudska vrsta”, moram li da Vas podsetim da su verni pratioci razvoja ljudskog drustva uvek bili i: pedofilija, silovanja, incest, ropstvo, politicka i ubistva iz koristoljublja, genocid, masovne ubice... Samo istorija antickog sveta, te kolevke civilizacije, obiluje takvim primerima; setite se samo Starog Egipta, Anticke Grcke I Rima. Da ne pominjem zverstva iz mracnog Srednjeg veka. Inkviziciju, na primer. U to vreme je to bilo sasvim normalno, zar ne? Zar nije i sam Aristotel rado upraznjavao svoje seksualne porive sa decacima od 10-12 godina? Zar nisu i Bordzije uzivali da karaju I truju bliznjeg svog? Zar nije i nas veliki Car Dusan lopovima sekao ruke i preljubnice vezivao konjima za repove? Zar nisu i Turci nabijali ljude na kolac radi zabave. Zar se nisu i Ustase dobacivale bebama i docekivali ih na bajonete? Zar nije i Hitler pobio milione ljudi u gasnim komorama i krematorijumima?... Sve su to cinjenice, zar ne? Sve je to bilo u datom trenutku bilo normalno i slavno. Zar stvarno mislite da matori degenerik koji drka gledajuci Vasu cerkicu od 5 godina kako se igra u parku nikog ne ugrozava, da gleda svoja posla. Sta ja da kazem mom sinu od dve godine kad sledece godine kroz sam centar mog voljenog grada (znam, reci cete palanka – ali nema veze, slobodno me poljubite u dupe, ono Vam je ionako draze od obraza) bude prodefilovala gomila pedera u Vasoj slavnoj gay paradi, a on me pita ko su oni. Ma nista strasno sine, to su neke gladne cike sto vole da se trpaju u dupe, pa traze ‘leba za svoju decu. Pa ce za koju godinu, kad bude krenuo u skolu, na tom istom mestu gledati defile clanova sindikata pedofilicara koji zahtevaju da im se omoguci sindikalno delovanje po osnovnim skolama. Posle dolaze shizofrenici koji traze da sluze vojni rok pod oruzjem, pa nekrofilicari koji bi se rado zaposlili na patologii, pa narkosi koji traze oslobadjanje od carine za uvoz repromaterijala… Zar mislite da je dekadentni Zapad ono cemu treba da tezimo? Zar hocete da ovde implantirate moralni kodeks jedne bolesne i trule Amerike koja je ubijala svoje Indijance i crnce. Jedne drzave koja je nastala Kolumbovom greskom, ***** li ga radoznala? Cija istorija i kultura sezu do proslog utorka popodne? Mislim, svaka njima cast na snazi i ekonomiji (???), ali dobro znamo da pamet i snaga ne idu zajedno. Ako zaista smatrate da je to za Vas prirodno okruzenje, moje skromno misljenje je da treba da se terate preko bare i da njih zagadjujete, ne bi li se pre udavili svojom pogani, a nas i nasu decu ostavite da uzivamo u blazenom neznanju i zaostalosti heteroseksualnosti. I, molim Vas, drzite se dalje od mene i mojih strejt prijatelja, jer kada budete u gipsanom koritu, tesko da cete moci da se karate u bulju. I nije JADNO koliko NAS zatucanih ima, nego koliko se Vas, gamadi, nakotilo. Reklo bi se da Vas valja satrti.
Da rezimiram, HOMOSEKSUALNOST NIJE OPREDELJENJE – TO JE DIJAGNOZA.
Srdacno Vas
Veliki Heteroseksualni Neprijatelj