Kao prvo,nikada ne bih mogla da mrzim,ni nekoga tko mi je naneo,naj vise boli!Mogu da ga ne volim,ali ne i da mrzim,a pogotovo NI U SNU,DA MRZIM LJUDE KOJI IMAJU NEKI SVOJ ZIVOTNI PUT.Ali!Neko moje misljenje,upravo o tim ljudima,to je nesto vec drugo ,za razliku od mrznje,a to je sazaljenje.Sazaljenje iz tog razloga,sto je to bolest,koju nitko ne zeli da prizna,kao bolest!A zasto?Malo cu mozda da filozofiram,ali ne mnogo.Bog je stvorio coveka i zenu,koji ce svojim zajednickim zivotom,stvarati porodicu i svet!Od davnina je bilo tako da su muskarac i zena,bili zajedno,a ovo sto je svet poludeo,i sto vise sve sto nije normalno ,kao postaje nesto,super i cool,to je vec,preslo svaku granicu normalnog i preslo u bolest.Kako da ne bude psihicki poremecaj i bolest,sama ta pomisao da dva muskarca,imaju odnose,ljubav i zajednicki zivot,a da pri tome,jedino sto ih vezuje jeste ,ta neka ljubav,bez buducnosti.Ne znam,ali svi oni koji kazu,da je to nesto normalno,takodjer moraju,da preispitaju svoje psiholosko stanje,jer jedino kako bih mogla da nazovem tu situaciju i odnos,jeste BOLEST!