• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zmaj:
Ako to je to prihvatljivo sto nije zoofilija, nekrofilija itd. Tu se ne ugrozavaju ljudska prava.

Kod zoofilije se ugrozavaju prava zivotinja (i to postoji, da te poducim).

Kod nekrofilije se i ugrozava dostojanstvo pokojnika i ljudska prava pokojnikove porodice.

Beowulf011:
Najchesce obican Zapadnjak (svaka cast izuzetcima) ima ovakvo misljenje o zivotu:"sve shto mogu uradicu da svoje licne porive zadovoljim"-bez obzira na potrebe drugih ukljucujuci familiju, crkvu, naciju.

Znas, nisi ti kriv sto Zapadnjak moze, a ti ne mozes da zadovoljis sopstvene zivotne potrebe, pa se sada izivljavas po internetu....

Lepo sam govorio jos '89 da za Slobu ne treba glasati, ali moroni kao ti su imali puna usta nacije...

Sta ces neko kao ti ne vidi dalje od sipstvenog nosa...

Njuskalo, moze li jedno pitanje...???
Zanima me kako izgledas... Pod tim prvenstveno podrazumijevam, koji si tip muskarca, odnosno da li se po tvom izgledu (i/ili ponasanju) moze procijeniti da si gay...
Nekako se uz pojam homosexualca obicno vezu feminizirani likovi, a ja pak, iako nemam nekih dodira sa njima, mislim da je u stvari vise macho tipova... Da li grijesim...???

Njuskalo,mozes li me,molim te,uputiti gde mogu naci zvanicni stav SZO o homoseksualizmu,posto sam sinoc silno vreme potrosio trazeci tu informaciju po raznoraznim sajtovima.Stvarno me interesuje.Hvala.

Gazdarica:
Zanima me kako izgledas... Pod tim prvenstveno podrazumijevam, koji si tip muskarca, odnosno da li se po tvom izgledu (i/ili ponasanju) moze procijeniti da si gay...
Nekako se uz pojam homosexualca obicno vezu feminizirani likovi, a ja pak, iako nemam nekih dodira sa njima, mislim da je u stvari vise macho tipova... Da li grijesim...???

Pogodak pravo u centar!

Hajdemo redom:

Izgledam kao sasvim obican str8 lik sa pivskim stomacicem. Ne da me ti ne mozes provaliti na ulici da sam bisex, nego 90% gejeva ne moze. Jedino kvalitetan "gaydar" (LGBT izraz dobijen kombinacijom reci gay i radar) moze da uoci pogled koji merka sve zivo sto prodje ulicom (i musko i zensko). Zbog toga i nosim tamne naozare. :)

Feminiziranost nije garancija homoseksualnosti. Poznajem jedna broj manje vise feminiziranih likova koji su heteroseksulno orijentisani.

Jednostavno nema pravila - macho tipovi mogu da budu gay isto koliko i sasvim "obicni" ili "diesel" ili navijaci postadionima ili bilo koji drugi tip muskarca.

Po njegovom ponasanju moze svasta da se zakljuci....
A koliko postuje prava drugih i koliko se zalaze za jednakost (kao u ostalom i svi ti koji se zalazu za ljudska prava), vidi se po tome kako hoce da "uvodi" ljudska prava u Srbiju. (Ovde je uvodjen i komunizam i slicne stvari).
Po njihovim shvatanjima, svi su jednaki samo su neki jednakiji. To sto ti ljudi zaradjuju na tudjoj nesreci, je samo po sebi dovoljno tragicno.
Crkva i nacija su osnovne tekovine civilizacije (cak i u zapadnim civilizacijama - Amerika salje Sestu flotu za svakog pripadnika svoje nacije koga neko popreko pogleda, a i ogromna vecina ide nedeljom u Crkvu - ne gledaj filmove, engo vidi kao zive stocari u Kanzasu, Tenesiju itd, gde zivi 70% stanovnistva).

Zivotinjska prava....mislim da preterujes...
Ili da zoofili pocnu da traze da im se obezbedi brak sa zivotinjama?

Neutro:
Njuskalo,mozes li me,molim te,uputiti gde mogu naci zvanicni stav SZO o homoseksualizmu,posto sam sinoc silno vreme potrosio trazeci tu informaciju po raznoraznim sajtovima.Stvarno me interesuje.Hvala.

Google Search: "World Health Organisation homosexuality"

Vratice ti masu linkova. Ja sam danas otisao na:

Roz Mov - Links
... In December 1991 the World Health Organisation (WHO) deleted homosexuality as an
illness in the International Classification of Diseases (chapter V, code 302). ...
www.geocities.com/WestHollywood/2225/links.html - 19k - Cached - Similar pages

Malko trazio po tom novom i nasao:

World Health Organization - International Classification of Diseases
In December 1991 the World Health Organisation (WHO) deleted homosexuality as an illness in the International Classification of Diseases (chapter V, code 302).

http://cedr.lbl.gov/icd9.html

Njuskalo:
Gazdarica:

Pogodak pravo u centar!

Hajdemo redom:

Izgledam kao sasvim obican str8 lik sa pivskim stomacicem. Ne da me ti ne mozes provaliti na ulici da sam bisex, nego 90% gejeva ne moze. Jedino kvalitetan "gaydar" (LGBT izraz dobijen kombinacijom reci gay i radar) moze da uoci pogled koji merka sve zivo sto prodje ulicom (i musko i zensko). Zbog toga i nosim tamne naozare. :)

Feminiziranost nije garancija homoseksualnosti. Poznajem jedna broj manje vise feminiziranih likova koji su heteroseksulno orijentisani.

Jednostavno nema pravila - macho tipovi mogu da budu gay isto koliko i sasvim "obicni" ili "diesel" ili navijaci postadionima ili bilo koji drugi tip muskarca.
Eh da... Imam prijatelja koji je prilicno feminiziran, zbog cega ga vecina ljudi smatra pederom, iako je momak heterosexualac... Sva sreca pa se on ne opterecuje time, ali mene nerivraju pitanja tipa:"Kako mozes da se druzis s tip pederom"... Svasta...
S druge strane poznajem i momka, ma bas onako muskarcina, i to jako zgodna, za kog se djevojke lijepe kao muve, a on je gay... Ah kakvo bi to razocarenje bilo za te djevojke, da znaju istinu...
Dobro, ne mogu da kazem da ni ja sama nisam pomalo razocarana zbog njegove sexualne orijentacije, jer da je hetero, ko zna sta bi bilo... :D

zmaj:
Po njegovom ponasanju moze svasta da se zakljuci....
A koliko postuje prava drugih i koliko se zalaze za jednakost (kao u ostalom i svi ti koji se zalazu za ljudska prava), vidi se po tome kako hoce da "uvodi" ljudska prava u Srbiju. (Ovde je uvodjen i komunizam i slicne stvari).
Po njihovim shvatanjima, svi su jednaki samo su neki jednakiji. To sto ti ljudi zaradjuju na tudjoj nesreci, je samo po sebi dovoljno tragicno.
Crkva i nacija su osnovne tekovine civilizacije (cak i u zapadnim civilizacijama - Amerika salje Sestu flotu za svakog pripadnika svoje nacije koga neko popreko pogleda, a i ogromna vecina ide nedeljom u Crkvu - ne gledaj filmove, engo vidi kao zive stocari u Kanzasu, Tenesiju itd, gde zivi 70% stanovnistva).

Zivotinjska prava....mislim da preterujes...

Ne preterujem za zivotinjska prava. Da li volis da mucis male zivotinje? Ili da ih ubijas?

Americka desnica misli da su crkva i porodica najvaznija civilizacijska dosrignuca, a americka levica smatra da su ljudska prava najvaznije civilizacijsko dostignuce.

Nasmejao si me za onih 70% (Amerikanaca koji zive kao stocari u Tenesiju i Kanzasu)... :lol: Kako je tebi lepo - lupas gluposti, a nemas precizne cifre. Tenesi i Kanzas su u zbiru (stanovnika) manji od Srbije.

Naravno da cemo da uvedemo ljudska prava iako se SPS-SRS-SSJ koalicija sa moronima kao sto si ti tome protivi... Otpori postoje, ali se stvari odvijaju u dobrom pravcu.

Njuskalo:
Gazdarica:
S druge strane poznajem i momka, ma bas onako muskarcina, i to jako zgodna, za kog se djevojke lijepe kao muve, a on je gay...

A da ga upoznas sa mnom?
:lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:
Hehehe... U avgustu treba da dodje (zivi u Engleskoj) pa ako bude prilike sto da vas ne upoznam... :wink: :D :P 8) :idea: :arrow:
Ej zbilja, da li kod BI ljudi obicno ipak postoji naklonost prema jednom od polova, ili im je bas svejedno, odnosno bas ih podjednako privlace i muskarci i zene...??? :roll: :?: :roll:

Njuskalo:
zmaj:

Ne preterujem za zivotinjska prava. Da li volis da mucis male zivotinje? Ili da ih ubijas?

Americka desnica misli da su crkva i porodica najvaznija civilizacijska dosrignuca, a americka levica smatra da su ljudska prava najvaznije civilizacijsko dostignuce.

Nasmejao si me za onih 70% (Amerikanaca koji zive kao stocari u Tenesiju i Kanzasu)... :lol: Kako je tebi lepo - lupas gluposti, a nemas precizne cifre. Tenesi i Kanzas su u zbiru (stanovnika) manji od Srbije.

Naravno da cemo da uvedemo ljudska prava iako se SPS-SRS-SSJ koalicija sa moronima kao sto si ti tome protivi... Otpori postoje, ali se stvari odvijaju u dobrom pravcu.

Dobro, vidim da si me proglasio moronom, mada ja tebe nisam uvredio nigde, ili nazivao pogrdim imenom.
To je samo jedno od tvojih vidjenja ljudskih prava.
Mada je to tipicno ponasanje nekoga ko nema argumenta (setimo se upravo organizacija koje navodis - SPS, tj. levica).
Ocigledno si ti protiv njih ali njihovim metodama, tako da ne vidim bitnu razliku.

Ako se ne varam, sadasnji americki predsednik je iz desno nastrojene republikanske partije.
A i citaj malo pazljivije, pa vidi da se 70% americkog stanovnistva odnosi na ljude koji zive u centralnoj americi KAO u Kanzasu i Tenesiju, a ne na te dve drzave ekspicitno. Ako se predsedink amerike bira vecinom - to nam govori i o stavu stanovnika amerike -
oni su ta tvoja desnica.

Ja zivotinje ne mucim, a ubijam kad moram (posle pecanja recimo, pa zatim komarce, bubasvabe...), i do sad se niko nije zalio, niti mi osporavo to pravo.

Gazdarica:
Hehehe... U avgustu treba da dodje (zivi u Engleskoj) pa ako bude prilike sto da vas ne upoznam... :wink: :D :P 8) :idea: :arrow:
Ej zbilja, da li kod BI ljudi obicno ipak postoji naklonost prema jednom od polova, ili im je bas svejedno, odnosno bas ih podjednako privlace i muskarci i zene...??? :roll: :?: :roll:

Za to upznavanje cemo jos da vidimo, ja sam tada na moru...

Naklonost ka polovima kod bi ljudi? Hmm. Zanimljivo pitanje... Mislim da je to individualno. Licno primat dajem zenskom polu. Procenta je mozda 80% zene, 20% muskarci (% svih seksualnih odnosa), u broju partnera je obrnuto u korist muskaraca... Komplikovana prica...

Nego, mozes i ti nas da posetis na www.gay-serbia.com/forum tamo je nekako mirnija atmosfera nego ovde (slobodno uputi i svoje gay prijatelje na sajt).
Proverio sam - nick "Gazdarica" ne postoji, pa ne moras da menjas identitet :)
Mene ces pronaci sa istim nickom.

Kisss

Anonymous:
Dobro, vidim da si me proglasio moronom, mada ja tebe nisam uvredio nigde, ili nazivao pogrdim imenom.
To je samo jedno od tvojih vidjenja ljudskih prava.
Mada je to tipicno ponasanje nekoga ko nema argumenta (setimo se upravo organizacija koje navodis - SPS, tj. levica).
Ocigledno si ti protiv njih ali njihovim metodama, tako da ne vidim bitnu razliku.

Uvredio si me kada si napisao sledece:

Zmaj:
Bravo Beovulf i djovani

Knjiga se zove "Beda psihijatrije" pa koga interesuje i pismen je neka cita, a ne sakuplja informacije sa bbc-a i ostalih propagandnih masina (100 puta ponovi laz i postace istina).
Svako istrazivanje koje se sprovodi u medicini se PLACA, da bi se izvukao profit. Kaze nokia evo pare,
da se dokaze kako simensovi telefoni ne valjaju, zrace itd., a zatim simens kaze, evo jos vise para da se dokaze kako nokija izaziva smrt laboratorijskih miseva
i tako u krug. Isto je i sa tim pederima.
Ako to je to prihvatljivo sto nije zoofilija, nekrofilija itd. Tu se ne ugrozavaju ljudska prava.

Jer si:
1. naveo arbitaran i nerelevantan izvor (SZO je ipak vrhovni arbitar kada je medicina u pitanju)
2. insinuirao si da sam nepismen
3. insinuirao si da sakupljam i plasiram neistine
4. unapred si odbacio kao relevantno bilo kakvo istrazivanje - znaci unapred ne priznajes bilo kakav naucni stav
5. stavio si u istu ravan homoseksualnost sa zoofilijom i nekrofilijom.

Primenio si isti postupak "sirenja istine" koji su primenjivali Gebels, Staljin, Broz, Milosevic i Seselj. Tako da TVOJA argumentacija je ona koja nema cinjenice na koju bi se oslonila, tako da u narednoj poruci uvodis:

6. Insinuaciju da ja nemam argumenata, iako ja sve vreme potezem samo jedan - stav SZO.

Uz to si u prvi plan isturio druge diskutante jer nemas petlju da sam udjesu diskusiju sa mnom. Kukavicki.

Njuskalo:
Gazdarica:

Za to upznavanje cemo jos da vidimo, ja sam tada na moru...

Naklonost ka polovima kod bi ljudi? Hmm. Zanimljivo pitanje... Mislim da je to individualno. Licno primat dajem zenskom polu. Procenta je mozda 80% zene, 20% muskarci (% svih seksualnih odnosa), u broju partnera je obrnuto u korist muskaraca... Komplikovana prica...

Nego, mozes i ti nas da posetis na www.gay-serbia.com/forum tamo je nekako mirnija atmosfera nego ovde (slobodno uputi i svoje gay prijatelje na sajt).
Proverio sam - nick "Gazdarica" ne postoji, pa ne moras da menjas identitet :)
Mene ces pronaci sa istim nickom.

Kisss
Pitam se da li tamo dolaze i str8 ljudi...??? Ponekad i posjetim takve stranice, ali se nesto ne zadrzavam... Doduse, bila sam jednom na chatu... :D

Gazdarica:
Pitam se da li tamo dolaze i str8 ljudi...??? Ponekad i posjetim takve stranice, ali se nesto ne zadrzavam... Doduse, bila sam jednom na chatu... :D

Dolaze i ostavljaju poruke, ali su retki. Naravno ima smorova koji dosju da propovedaju svoju veliku "istinu" o homoseksualnosti....

Da te zaintrigiram: sajt ima super smajlije i avatare. U svakom slucaju je zivopisan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back