0 ili daleko vise

:mrgreen:
Ali realno , znaci da decko ima iskustva , mislim kako to moze biti lose :lol:

Kad momak ima "iskustva" on je car,a devojka kad ima iskustva onda je drolja.

Realna prica je da ja prvi imam momente da bi spavao sa milion devojaka...U Bg leti se covek zaljubi 153 puta dok promeni gradski prevoz,a tek kad dodje u Knez Mihajlovu ili na Zemunski Kej...ali ne moze to tako da se gleda,treba malo granice da postoje...

Kad momak ima "iskustva" on je car,a devojka kad ima iskustva onda je drolja.

Realna prica je da ja prvi imam momente da bi spavao sa milion devojaka...U Bg leti se covek zaljubi 153 puta dok promeni gradski prevoz,a tek kad dodje u Knez Mihajlovu ili na Zemunski Kej...ali ne moze to tako da se gleda,treba malo granice da postoje...

Ako moze da nadje toliko likova koji je zavredjuju , ja joj skidam kapu .

Ja volim sve zene, pa neka ide zivot :lol:

Joj...i ja,ali ne diram ni jednu sem svoje devojke,samo pomislim kako sa se osecao kad mi se ucinilo da mi je neki lik zagrlio devojku,pocelo nesto da vri u meni,kao u crtacima kad likovima iz usiju pisti para...jeeebenn osecaj,a u isto vreme si sposoban da uradis svasta ruzno!Od tad mi ne pada na pamet da je prevarim...Ali sve ih volim. :D

Kod mene neko ili valja ili ne valja,tako da to nema veze sa druzenjem,tj. ima,ne druzim se sa losima. ;) :D
You make me blush. :heart:
Pa mora jednom i da se skrasi , gledaj to sa vedrije strane , sad je iskusan , istreniran i hoce da se skrasi .
Dobijes savrsen prozivod :lol:
Da, a musko bi to kao smatralo super kad se radi o zenskoj osobi? :confused:

Ma, kako da njet. :lol:

Brate ali si ti razocaran...A sta ako ti kazem da ja imam devojku vec 5 godina i da je za mene i po meni ona to sto sam oduvek zeleo i da ima drugaricu koja je takodje normalna,umerena,a skroz dobra devojka koja jedva da je i imala dva decka a ima 22 godine?! :D Normalnih devojaka ima,samo ih treba prepoznati i dobro potraziti.
haha citave dve:lol:imo sam i ja vezu od 6 god i par normalnih oko nas koje se poudavase..ne prave se vise normalne pomirite se s tim
Ti si zatrovan hebote!z:((

Svi su samo nemaju anti virus da detektuju:lol:

Joj...i ja,ali ne diram ni jednu sem svoje devojke,samo pomislim kako sa se osecao kad mi se ucinilo da mi je neki lik zagrlio devojku,pocelo nesto da vri u meni,kao u crtacima kad likovima iz usiju pisti para...jeeebenn osecaj,a u isto vreme si sposoban da uradis svasta ruzno!Od tad mi ne pada na pamet da je prevarim...Ali sve ih volim. :D

Care ja sam ti sad single pa mogu dorati sta god mi padne na pamet :D Inace i ja kad se zaljubishkam tad samo moju dragu gledam :D

Back