0 ili daleko vise

haha citave dve:lol:imo sam i ja vezu od 6 god i par normalnih oko nas koje se poudavase..ne prave se vise normalne pomirite se s tim

Svi su samo nemaju anti virus da detektuju:lol:

Aa zato si razocaran...Polako,naci ces neku koja ce biti ok,jer svako moze da bude normalan samo kad hoce.Uzmi sebe za primer,sad ni sa jednom nemas nameru za bilo sta ozbiljno,ali sta kad naleti devojka za koju pomislis da moze biti deo tebe i ti deo nje,da li ces dozvoliti svojim glupostima da je oteraju?!

Ma da dok je neka normalna onda je uzas,baba devojka,monahinja...Devojka je imala dva decka,sa jednim je bila godinu dana a sa drugim 6 meseci...sta tu ima lose i ruzno...

Ništa.Ali ti si izjednačio devojku od 22 godine koja jeste imala ta dva dečka,ništa strašno, sa devicom.Po tome ispada da je ona koja je do 22 godine imala recimo 4 dečka umereno promiskuitetna ,ništa benigno ,dok je tek ona koja je imala 6 njih do 22 zaista promiskuitetna .:lol:

Aa zato si razocaran...Polako,naci ces neku koja ce biti ok,jer svako moze da bude normalan samo kad hoce.Uzmi sebe za primer,sad ni sa jednom nemas nameru za bilo sta ozbiljno,ali sta kad naleti devojka za koju pomislis da moze biti deo tebe i ti deo nje,da li ces dozvoliti svojim glupostima da je oteraju?!

nemoj da zakljucujes napamet jer nisi u pravu..svako iskustvo kakvo god bilo nije pogresno..najmanje sam razocaran tom dugom vezom jer se s normalnim ljudima normalno i zavrsi..niko nikog ne tera od sebe ili pokusava zadrzati

Ništa.Ali ti si izjednačio devojku od 22 godine koja jeste imala ta dva dečka,ništa strašno, sa devicom.Po tome ispada da je ona koja je do 22 godine imala recimo 4 dečka umereno promiskuitetna ,ništa benigno ,dok je tek ona koja je imala 6 njih do 22 zaista promiskuitetna .:lol:

Broj nije bitan(sve dok je pristojan),vidis valjda iz ostalih postova koje sam napisao...Zavisi najvise to ko je ona stvarno,ako je ok onda sigurno nece sa 5 tipova da spava cim se upozna,isto vece...ajde ako se desi jednom,dva puta,tri put...ali opet i ako se desi 5 puta,mislim da nije uredu osudjivati,vec da treba gledati ko je ona/on tad u tom trenutku.A ova devojka je stvarno za primer,iako nije imala decka dve godine,jer nece da bude sa bilo kim,pre ce da sedne sa mojom devojkom i jos dve drugarice i da se njih cetri napiju u stanu kod jedne,izluduju i to je to,to ce joj biti ventil,ali nece da bude sa bilo kim,a opet imas devojke koje mogu da budu sve sto bi muskarac pozeleo ali u odredjenim trenutcima kazu:"nosite se svi" i budu sa prvim koji im se svidi,a to ne menja cinjenicu ko je ona...Malo sam zamrsio ali se rzumemo?Tinajdz serija One Tree Hill,klinka iz serije Bruk je dobar primer za ovo sto pricam,kao i Hejli,dve razlicite a opet iste devojke,samo sto je jedna resavala problema tako sto je odredjeni period zivota menjala momke kao carape...ko je gledao zna o cemu pricam. ;)

nemoj da zakljucujes napamet jer nisi u pravu..svako iskustvo kakvo god bilo nije pogresno..najmanje sam razocaran tom dugom vezom jer se s normalnim ljudima normalno i zavrsi..niko nikog ne tera od sebe ili pokusava zadrzati

Da,ali ti si ako se sećam u rasponu od 9 godina imao 2 veze.Dok je ova imala za 1,5 godina 2 veze a ipak je navedena kao primer čedne i dobre devojke .

Ako nastavi tim tempom do 40.godine će imati (1,5 godina za dvojicu 40-22=18 .18 :1,5 godinom ,imaće 12 novih dečka + ta dva prethodna = 14 sveukupno )

Back