Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
daj nije valjda da se i to računa?![]()
Ja racunam, za druge ne znam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne razumem na sta ovde mislite, kolega Ajs.![]()

Ja racunam, za druge ne znam.![]()

Ma konfuzija teska ,recu ti cim se presaberem![]()

još i to mi fali da uračunam, da..![]()

Meni je to ok.
A i ako gledamo reciprocitet, to je jos i dobro , itekako dobro
Ali naravno , tu su uracunate sve seme (i one za noc ).
ja nisam presabirao to , da ne bude zabune
e, a dal si frajer![]()

znači i ti si frajer?![]()

haha citave dveimo sam i ja vezu od 6 god i par normalnih oko nas koje se poudavase..ne prave se vise normalne pomirite se s tim
Svi su samo nemaju anti virus da detektuju![]()
Ma da dok je neka normalna onda je uzas,baba devojka,monahinja...Devojka je imala dva decka,sa jednim je bila godinu dana a sa drugim 6 meseci...sta tu ima lose i ruzno...

24 muskarca...pa nemam pojma moye mnogo da bude i petorica a nemora ni 24-ca zavisi najvise od nje...kakav ce utisak ostaviti.
pa ako si ga pitala da uračuna i ono što se inače ne računa, onda msm stvarno. po toj logici sam i ja frajer![]()
Pih , kad pre uhvati
Pa ja sam reako da ja nisam nista presabirao
O tome neka sudi neko drugi![]()

Ma ne racuna se ako ti ne odgovara.![]()

Aa zato si razocaran...Polako,naci ces neku koja ce biti ok,jer svako moze da bude normalan samo kad hoce.Uzmi sebe za primer,sad ni sa jednom nemas nameru za bilo sta ozbiljno,ali sta kad naleti devojka za koju pomislis da moze biti deo tebe i ti deo nje,da li ces dozvoliti svojim glupostima da je oteraju?!
priznaj da si frajer pa idemo u lov na ženske![]()

ne bi billo fer sve bi pokupila meni ispred nosa , mislim kakve su moje sanse naspram tebe u toj akciji![]()

bila bih drug i podelila bih sa tobom![]()

Ništa.Ali ti si izjednačio devojku od 22 godine koja jeste imala ta dva dečka,ništa strašno, sa devicom.Po tome ispada da je ona koja je do 22 godine imala recimo 4 dečka umereno promiskuitetna ,ništa benigno ,dok je tek ona koja je imala 6 njih do 22 zaista promiskuitetna .![]()
nemoj da zakljucujes napamet jer nisi u pravu..svako iskustvo kakvo god bilo nije pogresno..najmanje sam razocaran tom dugom vezom jer se s normalnim ljudima normalno i zavrsi..niko nikog ne tera od sebe ili pokusava zadrzati
nemoj da zakljucujes napamet jer nisi u pravu..svako iskustvo kakvo god bilo nije pogresno..najmanje sam razocaran tom dugom vezom jer se s normalnim ljudima normalno i zavrsi..niko nikog ne tera od sebe ili pokusava zadrzati