Redmond
Elita
- Poruka
- 17.818
nije taj nikad imao bivšuNeco smeco ti li si
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije taj nikad imao bivšuNeco smeco ti li si
Zavisi koje žene..il u prevodu, sličan se sličnom...Hehe zene vole blokadere ali zavrse u krevetu sa lojalistima posle
Privuku im pažnju ali na kratko
Zene najviše vole moc...![]()
Imaju kad su u gomili pa mnogi od njih tad divljaju, krše, lome, pale...Blokaderi imaju mudda.
Zene vole mudda.
Dakle, sasvim prirodno.
Eto, to sam vam rešio.
Isto ko radikali na protestu "kosovo za patike"Imaju kad su u gomili pa mnogi od njih tad divljaju, krše, lome, pale...
Posle koji dan kad im pokucaju drugovi u plavom a oni ko tetkice, spuste glavu i pruže ruke za lisice, kolenca klecaju...
Pih.
Znači isti ste ko radikali. Lepo kad priznaješ.Isto ko radikali na protestu "kosovo za patike"
90% posto zena.Zavisi koje žene..il u prevodu, sličan se sličnom...![]()
pa kako je Tito namamio hiljade muskaraca da dodju u partizane ?U poslednje vreme, kao samac, cimam neke od bivših... da vidim šta rade, kako su, imam li prođu negde...
Sve su u fazonu, imam nekog, upoznala sam ga na protestu, znaš kakav je...
One i koje i nisu u vezi su zaljubljene... prepričavaju mi kako je bio seksi neki bajker na motoru, kako redarima dobro stoji onaj prsluk i sve se ocrtava ispod...
Kažu - bože, kako je hrabar, ima stav i ponos, sam stao ispred kordona...
U čemu je poenta i zašto žene toliko vole blokadere? Je li budućnost svih nas samaca da im se priključimo i tako upoznamo devojke?
Pamet na prvom mestu. Zeznuli te, džabe si se učlanio u sns90% posto zena.
Moć,stabilnost na prvom mestu.
AjdePamet na prvom mestu. Zeznuli te, džabe si se učlanio u sns![]()
O poštovani sada bi ti neki rekli da si još gori ako za dž braniš neodbranjivoAjde
O poštovana da ne tupimo o politici i ovde ali nisam clan nijedne partije.mozes da veruješ a i ne moras
Nego sta kazes pamet a?
Jel ides i ti mozda na planinarenje![]()
Ma to su poslednje trube vecina se unormalila i okrenula svakodnevnom zivotu.jedino se na krsti otimajuMoze pitanje za sve posto je izgleda ceo forum zahvatio virus politicke netrpeljivosti, pa cak i ptf ljubav i seks, koliko otprilike ce to trajati da se pripremimo?
najjača republikanska kampanja ikad
Radikali su mi na ignore mogu da balezgaju kolko oceMoze pitanje za sve posto je izgleda ceo forum zahvatio virus politicke netrpeljivosti, pa cak i ptf ljubav i seks, koliko otprilike ce to trajati da se pripremimo?