shalle87
Primećen član
- Poruka
- 683
Batice,zasto ne postavis anketu sa jednostavnim pitanjem: Da li gotivite FLUIDA?I sve ce ti biti jasno...FLUID:Vidi, stari poznanik u novom ruhu!
Pusti ti Partizan on je tamo gde trenutno jeste zbog mnogih kikseva.
A što se tiče mog karaktera evo šta je piše u tom postu koji sam napisao kada sam rekao da idem sa foruma: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2734982&postcount=167
Opet to stavljanje reči u usta šta je ko rekao. Izmišljate svašta samo da bi pokušali da budete pametni. Lepo piše "...OVDE SA NEKIM RAZUMNIJIM LJUDIMA". E kako se situacija promenila, došli su neki novi ljudi, sa starima sam izmirio račune, a da ne pominjem da su mi stizale i privatne poruke da se vratim na forum od nekoliko njih. Eto šta ljudi o meni misle i da moj karakter uopšte ne dolazi u pitanje. Ali za tvoje slepilo ne bih rekao. Tebi svaka provokacija koja omalovažava Grobare i Partizan je korektnost. Pa prema tome za tebe je Bojan veoma korektan. Ma zayebo je sve. Ne postoji Grobar na forumu koga nije svojim neodmerenim komentarima isprovocirao, ali sve to na jedan fin način podyebavanja. Kao i onaj Torrente. Klasični provokatori.
Moji argumenti su očigledni kao i ovo tvoje lupetanje. E, sad ljudi neka prosude o tvom smradu i smehu, pošto za sebe veruješ da si naka faca i veličina, a sve je drugačije kad se gleda iz prikrajka. Oseća se...
-------
Molim Chargera da prebaci ovo na neku drugu temu (npr. Stadion) jer ovo nije tema o meni već o Zvezdi. Ujedno se izvinjavam svim drugim Ciganima, ako nekom odgovara više zvezdašima, na ovoj raspravci na temi jer stvarno ne mogu da trpim provokacije ovog tipa.
E sad ovo drugo:sve sto ti napises na ovom forumu je po tebi zakon,BIBLIJa,a kad ostali nesto napisu onda oni su pacenici,lupaju gluposti,a ljudi samo iznose cinjenice.Toliku kolicinu zanemarivanja prava drugacijeg misljenja nisam odavno video...Pa ti si se decko kacio i sa svojim grobljem a ne ovde sa Zvezdasima.Dodjes ovde i prosipas pamet,prosvetljavas nas i sad si kao baja?Ne znam stvarno kakve ti probleme u privatnom zivotu imas,ali je ocigledno da si tako istripovan...
zato sa njima u manageru rasturam
Trenutno je Porstmut bolji, kao i ovi ispred njega...nadam se da ce se popraviti...