Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Vidi, stari poznanik u novom ruhu!
Pusti ti Partizan on je tamo gde trenutno jeste zbog mnogih kikseva.
A što se tiče mog karaktera evo šta je piše u tom postu koji sam napisao kada sam rekao da idem sa foruma: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2734982&postcount=167
Opet to stavljanje reči u usta šta je ko rekao. Izmišljate svašta samo da bi pokušali da budete pametni. Lepo piše "...OVDE SA NEKIM RAZUMNIJIM LJUDIMA". E kako se situacija promenila, došli su neki novi ljudi, sa starima sam izmirio račune, a da ne pominjem da su mi stizale i privatne poruke da se vratim na forum od nekoliko njih. Eto šta ljudi o meni misle i da moj karakter uopšte ne dolazi u pitanje. Ali za tvoje slepilo ne bih rekao. Tebi svaka provokacija koja omalovažava Grobare i Partizan je korektnost. Pa prema tome za tebe je Bojan veoma korektan. Ma zayebo je sve. Ne postoji Grobar na forumu koga nije svojim neodmerenim komentarima isprovocirao, ali sve to na jedan fin način podyebavanja. Kao i onaj Torrente. Klasični provokatori.
Moji argumenti su očigledni kao i ovo tvoje lupetanje. E, sad ljudi neka prosude o tvom smradu i smehu, pošto za sebe veruješ da si naka faca i veličina, a sve je drugačije kad se gleda iz prikrajka. Oseća se...

-------

Molim Chargera da prebaci ovo na neku drugu temu (npr. Stadion) jer ovo nije tema o meni već o Zvezdi. Ujedno se izvinjavam svim drugim Ciganima, ako nekom odgovara više zvezdašima, na ovoj raspravci na temi jer stvarno ne mogu da trpim provokacije ovog tipa.
Batice,zasto ne postavis anketu sa jednostavnim pitanjem: Da li gotivite FLUIDA?I sve ce ti biti jasno...
E sad ovo drugo:sve sto ti napises na ovom forumu je po tebi zakon,BIBLIJa,a kad ostali nesto napisu onda oni su pacenici,lupaju gluposti,a ljudi samo iznose cinjenice.Toliku kolicinu zanemarivanja prava drugacijeg misljenja nisam odavno video...Pa ti si se decko kacio i sa svojim grobljem a ne ovde sa Zvezdasima.Dodjes ovde i prosipas pamet,prosvetljavas nas i sad si kao baja?Ne znam stvarno kakve ti probleme u privatnom zivotu imas,ali je ocigledno da si tako istripovan...

shalle87:
Batice,zasto ne postavis anketu sa jednostavnim pitanjem: Da li gotivite FLUIDA?I sve ce ti biti jasno...
E sad ovo drugo:sve sto ti napises na ovom forumu je po tebi zakon,BIBLIJa,a kad ostali nesto napisu onda oni su pacenici,lupaju gluposti,a ljudi samo iznose cinjenice.Toliku kolicinu zanemarivanja prava drugacijeg misljenja nisam odavno video...Pa ti si se decko kacio i sa svojim grobljem a ne ovde sa Zvezdasima.Dodjes ovde i prosipas pamet,prosvetljavas nas i sad si kao baja?Ne znam stvarno kakve ti probleme u privatnom zivotu imas,ali je ocigledno da si tako istripovan...

Daj ne seri vise, koje cinjenice iznose, da je Mladost treci tim po kvalitetu u nasoj ligi? Mislim da bi ti trebao da lecis komplekse jer voljena ti Zvezda, svake sezone zavrsava Evropsko takmicenje u avgustu, a kenjas nesto o Partizanu, koji i sa ovakvom igrom, je za vas Barselona. Toliku kolicinu gluposti nisam video na jednom mestu, stvarno je neverovatno da si toliko slep i da ne primecujes da vi mozete da uzmete 100 titula ovde, ali u Evropi cete uvek da izduvate jer ste nikakav tim, a kako uzimate titulu i zasto imate prednost od 9 bodova je sasvim jasno. Seti se Smedereva (ponisten gol, i faul napravljen na 20 m od gola okarakterisan kao penal :shock: ), zatim ne sviran penal OFK-u, i naravno cuveni Terzic koji je progurao svoj tim protiv Partizana, u nevidjenoj namestaljci.

Sherlock:
Daj ne seri vise, koje cinjenice iznose, da je Mladost treci tim po kvalitetu u nasoj ligi? Mislim da bi ti trebao da lecis komplekse jer voljena ti Zvezda, svake sezone zavrsava Evropsko takmicenje u avgustu, a kenjas nesto o Partizanu, koji i sa ovakvom igrom, je za vas Barselona. Toliku kolicinu gluposti nisam video na jednom mestu, stvarno je neverovatno da si toliko slep i da ne primecujes da vi mozete da uzmete 100 titula ovde, ali u Evropi cete uvek da izduvate jer ste nikakav tim, a kako uzimate titulu i zasto imate prednost od 9 bodova je sasvim jasno. Seti se Smedereva (ponisten gol, i faul napravljen na 20 m od gola okarakterisan kao penal :shock: ), zatim ne sviran penal OFK-u, i naravno cuveni Terzic koji je progurao svoj tim protiv Partizana, u nevidjenoj namestaljci.
Pitaj navijace malih klubova u Spaniji sta misle o Realu,reci ce ti da Real namesta utakmice i kupuje sudije...

FLUID:
Nemoj da se praviš naivan sa ovakvim pitanjima.
Odgovorio sam ti u prethodnom postu na ovo zbog čega se praviš sada naivan.

Pa pogledaj komentare i pitaj ljude. Svaki komentar je obrazložen i jasan bez ikakvog uvijanja i foliranja. Normalno da tebi kao folirantu smetaju direktne stvari.

kao prvo ja ne provociram nikoga, vec samo tvrdim onako kako jeste...pa cemu sluzi tabela nego da se vidi kvalitet klubova...za sada je onako kako sam rekao, Apatin je treci po kvalitetu...sto je i meni logicno, Partizan je doveo par igraca iz druge lige...gde je Apatin bio prvi...Jesic na svakoj tekmi na poluvremenu promeni jednog-dva igraca...pitam li s zasto...

A ti malo pogledaj na kojoj si temi!!!! Ovo je tema za Zvezdase, Delije, Cigane...ja na vase Grobarske teme ne ostavljam nikakve komentare, cak sta vise, uopste je ne otvaram...to bih i tebi preporucio...mi ovde mozemo da kucamo sta hocemo....a to sto tebe boli realnost...to je vec nesto drugo...mozda vam je ona tamo tema malo dosadna, malo vas ima...ili u cemu je vec problem...losa organizacija!? Grobari su cuveni po tome...pogeldaj samo kako se organizuje "BOJKOT", te hocemo da bojkotujemo, te necemo, te bojkotujemo samo tekme na JNA, te necemo gostovanja, te hocemo evrope te necemo...hocu kakim necu kakim...dobri ste...vidim da ste veoma uspesni u tome...

Mislim da ovo nije tema na kojoj vi treba da postujete....imate svoj pasnjak pa idite tamo...!

A o kvalitetu klubova u nasoj ligi mozemo uvek da pricamo i uvek cu reci, (za sad) je najbolja Zvezda (kakva je takva je, trenutno je najbolja), druga je OFK-a a treci Apatin...vi se popravljate...ako tako nastavite mozda i stignete do treceg mesta...

Alex.L:
Pošto Shalle i Bojan tvrde da je Mladost trenutno 3. tim po kvalitetu kod nas, pitam ih da li misle da je Liverpul 11. tim po kvalitetu trenutno u Engleskoj, pošto znam da su obojica veliki fanovi Liverpula.

Alex, na zalost tako je, ove godine me Liverpool razocarao...prve svega sto su doveli neke po meni "bzvz" igrace, Rafa ubacuje neke igrace koji ne bi igrali ni za Riding...da pusti malo mene da vodim ekipu bili bi bolji :) zato sa njima u manageru rasturam :lol: Trenutno je Porstmut bolji, kao i ovi ispred njega...nadam se da ce se popraviti...

cvidza:
e ilke ne razumem te......kako to....sta fluid ne sme...gde se mi pojavljujemo...na grobarskom forumu?????a oni kod nas ne smeju....objasni mi???? pozz
Nisi pratio naše ratove od očetka zato i ne razumeš. Ja sam samo malo zamerio Bojanu što tera Fluida sa naše teme. Ne volim kada se tema prisvaja u takvom obliku kao što je pojedinci prisvajaju. Naravno, ne treba na našoj temi oni da vredjaju nas niti mi njih na njihovoj.
Na grobarskoj temi smo se pojavljivali mi pa su se pojedini Grobari pobunili a mi smo naše priloge izbrisali.
Inače da ti objasnim sve trebalo bi mi najmanje sat vremena da pišem.

Moj predhodni komentar nije bio zlonameran. To si valjda shvatio.
Pozz. :wink:

bojan86:
Ilke, ipak mislim da na ovoj temi ne bi trbelo oni da dolaze...postoje mnoge teme gde se zajedno pojavljujemo i raspravljamo...ali ovo je tema za Zvezdase....tako da....
Ja to gledam sa drugog aspekta. Zašto da ti ne dodje dobronamerni gost? Nisam za unitarizam a baš bih voleo da čujem i tudje mišljenje o nekoj temi koju smo mi započeli. Ne može nam odgovarati na nekoj drugoj temi. Potpuno je druga stvar kada neko zloupotrebi temu ili počne da je "prlja". Tu je Nevidljivi da to ispravi.
Što se tiče Fluida on je vrlo osetljiva ličnost ( mogu i da ga definišem malo drugačije) ali nije zlonameran i jedan je od malo grobara koji ne vredjaju sagovornika prostačkim rečnikom. Problem je samo u načinu na koji mu se odgovara. Onda pokušava da bude grublji (ali nikada prost) od sagovornika.

Tvoju reakciju savršeno dobro razumem pa baš zato i kažem: Da ne bi dolazilo do grubih duela ne treba ih na našoj temi prozivati. Ko dodje neka dodje. Ako je prost ne treba ga pljuvati na našoj temi. Nevidljivi će da to izbriše. Znam par Grobara koji su bili toliko vulgarni i prosti da ih je Nevidljivi banovao za sva vremena. Jedan je čak i nosio moje prezime (yeb'o mat... svoju :wink: )

Znam tačno na kakvog Grobara misliš kad kažeš da ne treba da se pojavljuje kod nas. I ja mislim da takav nama ne treba ni kao gost. Tu se slažemo. :lol: :lol: :lol: Ali Fluid nije taj. Što naravno, ne znači da se sa njim nesmeš posvadjati na nekoj drugoj temi. Ne sekiraj se, ja se uvek u takve svadje umešam da ih (Grobare) malo pljujem. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back