Zrtva za svoj narod

Da li bi ste se zrtvovali za svoj narod i drzavu?

• Ukupno glasova
    34
  • Anketa je zatvorena .
lepi se cela vasa mladja generacija ( i stariji, kao neki modovi npr.)- svi vide da zbog nekih tamo ratova( sa kojima nemate nikakve veze!), ispastate, zauzimaju vam ijekavci radna mesta ( preko veze, vristala sam od kiselog smeha kada vazdusasta izjavi da su prekodrinci preuzeli monopol nad zdravstvom :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:)

kami, ti reagujes na verbalne provokacije i vredjanje- i lepis tim osobama etikete ... iza tih testosteronskih lalala ispada stoje cinjenice koje niko ne zeli videti zbog tog izliva besa/ocaja ... i naravno da ce oni tebe provocirati kada vide da se palis, a starije generacije raspolazu i nekim cinjenicama koje ti ne akceptiras

veoma ti je naivno da me svrstavas u drugi kos samo zato sto ja ne psujem ;)

Veruj mi da si ti sve to pomesala. Ne zanima mene ko je odakle, vec kakav je. Ako je srpski sovinista, onda ja nema sta normalno da pricam sa njim jer je potpuno pomahnitao. Nebitno da li je iz Trebinja, Krusevca ili Melburna, zbog takvih je Srbija sjeban.a drzava. Potpuno nema veze sa mestom. To sto je konkretan rat bio preko Drine, pa su se za to uhvatili kao svaki pravi iracionalni pomahnitali ljudi, to je cisto tehnicka stvar.

A bas me provociraju, razbijaju se od lupanja trouglica na mojim postovima, opasne su to provokacije:mrgreen:

A ti nisi ista kao oni, ti samo mislis da su oni pametni i racionalni, iako su pogubljeni u svemiru i nemaju pojma sa zivotom. A sto se tice besa i ocaja- nema opravdanja za zatucano-pomahnitali sovinizam, glupost i ogranicenost koju ispoljavaju u svim postovima.

Japancima svaka cast..ali uvek nam je veci i bolji neko sa strane..
Secate li se Tepica..
nama je generalni problem sto brzo zaboravljamo..
ja nikada necu zaboraviti reci prvog demokratski izabranog premijera..
pojacajte intenzitet bombardovanja..
valjda su to bile demokratske bombe sta li je...
I on je bio junak svog naroda..valjda ne bi imao trg i ulicu u svakom gradu i naselju da nije..
ko Tito ebote..imo i on..Marsal..

ovo je po meni super post- nikakav patriotizam ne vidim u njemu, samo zdrav razum !

Daj ljudi sta se primate na to ludilo, Srbe su "demokratijom" ubili u pojam, ali bukvalno. Srbe i Srbiju su proglasili krivcem i gubitnikom i osudili sve moguce politicare, vojnike i ostale na takve robije da vise nikom u buducnosti ne padne na pamet da brani Srbiju a kamoli nesto drugo.
Problem je u tome sto to moze da stvori i kontra efekat, pa ce se u slucaju nekog buduceg rata desiti dve stvari, imat ces ljude koji iz straha od ovoga sto se danas desava nece smeti ni da se brane, a imat ces i one kojima ce da pukne film pa ce zbog ovoga sto se danas desava napraviti HAOS, jer ce ici sa logikom da ih sutra mogu osuditi na 30g robije za nista (kao npr. jednog Krajisnika) i onda ce tih 30g da "zarade", naplate i to sa debelim kamatama.

Mislim stvarno kakva je ovo tema :roll: , nasla zuta srpska g0vna da se porede sa Japancima, ljudi sekli glave, nabijali na kolac i igrali se kamikaza za Japan, dok bi zuta gamad rod rodjeni nabijali na kolac samo da njima ne fali dlaka sa glave i da ih gospodar pomazi po glavi ko i svako dobro pseto.

ne mesaj teze. nema ovo nikakve veze sa silovateljima, to vrlo dobro znas.
a i nisi odgovorio na moje pitanje. da li ti je ok sto ubice srba mirno setaju ulicama?

Naravno da ima, analogija je savrsena.

:roll::roll::roll::roll:A jeste, meni je skroz ok da se ubice Srba mirno setaju ulicama, cak posebno i volim kanibalske koktele od srpske krvi:roll::roll::roll::roll:

Da li si mogla da smislis gluplje pitanje od toga?

Naravno da ima, analogija je savrsena.

:roll::roll::roll::roll:A jeste, meni je skroz ok da se ubice Srba mirno setaju ulicama, cak posebno i volim kanibalske koktele od srpske krvi:roll::roll::roll::roll:

Da li si mogla da smislis gluplje pitanje od toga?

ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori. :flert:
ja jesam za pravdu, ali ne za onu gde je haski tribunal ispunjen samo srbima. ebes ga, ispade da smo samo mi bili u ratu, zar ne mislis da je to nepravda?

ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori. :flert:
ja jesam za pravdu, ali ne za onu gde je haski tribunal ispunjen samo srbima. ebes ga, ispade da smo samo mi bili u ratu, zar ne mislis da je to nepravda?

Jeste, ali i nije ispunjen samo Srbima. A najidealnije bi bilo da taj Tribunal ne postoji, vec da smo mi nasim sovinistima sudili odmah na startu. Ali jbga, nesposobni Balkanci, ne umeju nista normalno da urade a da im ne pokaze neko drugi.

A to da ne postoje glupa pitanja- laze izreka, upravo je suprotno ;)

Jeste, ali i nije ispunjen samo Srbima. A najidealnije bi bilo da taj Tribunal ne postoji, vec da smo mi nasim sovinistima sudili odmah na startu. Ali jbga, nesposobni Balkanci, ne umeju nista normalno da urade a da im ne pokaze neko drugi.

КОЈИ СУ ТИ ШОВИНИСТИ, КОЈИМА БИ ТИ ДА СЕ СУДИ!?

Poslednja izmena:

nikako, znas i onu narodnu "nije sramota pitati".
tribunal nije ispunjen samo srbima, ima i maleni broj drugih. zanemarljiv. ali vidis, te druge nekako uvek puste, proglase nevinim i td... kadija te tuzi, kadija ti sudi. zato, dok pravda ne bude ista za sve, ne vidim zasto bi imali bilo kakvu saradnju sa njima. mozda i ti to nekad shvatis, a mozda i ne :)

Kad ne biste bili tako ostrašćeni, možda bi i uvideli koliko je Šojka u pravu. Pripadnost nekoj političkoj opciji ne određuje ničiji karakter, problem je u tome što vaši mozgići ne mogu da obrade tu informaciju, suviše je to komplikovano za vas...šešeljevce...slobiste...vi ste još u devedesetim....ako...., da ste živi i zdravi, samo uživajte...

"Не може се прихватити исказ који дајем јер су сви искази које дајем нетачни"....

Али он постоји. Да би првенствено доносио политичке пресуде. То доказују чињенице да је муслиманског генерала осудио због злочина над Србима на 3 (три) године затвора а Насера Орића скроз ослободио уз констатацију и образложење да се у Подрињу десио злочин али да се не може доказати командна одговорност Насера Орића.

А сви су знали да је он био командант тамо у Сребреници.

Зато нам реци, пошто смо видјели да у Хагу не постоји објективан и непристрасан суд, који су твоји разлози што желиш да Младић заврши у Хагу?

Не желим да нагађам, чекам твој одговор...;)

upravo tako, Tadic radi sta mu narede i ljudi ne ginu uzaludno, a oni svakako uzmu sta zele, za razliku od Slobe kome su takodje uzeli samo uz hiljade mrtvih Srba..pride

Пробај то да објасниш овима што скачу са мостова и умиру од глади мало-мало...мислиш да ће тај тренд да се смањује или повећава?

Back