Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.485
Ne, kriminalci tuku ljude koji su došli sa decom na utakmicu.
Коме веровати? Хајл Хитлер каже једно, гром друго ти треће. Мора постојати координација.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, kriminalci tuku ljude koji su došli sa decom na utakmicu.
Deset majmuna tuku ljude i umjesto da ih narod pobaca sa tribina, svi gledaju i niko ne reagira. Mada i ovi idioti koji vode djecu na utakmicu u ovim okolnostima nisu čisti u glavi.
Pod drugom kapom su ljudi odrastali, drugacije su vaspitani i moze se reci da masa svejedno sporije reaguje od pojedinca.
Svi mi lakse reagujemo kada smo sami nego kada smo na koncertu, u prevozu ili u slicnoj velikoj grupi.
Ali ne treba iskusavati strpljenje jer svakoj masi, pa i onoj najmirnijoj, moze da pukne film...i sa razlogom se takav rasplet izbegava.
Možda najbolje verovati svojim očima?Коме веровати? Хајл Хитлер каже једно, гром друго ти треће. Мора постојати координација.
Gledam, jedna grupa šeta druga stoji i nešto viče.Možda najbolje verovati svojim očima?
Ovi ''ljupki šetači'' u crnim majcima su prebijali i ljude sa decom jer su skandirali protiv AV.Gledam, jedna grupa šeta druga stoji i nešto viče.
Da li pričamo o sportskoj ili političkoj manifestaciji?Ovi ''ljupki šetači'' u crnim majcima su prebijali i ljude sa decom jer su skandirali protiv AV.
O čemu god da pričamo, pronađe se politika. Ne sećam se da si komentarisao kada su se na utakmicama uzvikivale parole Kosovo je Srbija.Da li pričamo o sportskoj ili političkoj manifestaciji?
Ne sećam se ni ja da si ti mnogo toga komentarisala što ti nije po volji pa ti nisam zamerao.O čemu god da pričamo, pronađe se politika. Ne sećam se da si komentarisao kada su se na utakmicama uzvikivale parole Kosovo je Srbija.
Možda me nisi redovno pratioNe sećam se ni ja da si ti mnogo toga komentarisala što ti nije po volji pa ti nisam zamerao.
Ostavljam i tu mogućnost.Možda me nisi redovno pratio![]()
Ebati im nanu naninu
I kurtijevi policajciRadojcevi teroristi iz Banjske. Koji su u begstvu od organa reda njih oko 100. I oko
570 policajaca sa servera Kosova koji su onomad teatralno dali ostavke oni su sada angazovani u razbijanju demostracija.
NisuI kurtijevi policajci
Ista su to gofna jedan sistem
A policija ih odbranila od naroda
Dokle ce narod trpeti da ga narko kartel bije