Andjela
Elita
- Poruka
 - 23.874

naravno, svaka cast tom Japancuna veliku zalost dosao je u tako strasnu situaciju i postupio herojski
![]()
Naravno, nije imao sta da izgubi, jer su svi ozraceni, neki manje, neki vise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno, svaka cast tom Japancuna veliku zalost dosao je u tako strasnu situaciju i postupio herojski
![]()
lepi se cela vasa mladja generacija ( i stariji, kao neki modovi npr.)- svi vide da zbog nekih tamo ratova( sa kojima nemate nikakve veze!), ispastate, zauzimaju vam ijekavci radna mesta ( preko veze, vristala sam od kiselog smeha kada vazdusasta izjavi da su prekodrinci preuzeli monopol nad zdravstvom![]()
![]()
)
kami, ti reagujes na verbalne provokacije i vredjanje- i lepis tim osobama etikete ... iza tih testosteronskih lalala ispada stoje cinjenice koje niko ne zeli videti zbog tog izliva besa/ocaja ... i naravno da ce oni tebe provocirati kada vide da se palis, a starije generacije raspolazu i nekim cinjenicama koje ti ne akceptiras
veoma ti je naivno da me svrstavas u drugi kos samo zato sto ja ne psujem![]()

Japancima svaka cast..ali uvek nam je veci i bolji neko sa strane..
Secate li se Tepica..
nama je generalni problem sto brzo zaboravljamo..
ja nikada necu zaboraviti reci prvog demokratski izabranog premijera..
pojacajte intenzitet bombardovanja..
valjda su to bile demokratske bombe sta li je...
I on je bio junak svog naroda..valjda ne bi imao trg i ulicu u svakom gradu i naselju da nije..
ko Tito ebote..imo i on..Marsal..
Nemoj bre da vredjas sad i seljake.
Pa kako vredjam seljake? Bas naprotiv, kazem da su seljak (tehnicka stvar) i pomahnitali plemenski patriota (sustinska stvar) dve razlicite stvari koje nemaju veze jedna sa drugim.

Da vidi kako su lepo okreceni zidovi.

ako moleraj prethodno odrade oric i njemu slicni, slazem se da treba i on da ode![]()
 Pa ne bi mogli da se dogovore oko boje zidova.Pandur sa Savskog venca i komunjarsko seljacePa ne bi mogli da se dogovore oko boje zidova.
ne znam da li si bas najbolje shvatio poentu.
zasto bi sve nase ljude slali u hag, dok se koljaci srba mirno setaju? tebi je to ok?

Ma jok, nisam shvatio poentu
Ti si verovatno od onih koja bi oslobodila silovatelje iz bajbokane jer nisu svi silovatelji u zatvoru. E pa vidis, razlikujemo se.
ne mesaj teze. nema ovo nikakve veze sa silovateljima, to vrlo dobro znas.
a i nisi odgovorio na moje pitanje. da li ti je ok sto ubice srba mirno setaju ulicama?
Naravno da ima, analogija je savrsena.
A jeste, meni je skroz ok da se ubice Srba mirno setaju ulicama, cak posebno i volim kanibalske koktele od srpske krvi
![]()
Da li si mogla da smislis gluplje pitanje od toga?

ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori.
ja jesam za pravdu, ali ne za onu gde je haski tribunal ispunjen samo srbima. ebes ga, ispade da smo samo mi bili u ratu, zar ne mislis da je to nepravda?
Jeste, ali i nije ispunjen samo Srbima. A najidealnije bi bilo da taj Tribunal ne postoji, vec da smo mi nasim sovinistima sudili odmah na startu. Ali jbga, nesposobni Balkanci, ne umeju nista normalno da urade a da im ne pokaze neko drugi.
A to da ne postoje glupa pitanja- laze izreka, upravo je suprotno![]()
Jeste, ali i nije ispunjen samo Srbima. A najidealnije bi bilo da taj Tribunal ne postoji, vec da smo mi nasim sovinistima sudili odmah na startu. Ali jbga, nesposobni Balkanci, ne umeju nista normalno da urade a da im ne pokaze neko drugi.

Kad ne biste bili tako ostrašćeni, možda bi i uvideli koliko je Šojka u pravu. Pripadnost nekoj političkoj opciji ne određuje ničiji karakter, problem je u tome što vaši mozgići ne mogu da obrade tu informaciju, suviše je to komplikovano za vas...šešeljevce...slobiste...vi ste još u devedesetim....ako...., da ste živi i zdravi, samo uživajte...
upravo tako, Tadic radi sta mu narede i ljudi ne ginu uzaludno, a oni svakako uzmu sta zele, za razliku od Slobe kome su takodje uzeli samo uz hiljade mrtvih Srba..pride
Kada bi pojedini forumasi ovde poceli bar samo razborito da razmisljaju kao sto se ovaj japanac NACIONALISTA zrtvuje, to bi bio divan pocetak.