Appel
Iskusan
- Poruka
- 5.689
Pošto redovno pratim blog
. Njega istorija neće da pamti. Barem ne ona u udžbenicima.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitaću posle ručka
Neka mi oproste ostali simpatizeri i članovi DS-a ali meni se ova stranka dopala tek posle Đinđića. Defnitivno nije bio na mojoj talasnoj dužini.
Perović: "Ja duboko poštujem i uvažavam srpski narod, moja tašta je, gospodine, Srpkinja"
Е мој земљак !!!
Смеј се ти само , али ваљда знаш да је то ЈЕДИНИ ПОЛИТИЧАР НА ПРОСТОРИМА ЕКС ЈУ, КОЈИ ЈЕ ДАТО ОБЕЋАЊЕ ПРЕ ИЗБОРА, да ће у случају лошег изборног резултата његове Либералне странке, ИСПУНИО, тј повукао се са чела странке а мислим и из политике!!!
Нисам га волео ни тада, не волим га ни сада,
али га због тог чина поштујем и ценим!!!
Е мој земљак !!!
Смеј се ти само , али ваљда знаш да је то ЈЕДИНИ ПОЛИТИЧАР НА ПРОСТОРИМА ЕКС ЈУ, КОЈИ ЈЕ ДАТО ОБЕЋАЊЕ ПРЕ ИЗБОРА, да ће у случају лошег изборног резултата његове Либералне странке, ИСПУНИО, тј повукао се са чела странке а мислим и из политике!!!
Нисам га волео ни тада, не волим га ни сада,
али га због тог чина поштујем и ценим!!!
Pročitaću posle ručka
Neka mi oproste ostali simpatizeri i članovi DS-a ali meni se ova stranka dopala tek posle Đinđića. Defnitivno nije bio na mojoj talasnoj dužini.
A meni je DS posle Djindjica postao jedno tesko i smrdljivo *****
Pročitaću posle ručka
Opet ga ubijate!!!
Naseg Djindju, najveceg velikana i mislioca i ucenjaka i vilozofa sto je nasa drzava ikad imala.
Ti izgleda nisi upoznata sa njegovim politickim aforizmima, tom esencijom mudrosti.
Na ideološkom planu, Zoran Đinđić je bio socijaldemokrata i populista. Kad pogledam recimo ovaj snimak njegovog duela sa Vojislavom Šešeljem iz 1998, ja moram da priznam, da ako izuzmemo priče o Kosovu i Zapadu, patriotima i izdajnicima, ja se slažem sa 90% onoga što kaže Vojsilav Šešelj, a samo 10 što kaže Đinđić. Šešelj priča o privatnoj svojini, konkurenciji, poziva se na američki primer da bi dokazao da se kvalitet obrazovnih institucija dokazuje plasmanom njenih kadrova na tržištu, a ne poštovanjem birokratskih propisa države. Đinđić zagovara čistu socijalnu demagogiju u najvećem delu intervjua. Za jednog liberala, Šešelj zvuči 5 puta suvislije od Đinđića u toj debati.
ko je taj?
dikic,dekic dukid djnic...
???
Искрено,осим филозофирања нисам приметио да је ишта битно урадио !
Sve u svemu,dva imena su obelezila tadasnju opozicionu politicku delatnost,a to su bili Vuk Draskovic i Zoran Djindjic