Zoran Milanović nosilac liste na parlamentarnim izborima, ide na duel sa Plenkovićem

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
78.046
Zoran Milanović biće kandidat za premijera
1706284492-Tan2024-01-2616485989_4-750x528.jpg

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović nekoliko sati nakon što je objavio datum izbora, iznenada se pojavio na konferenciji SDP-a i biće kandidat za premijera.

„Okupićemo većinu za vladu nacionalnog spasa“, rekao je. „U životu svakog od nas postoje trenuci kad treba izaći iz zone komfora. Taj čas je kucnuo na moja vrata momentom stanovitog Turudića“, rekao je Milanović, prenosi Index.hr.

„Obećavam kao i nekada odlučnu i čistu vlast“, rekao je.

Pročitajte još...​Milanović ukrao šou Plenkoviću: HDZ će zbog datuma izbora ostati bez jednog od glavnih aduta za izboreZoran Milanović objavio datum izbora, Hrvatska prvi put glasa u sredu


„Sa mnom znate na čemu ste“, dodao je. „Sve čestite ljude pozivam na okupljanje“, rekao je. „Reke pravde dolaze. Izliće se u proleće“, rekao je.

https://nova.rs/vesti/svet/milanovi...bpush&utm_campaign=2024-03-15-Milanovi-ide-u-

Jedna tema za @Jugoslav Čvarak
Imaće jedinstvenu priliku da u isto vreme navija za Vučića i Plenkovića.
 
Poslednja izmena:

Večernji list – najviše za HDZ i partnere​

Anketa Večernjeg lista prikupila je 23.458 glasova i prema njihovu izračunu HDZ i partneri dobili su 33,21 posto glasova, Domovinski pokret 22,59, a koalicija Mosta i Hrvatskih suverenista 15,01 posto. Koalicija SDP-a i partnera dobila je 9,56 posto glasova, Možemo 5,71, a Pravo i Pravda Mislava Kolakušića, Ivana Vilibora Sinčića i Ivana Lovrinovića 5,62 posto.
Odlučnost i pravednost Katarine Vidović Krišto dobila je 1,40 posto, HSP 0,59, Zajedno Hrvatska Ivice Todorića 0,58, Republika Damira Vanđelića 0,49 dok su Socijaldemokrati dobili 0,45 posto. Akcija za promjene Marka Jelića dobila je 0,11 posto. Usto 2,56 posto ne zna za koga će glasati dok 2,06 posto tvrdi da neće glasati.

I na 24sata – HDZ i partneri​

Portal 24sata prikupio je 23.441 glas u anketi, a najviše glasova dobio je HDZ – 38 posto. Koalicija SDP-a i partnera dobila je najviše glasova nakon njih, 36 posto. Uz njih je dvoznamenkastu potvrdu dobio još samo Domovinski pokret – 11 posto.
Možemo je u ovoj anketi dobilo čtiri posto, Most/Suverenisti tri posto, dok su Zajedno Hrvatska, Pravo i Pravda te Republika dobili po jedan posto. Socijaldemokrati i HSP kao i Akcija za promjene su, preračunato u postotke dobili nula posto. Za Socijaldemokrate i HSP bilo je 66 glasova, a za Akciju za promjene svega 35 glasova. No, i u ovoj anketi dva posto ispitanika tvrdi kako neće izaći na izbore, dok je tri posto neodlučno.

Index – najviše glasova ima Možemo​

Anketa Indexa još uvijek je otvorena, a do četvrtka ujutro je prikupila 187.581 glas. Od toga je 29 posto bilo za Možemo, a 24 posto za SDP-ovu koaliciju. HDZ i partneri u ovoj anketi dobili su 18 posto.
Most i Hrvatski suverenisti dobili su šest posto, Domovinski pokret pet posto, Zajedno Hrvatska tri posto, a Pravo i pravda te Odlučnost i pravednost po dva posto. Socijaldemokrati, republika, HSP i akcija za promjene dobili su jedan posto. Na izbore ne planira izaći sedam posto.

Dnevnik.hr – HDZ i partneri​

U trenutku pisanja teksta, u četvrtak ujutro, anketa Dnevnika.hr imala je 15.249 glasova. Od toga je za HDZ i partnere bilo 48, a za Možemo 13 posto.

Za Koaliciju SDP-a bilo je 12 posto, a za Domovinski pokret šest posto. Most i Suverenisti dobili su pet posto. Socijaldemokrati, Zajedno Hrvatska te Odlučnost i Pravednost su dobili po dva posto.
Republika, Pravo i Pravda te Stranka Ivana Pernara po ovoj anketi imaju po jedan posto, dok HSP nije dobio potporu u ovoj anketi. Ima i neodlučnih i to četiri posto, dok tri posto neće glasati na izborima.

N1 – HDZ i partneri​

Anketu je objavila i televizija N1. U anketi koja je još u tijeku do četvrtka je prikupljeno 25.940 glasova. Od toga su HDZ i partneri dobili 44 posto, a SDP-ova koalicija 19 posto. Možemo je dobilo 12, a Most i Suverenisti, kao i Domovinski pokret pet posto.

Zajedno Hrvatska ima tri posto potpore u ovoj anketi, Republika i Odlučnost i Pravednost imaju dva posto, dok Pravo i Pravda, Socijaldemokrati te HSP jedan posto. Akcija za promjene nije dobila potporu. Neće glasati pet posto.
 
Zoka ima popularnost, ali kao premijer mora da vuče i ostale globohomose iz SDP, što je mnogim glasateljima mokro ćebe.

Plenky je pod istragom europskog tužilaštva, ali HDZ ima svoju vojsku...

Biće neizvesno.
HDZ ima podršku 26%. Zajebana stvar kada ti sve medije kontrolišu znaš koji. I sada blate predsednika jer govori istinu. Muči se kao Isus.
 

Back
Top