Zlatni Retriver

Pa DA..zasto ne bih?????? Taj covek ima odgajivacnicu i 100% sam siguran da su dobri stenci..iz kvalitetnog legla su cist medvedasti tip + su sampionskog porekla...google>zooberza.com>Oglasi psi>search:samojed> pa pogledaj oglas posto sam ja neka budala pa se dogovori sa njim za moje kuce..jel ok mackice?

Prvo nisam ja mackica nego Mackic, drugo ako mislis ozbiljno da se bavis izlozbama oticices sam da vidis stene i njegove roditelje. Pitaj tog coveka da li je on svoje sampione nabavio postom, ili bilo koga drugog ko se bavi uzgojem i izlozbama. Ti mu slobodno veruj na rec, ako si toliko naivan, ali nemoj posle da se zalis da su sudije ovakve ili onakve zbog toga sto tvoj pas nije extra primerak koji ce da pokupi glavne nagrade.
Btw koliko si ti uopste upucen u rasu samojeda? I da li i koliko poznajes njihov standard? Da li znas da i medju retriverima postoje dva tipa - engleski i americki, i da li umes da ih razlikujes?
Koliko bese ces da platis stene samojeda? 180e? Haha, srecno ti bilo u "osvajanju" nagrada. Verovatno ces da pokupis nesto u nekom selu u Srbiji, ali te nagrade koje se dobijaju ovde skoro vise niko ne racuna, s obzirom da godisnje ima vise od 60 izlozbi.
Decko nisi ti glup ali si naivan i ocigledno nedovoljno informisan.

Aaaaaajjjjjoooooojjjj pa ljudi sto se prepucavate bez razloga,jos ovako javno,pa ako vide ovo admini i moderatori zakljucace nam temu,,,, O boze koristite PM za obracune,ovo je tema o divnim stvorenjima i treba se drzati iste!!!
Mislim da nije lepo podsmevati se tudjim mukama(dal neki pas ima displaziju il ne),ne treba se smejati tudjoj nesreci !!!!

Mole se ucesnici ove rasprave da prekinu. Posebno se moli Ivan da nauci da se kontrolise i da prestane da vredja i psuje ostale ucesnike ovog foruma.

Svaki naredni post koji bude u duhu dosadasnjih bice obrisan,a clan koji nastavi sa vredjanjem bice kaznjen,ma ko da mu je moderator.

Najlepse hvala na razumevanju!

Ok...ali brat mi je moderator..nego nema veze..iskreno se izvinjujem posto sam bio nepristojan..ali doticni gospodin je prvo krenuo mene da vredja tako da nisam mogo da se susdrzim...i najiskrenije bih ga zamolio da mi se ne obraca..

Ajde se sad svi vratite na temu o retriverima i molim vas bez pretnji da ce neko zakljucati ovu temu jer to svakako nece biti ucinjeno.

To sto ljudi imaju razlicite poglede na svet i zivot ne znaci da treba da se raspravljaju,a ako bas zelite da se razracunate koristite pp.

Svaki dalji post u kom bude i trunka provokacije bice obrisan.

S7301094.jpg

S7301099.jpg

S7301114.jpg

e pa nadam se da ce vam se svideti ovaj mali slatkis:)

hvala, zove se Rea i luda je skroy, malo ni se cudno ponasa jer jako laje na ostale kucice pogotovo velike! to je valjda normalno... i jos pitanje kako da je naucim da me bar malo slusa... za sada dosta komandi je savladala, tipa donesi, sedi, dodji, ali to radi samo kada hoce ona sama... znam da je jos mlada ali stvarno zelim da je lepo dresiram, jer se plasim da cemo je previse razamziti, mada isto tako ne mislim da je i to lose :)

Ima lepo ime :) oko dresure ja ti verovatno ne mogu biti od velike pomoći, ali ako prelistaš stranice unazad (a ima ih dosta) naći ćeš sigurno puno toga korisnog ;) Lepo je kada je pas maza i ja to volim, ali velika je razlika između maze i razmaženog psa, ovo drugo je već veliki problem jer tada pas može pre svih da ugrozi sebe, a to nije dobro.

Prelep/a je! :heart: Kako se zove?? ;) Što se vakcine tiče, ne brini - veterinar zna koju treba da primi, ja mislim valjda protiv štenećaka i mačje kuge tako nešto.. znam da vakcina protiv besnila ide kasnije, kada pas ima 9 meseci i više..

Idi u Korisnicki profil, zatim nadjes opciju "Izmeni sliku" i tu nadjes sliku sa kompjutera i uploadujes je, ako ne mognes da se snadjes reci da ti "slikovito" objasnim ;)

Imam jedno pitanjce...
Šta znači kada pas jede travu???
Moja pase kao luda..razmišljam da joj promenim ime..recimo Milka :)))
Šalu na stranu ali ja stvarno ne znam šta mi je činiti...u odličnoj je formi,normalno je hranimo,ne pokazuje nikakve znake bolesti..Ako ste imali slična iskustva,molim vas da mi date neki savet kako da rešim problem.

Back